- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
evet dün de yoktu sanırım...moonna nerelerde acep
Kac gun kaldı adetehaftaya cumaya test yapsam çıkar mı acaba canlarım
tam tersi de olabilir canım bilemiyorum...Seninki istikrarliymis dengesizlik birde
bat 28 aralık canım 9 gün var yani...Kac gun kaldı adete
hi hi hiKiz begenmiyorlar heralde tutmadiklarina gore
Adete 2 gun kala cikar canim bencebat 28 aralık canım 9 gün var yani...
vaaaayyy hoşgeldin caaaanımmmbeni anmışsınızz .kulaklarım çınladıııııı
İvvettttt nirlerdesin bakimbeni anmışsınızz .kulaklarım çınladıııııı
o zaman haftaya cumaya çıkar yapayım ben testi belim çok ağrıyor 2 gündür...Adete 2 gun kala cikar canim bence
Haydin inşallah oldu bu işo zaman haftaya cumaya çıkar yapayım ben testi belim çok ağrıyor 2 gündür...
inşallah hayırlıysa olsun canım hepimizin de...Haydin inşallah oldu bu iş
Canım 33 gunde oluyordum ve 25. Gun çatladı olabiliyor yani sen teste devam etslm hanımlar benim gibi adet döngüsü 30 olupta 20-21. gün ovülasyonu gerçekleşen varmı? sizce bir problem olabilir mi?
canım içinde mutlaka kalmıştır bu kadar çalışmaya ama sen bilirsin yine de belki döllenmeden tutunmadan dolayı akıntın artmıştır ne dersinya benim telefonda hep açık kk. arada girip bakıyorum buraya :) ama 2 gündür bir um utsuzluk var içimde. hayra çıkar inşallah. bugün akıntım çok ki bende normalde çok az akıntı olur.acaba geçmi çatladı benim yumurta ne oldu diyorumbugün 21.gün. 3 gündür zaten faaliyet yok bizde. 10-12-14-16-17 oldu. ondan sonra ne adamda hal kaldı ne bende. hata mı ettim diyorum ya geç yumurtladıysam. bugün de yapsam mı bir ovu testi. adetin 21. günü bat'a 7-8 gün var
kolay gelsiiinn. bende bu yıl aldım daha ehliyetimi. bayağı zorlaştırdılar inşallah ilkinde geçersin canım :)Ben direksiyon kursuna kacar kizlar biraz direksiyon sallayamda gelem
ayyy keşke bebeğim yaaacanım içinde mutlaka kalmıştır bu kadar çalışmaya ama sen bilirsin yine de belki döllenmeden tutunmadan dolayı akıntın artmıştır ne dersin
Evet canım orası ayy hadi inss bekliyoruzSol kasık dediğin karnın sol alt yanı oluyor dimi? Bende de var iki gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?