ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Yumurtlamisimdir canım benim testte çok köyü bile olmadı dusun yanı benim bile umudum var sen yumurtladin ha diyim ben sana :)
kız bir de testin çok koyu olmasa da en koyu oldugu güne dikkate al diyorlar ve sonra silikleşmesinin... bence sen yumurtladın.dur bakalım civcive dönüşecek mi yumurtalar ayyy inşallahhh yaaaaaaaa

inşallah canım eşim askere gidince hapı bıraktığımda kist olmuştu belki yine olur hiç güvenemiyorum kendime...
kistler bu ay çıkıp öbür ay kaybolabiliyor canım. basit yumurtalık kisti ise.. bende de vardı. pko dışında doktor bu sorun değil demişti. ona takılma fazla.

Kizlarrr kötü dusunmeyelim ölçek DİE düşünelim nasılsa adet olursak yikilioz aliskiniz ilk gün yikiliriz 2. Gün yine psikolojilerimiz düzelir ben öyle oluom yanı :) olcak olck o kaaa çalıştık Allah büyük

kız bir de testin çok koyu olmasa da en koyu oldugu güne dikkate al diyorlar ve sonra silikleşmesinin... bence sen yumurtladın.dur bakalım civcive dönüşecek mi yumurtalar ayyy inşallahhh yaaaaaaaa
Ayyyy ben o civcivimi yirim ya ayyy bana benzer inşallah

kistler bu ay çıkıp öbür ay kaybolabiliyor canım. basit yumurtalık kisti ise.. bende de vardı. pko dışında doktor bu sorun değil demişti. ona takılma fazla.
ben de öyle biliyorum canım bi de iki yumurtalık da çalışmaya başladıysa ikiz falan olursa diye düşünüyorum.(düşünceler bir olumsuz bir olumlu gidip geliyor )

ya ben çok umutluydum 2 gündür sanki olmadı gibi geliyor. olmadıysa adetliyken doktora gidip bu defa ultrasonla takip ettiricem ve çatlatma iğnesi.. ilişki zamanı da söylüyor doktor inşallah gerek kalmaz.

ya ben çok umutluydum 2 gündür sanki olmadı gibi geliyor. olmadıysa adetliyken doktora gidip bu defa ultrasonla takip ettiricem ve çatlatma iğnesi.. ilişki zamanı da söylüyor doktor inşallah gerek kalmaz.
İnşallah canım benim yine size doktor bakıo bana onuda yapmio kendi kendime çalışıp duruom boşu boşuna enerji harciom

Kızlar farkindaysaniz neredeyse aynı zamanlar yumurtladik aynı zamanlar adetimiz bu bi işaret bence tipik patliycakk

İnşallah canım benim yine size doktor bakıo bana onuda yapmio kendi kendime çalışıp duruom boşu boşuna enerji harciom
napiyim kız benimki mecbur. adetlerim düzensiz. ilaçla dzenleyip klomen veriyor. daha önceki gebeliğim de onunla oldu zaten. ama hiç çatlatma iğnesi kullanmadım bu defa olmazsa kullandırabilir belki. bir de takip etmedi ultrasonla yumurta gelişimini bu defa eder gibi. sen benim dediğimi yap .bu ay olmazsa ( inşallah tutar ) git adetliyken 1 yıllık evliyim korunmadım hiç de o hormon tahlillerini ister kafan rahat olur en azından

Valla mi kiz dur öyle diyim bn barı napim

Canım aceba bnde demi PKO varki adetlerin duzenli en fazla bir iki gün oynar

Canım aceba bnde demi PKO varki adetlerin duzenli en fazla bir iki gün oynar
daha önce ultrasona girdiysen görünüdü canım. yumurtlık etrafında minik minik kistcikler oluyor. ama bazen ultrason görüntüsünde belli olmuyor hormonlarda görünüyor. adet düzensizliği de oluyor genellikle. sanmıyorum yoktur. ama sen baktır hormonlarına zaten bir kan veriyosun o kadar. sonra rahat edersin aklında iz kalmaz

Daha önce doktora sorduydum baktı temiz yumurtaların dedi neyse olmasa hormonda çıkarsa onuda yaptiririm canımmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…