ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Biliyorum kuzum da boş gebelikten falan filan bahsedince ürktüm.sabah gel testler yapalım dedi bir de
Korkma rahat ol ne kadar relax o kadar iyi canım benim gec döllenme olduğunu bilmesem son adet tarihine göre 1 ay 3 günlüktü gittiğimde.gec döllenme olduğunu söyleyince görünmez dedi zaten kuzum

Canlar ben de yarışmaya İstanbul dan katılıyorum Çiçek,süsleme ve organizasyon üzerine dükkan işletiyorum.27 yaşımdayım 1.5 yıllık evliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Hamile Hanımlar ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonra kaç kere ilişki denediniz bazıları hergün bazıları günde iki kere denemiş hangisi işe yarar acaba ben gün aşırıda hergünde denedim işe yaramadı acaba sabah aksammı denesem bide dün sabah ilişki oldu öğlen ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladım aksam tekrar test yaptım yine çift çizgiydi busabah tekrar ilişki denedik sizce bu aksam bidamı denesek eşimin ileri hızlı hareketlisi %25 hareketli sayısı ml de 8 milyocıvarı bu sekildeyken ilişki spermlere zarar verirmi

canım uzmanlar gün aşırı yani bir gün boş bir gün dolu öneriyorlar ama senin durumun farklı sanırım eşinden dolayı doktoruna danışmalısın bence tatlım

günaydın ebrucuğum...gençlik böyle bişey demek ki ben de iş bitse de tatile girsem eve gidip yatsam diye düşünüyorum. emekliliğe de 23 yıl var daha
Huuuu kız çok varmış be yaaa ama olsun kız öyle dusunme bi çocuk yaparsın süt izinine çıkarsın ohhhh dinlenirsin şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…