ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

senin ufaklık soruyo mu kardeş benimki iyice taktı ya. ödev yapıyor cümle yazıyor. yazdığı cümle 'benim çok tatlı bir kardeşim var ' üzülüyorum vallahi onu öyle görünce
evet sormaz mı hergün başımın etini yiyor 9 ay sonra doğuyor dedim küstü bana niye o kadar geç diye

Ya gacilar bana su idrardaki olan değişikliği bi açıklayın yawwww

Ya gacilar bana su idrardaki olan değişikliği bi açıklayın yawwww
canımcım belirtileri boşver. hiç belli olmuyor. ben ilk kaybettiğim bebeğimde 8 haftadayken öğrendim hamile oldugumu enn ufak belirtim yoktu. doktor ilaç vermişti onu kullandım adet olmayınca doktora gittim.bak bakalım ne görüyosun dedi bir baktık ki küt küt kalpi atıyor. şok oldum tansiyonum fırladı sevinçten.ama doğumdan sonra kaybettim onu. ikincide de öyle hiiçç bir belirtim olmadı .bazıları çok yoğun yaşıyo bazıları hiç yaşamıyor belirti. ama göğüslerde belirti çok oluyormuş, bir de idrar da kalıntılar oluyor diyorlar da ben ona pek inanmıyorum yediğin içtiğin de etkiler idrarı

aynen ben de ilk hamileliğimde hiçbişey hissetmedim...

korunmayı yeni bıraktım bir de enfeksiyon vardı canım o yüzden umudum yok...
hapla korunduysan haptan sonraki ayda ihtimal yüksek olabilir diyorlar. ben 6 yıl kullndım doğum kontrol hapı. 1 sene oldu bırakalı daha tık yok ama benim sorunum var pko luyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…