- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
yallah şofer yallah...Ben direksiyon kursuna kacar kizlar biraz direksiyon sallayamda gelem
canım hiç belli olmaz bat ne zaman senin bu haftaydı sanırımNapıyosunz bakimm benim içimde adet olckmısım gibi his var sanki ya
aynen ben de öyle yaw...bu son hafta nasıl geçicek yaaakendimin ki kadar sizin sonuçları da merak ediyorumm
senin ufaklık soruyo mu kardeşaynen ben de öyle yaw...
evet sormaz mı hergün başımın etini yiyor 9 ay sonra doğuyor dedim küstü bana niye o kadar geç diyesenin ufaklık soruyo mu kardeşbenimki iyice taktı ya. ödev yapıyor cümle yazıyor. yazdığı cümle 'benim çok tatlı bir kardeşim var ' üzülüyorum vallahi onu öyle görünce
ayy canım yaevet sormaz mı hergün başımın etini yiyor 9 ay sonra doğuyor dedim küstü bana niye o kadar geç diye
çalışıyor olabilir arkadaş içimizde en çok çalışan o malum
aha geldiYa gacilar bana su idrardaki olan değişikliği bi açıklayın yawwww
hayırlısıyla inşallah canım içimden bir ses olmayacağını söylüyor nedenseayy canım yabari tutsa bu ay da yalancı çıkmasan çocuğa
ben de kendimde öyle hissediyorum ama senin tutacak gibi geliyorhayırlısıyla inşallah canım içimden bir ses olmayacağını söylüyor nedense
canımcım belirtileri boşver. hiç belli olmuyor. ben ilk kaybettiğim bebeğimde 8 haftadayken öğrendim hamile oldugumu enn ufak belirtim yoktu. doktor ilaç vermişti onu kullandım adet olmayınca doktora gittim.bak bakalım ne görüyosun dedi bir baktık ki küt küt kalpi atıyor. şok oldum tansiyonum fırladı sevinçten.ama doğumdan sonra kaybettim onu. ikincide de öyle hiiçç bir belirtim olmadı .bazıları çok yoğun yaşıyo bazıları hiç yaşamıyor belirti. ama göğüslerde belirti çok oluyormuş, bir de idrar da kalıntılar oluyor diyorlar da ben ona pek inanmıyorum yediğin içtiğin de etkiler idrarıYa gacilar bana su idrardaki olan değişikliği bi açıklayın yawwww
hamile kalınca olan değişiklik mi canım benim tecrübem yok bu konuda vallaYa gacilar bana su idrardaki olan değişikliği bi açıklayın yawwww
korunmayı yeni bıraktım bir de enfeksiyon vardı canım o yüzden umudum yok...ben de kendimde öyle hissediyorum ama senin tutacak gibi geliyor
Yok kkz bende dünden beri tik youkkk bıraktım o işleri adete kadarçalışıyor olabilir arkadaş içimizde en çok çalışan o malum
aynen ben de ilk hamileliğimde hiçbişey hissetmedim...canımcım belirtileri boşver. hiç belli olmuyor. ben ilk kaybettiğim bebeğimde 8 haftadayken öğrendim hamile oldugumu enn ufak belirtim yoktu. doktor ilaç vermişti onu kullandım adet olmayınca doktora gittim.bak bakalım ne görüyosun dedi bir baktık ki küt küt kalpi atıyor. şok oldum tansiyonum fırladı sevinçten.ama doğumdan sonra kaybettim onu. ikincide de öyle hiiçç bir belirtim olmadı .bazıları çok yoğun yaşıyo bazıları hiç yaşamıyor belirti. ama göğüslerde belirti çok oluyormuş, bir de idrar da kalıntılar oluyor diyorlar da ben ona pek inanmıyorum yediğin içtiğin de etkiler idrarı
Kız idrarda koyuluk oluo dediler bide tortular oluomus benimki öylede aceba didim hanı bi ümit iştehamile kalınca olan değişiklik mi canım benim tecrübem yok bu konuda valla
hapla korunduysan haptan sonraki ayda ihtimal yüksek olabilir diyorlar. ben 6 yıl kullndım doğum kontrol hapı. 1 sene oldu bırakalı daha tık yokkorunmayı yeni bıraktım bir de enfeksiyon vardı canım o yüzden umudum yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?