sana da hayırlı cumalar canım...- Bu mübarek cuma günü hürmetine evlerimizi aşsız, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma…
Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi sağlıklı, işlerimizi başarılı kıl…
Fakirlere yadım et, zalimlere fırsat verme Ya Rab! Hayırlı cumalar dilerim.
aynısı bende de var canım beraber doğuracaz biz benceKizceleer benim karnının içine iğneler batio belim agrio nasıl beklicez bizzz çok heycanliyimm
Ayyyy inşallah şekerimaynısı bende de var canım beraber doğuracaz biz bence
Canım spermiyogram testini yüklesene buraya.Hamile Hanımlar ovulasyon testinde çift çizgiyi gördükten sonra kaç kere ilişki denediniz bazıları hergün bazıları günde iki kere denemiş hangisi işe yarar acaba ben gün aşırıda hergünde denedim işe yaramadı acaba sabah aksammı denesem bide dün sabah ilişki oldu öğlen ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladım aksam tekrar test yaptım yine çift çizgiydi busabah tekrar ilişki denedik sizce bu aksam bidamı denesek eşimin ileri hızlı hareketlisi %25 hareketli sayısı ml de 8 milyocıvarı bu sekildeyken ilişki spermlere zarar verirmi
Ayyyy ne guzel işin varCanlar ben de yarışmaya İstanbul dan katılıyorum Çiçek,süsleme ve organizasyon üzerine dükkan işletiyorum.27 yaşımdayım 1.5 yıllık evliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Bende oyle diyorum benimki zaten ayni gun içinde koyulup siliklesiyor cok aceleci yumurtalarım varbenim pazar günü bu şekildeydi pazartesi kopkoyu iki çizgiyi gördüm canım yani bugün yada cumartesi olur bence
Hayırlı cumalar minnosummmHayırlı cumalar canım arkadaslarımmm
kız benim de öyle oldu valla :)Bende oyle diyorum benimki zaten ayni gun içinde koyulup siliklesiyor cok aceleci yumurtalarım var
kaçırma o zaman sıpalarıBende oyle diyorum benimki zaten ayni gun içinde koyulup siliklesiyor cok aceleci yumurtalarım var
Dogru demi seninde oyleydikız benim de öyle oldu valla :)
benim 2 gün koyuydu 3. gün silikleşti canlarım...kız benim de öyle oldu valla :)
hoşgeldin lavin...Hayırlı cumalar canım arkadaslarımmm
Kiz begenmiyorlar heralde tutmadiklarina gorekaçırma o zaman sıpaları
Ayyyy inşallah şekerim[/QUOTE haftaya cumaya test yapsam çıkar mı acep?
Seninki istikrarliymis dengesizlik birdebenim 2 gün koyuydu 3. gün silikleşti canlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?