- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
adete çok var daha biz görüşürüz bikaç kere daha eşimle...Yok kkz bende dünden beri tik youkkk bıraktım o işleri adete kadar
dün de vardı yani 5 te 5 mi vay canına...Yok kkz bende dünden beri tik youkkk bıraktım o işleri adete kadar
Ay kız ben çok merak ediom ya Allahım bi belirti lutfennnn goguste balı olsa onda da tik yok :)canımcım belirtileri boşver. hiç belli olmuyor. ben ilk kaybettiğim bebeğimde 8 haftadayken öğrendim hamile oldugumu enn ufak belirtim yoktu. doktor ilaç vermişti onu kullandım adet olmayınca doktora gittim.bak bakalım ne görüyosun dedi bir baktık ki küt küt kalpi atıyor. şok oldum tansiyonum fırladı sevinçten.ama doğumdan sonra kaybettim onu. ikincide de öyle hiiçç bir belirtim olmadı .bazıları çok yoğun yaşıyo bazıları hiç yaşamıyor belirti. ama göğüslerde belirti çok oluyormuş, bir de idrar da kalıntılar oluyor diyorlar da ben ona pek inanmıyorum yediğin içtiğin de etkiler idrarı
biraz daha sabredelim kuzum gelecek hafta bugünler haberler gelmeye başlar inşallahKız idrarda koyuluk oluo dediler bide tortular oluomus benimki öylede aceba didim hanı bi ümit işte
Zaten 5 olmuş kız ben 4 saniodum dun takvimde gordum 6 ya gidiomusum dedim yeter garii bayilazammm :))dün de vardı yani 5 te 5 mi vay canına...
Ay inşallah kız şekerim ama benim geç yumurtlama oldu ya 28 de geçecek adet olmam sanırımbiraz daha sabredelim kuzum gelecek hafta bugünler haberler gelmeye başlar inşallah
en çok sen çalıştınZaten 5 olmuş kız ben 4 saniodum dun takvimde gordum 6 ya gidiomusum dedim yeter garii bayilazammm :))
pko sonradan olabiliyor mu belki benim de kasık ağrılarım ondandır adetten beri kesilmedi hiç...korunmadan sonraki 2. ay bu bakalım haftaya görücez artık canım...hapla korunduysan haptan sonraki ayda ihtimal yüksek olabilir diyorlar. ben 6 yıl kullndım doğum kontrol hapı. 1 sene oldu bırakalı daha tık yokama benim sorunum var pko luyum
KiZZZZ PKO sun ama çatır çatır yumurtluon masallahhhhh tu tuuuuu :))hapla korunduysan haptan sonraki ayda ihtimal yüksek olabilir diyorlar. ben 6 yıl kullndım doğum kontrol hapı. 1 sene oldu bırakalı daha tık yokama benim sorunum var pko luyum
antibiyotik kullandım ama geçmemiş olabilir doktor hafif dedi hatta ilacı yazmasını ben istedim. olmazsa dediğini de yapayım canım sağol...xkardelenx kız aklıma geldi.enfeksiyon için sirkeli su kullan. benim gebelikte rahim ağzımda dikişim vardı ve enfeksiyona çok açıktım. doktorum önermişti. pet şişeler var ya ona ketılda çaydanlıkta kalan soğumuş suları koyup içine az elme sirkesi katıp tuvalette onu kullanıyordum çok çok faydası oluyordu
olsa şimdiye kadar çoktan bilirdin canım.sonradan olmuyor genellikle ilk adet gördüğün zamandan beri ortaya çıkıyor. sanmıyorum yani merak etmepko sonradan olabiliyor mu belki benim de kasık ağrılarım ondandır adetten beri kesilmedi hiç...korunmadan sonraki 2. ay bu bakalım haftaya görücez artık canım...
yok yavrum ya.yumurtladığım bile kesin değil kiKiZZZZ PKO sun ama çatır çatır yumurtluon masallahhhhh tu tuuuuu :))
Yanı bu çalışmaya da olmazsa bida calismiycam birakicam bu işlerien çok sen çalıştın
28 aralıkta görüşelim baby...Ay inşallah kız şekerim ama benim geç yumurtlama oldu ya 28 de geçecek adet olmam sanırım
inşallah olur ama olmazsa da çalışmaya devam :) bu defa bir gün boş bir gün dolu yaparsınYanı bu çalışmaya da olmazsa bida calismiycam birakicam bu işleri
Yumurtlamisimdir canım benim testte çok köyü bile olmadı dusun yanı benim bile umudum var sen yumurtladin ha diyim ben sana :)yok yavrum ya.yumurtladığım bile kesin değil kibenim testlerim bir değişikti. klomen kullandım yumurtlayım diye. inşallah yumurtlamışımdır
inşallahhh .yumurtladıysam da dur bakalım zamanı tuturduk mu inşallag geç yumurtlamamışımdır. kaç gündür faaliyet yokYumurtlamisimdir canım benim testte çok köyü bile olmadı dusun yanı benim bile umudum var sen yumurtladin ha diyim ben sana :)
Üst işte yaptik olmazsa kaliteden olmaz zaten bebeğim bakcez her ay ahanda tutturum diom ama fossss bakalım ne olcak ayyy bi test yaparim var :))inşallah olur ama olmazsa da çalışmaya devam :) bu defa bir gün boş bir gün dolu yaparsın
inşallah canım eşim askere gidince hapı bıraktığımda kist olmuştu belki yine olur hiç güvenemiyorum kendime...olsa şimdiye kadar çoktan bilirdin canım.sonradan olmuyor genellikle ilk adet gördüğün zamandan beri ortaya çıkıyor. sanmıyorum yani merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?