ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ay kız ben çok merak ediom ya Allahım bi belirti lutfennnn goguste balı olsa onda da tik yok :)

xkardelenx kız aklıma geldi.enfeksiyon için sirkeli su kullan. benim gebelikte rahim ağzımda dikişim vardı ve enfeksiyona çok açıktım. doktorum önermişti. pet şişeler var ya ona ketılda çaydanlıkta kalan soğumuş suları koyup içine az elme sirkesi katıp tuvalette onu kullanıyordum çok çok faydası oluyordu

hapla korunduysan haptan sonraki ayda ihtimal yüksek olabilir diyorlar. ben 6 yıl kullndım doğum kontrol hapı. 1 sene oldu bırakalı daha tık yok ama benim sorunum var pko luyum
pko sonradan olabiliyor mu belki benim de kasık ağrılarım ondandır adetten beri kesilmedi hiç...korunmadan sonraki 2. ay bu bakalım haftaya görücez artık canım...

hapla korunduysan haptan sonraki ayda ihtimal yüksek olabilir diyorlar. ben 6 yıl kullndım doğum kontrol hapı. 1 sene oldu bırakalı daha tık yok ama benim sorunum var pko luyum
KiZZZZ PKO sun ama çatır çatır yumurtluon masallahhhhh tu tuuuuu :))

antibiyotik kullandım ama geçmemiş olabilir doktor hafif dedi hatta ilacı yazmasını ben istedim. olmazsa dediğini de yapayım canım sağol...

pko sonradan olabiliyor mu belki benim de kasık ağrılarım ondandır adetten beri kesilmedi hiç...korunmadan sonraki 2. ay bu bakalım haftaya görücez artık canım...
olsa şimdiye kadar çoktan bilirdin canım.sonradan olmuyor genellikle ilk adet gördüğün zamandan beri ortaya çıkıyor. sanmıyorum yani merak etme

yok yavrum ya.yumurtladığım bile kesin değil ki benim testlerim bir değişikti. klomen kullandım yumurtlayım diye. inşallah yumurtlamışımdır
Yumurtlamisimdir canım benim testte çok köyü bile olmadı dusun yanı benim bile umudum var sen yumurtladin ha diyim ben sana :)

Yumurtlamisimdir canım benim testte çok köyü bile olmadı dusun yanı benim bile umudum var sen yumurtladin ha diyim ben sana :)
inşallahhh .yumurtladıysam da dur bakalım zamanı tuturduk mu inşallag geç yumurtlamamışımdır. kaç gündür faaliyet yok

inşallah olur ama olmazsa da çalışmaya devam :) bu defa bir gün boş bir gün dolu yaparsın
Üst işte yaptik olmazsa kaliteden olmaz zaten bebeğim bakcez her ay ahanda tutturum diom ama fossss bakalım ne olcak ayyy bi test yaparim var :))

olsa şimdiye kadar çoktan bilirdin canım.sonradan olmuyor genellikle ilk adet gördüğün zamandan beri ortaya çıkıyor. sanmıyorum yani merak etme
inşallah canım eşim askere gidince hapı bıraktığımda kist olmuştu belki yine olur hiç güvenemiyorum kendime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…