- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
pko adet düzensizliği yapıyor diye biliyorum canım senin düzenliyse yoktur benceCanım aceba bnde demi PKO varki adetlerin duzenli en fazla bir iki gün oynar
Benimki erken gebelik testi 3 tane var ben ne zaman yapsam kibende 10 tane test var. ovu.ile geldi bugünden başlasam mı ama çıkmaz ya varsa da boşuna canım sıkılır sonraen iyisi haftaya
İnşallah canım benimpko adet düzensizliği yapıyor diye biliyorum canım senin düzenliyse yoktur bence
yumurtlamadan sonra 3 gün tüplerden rahime iniyormuş sonraki 3 günde rahime tutunuyormuş canım yani 6 gün sonra yerleşip beta-hcg salgılamaya başlıyor ama idrara kandan daha geç geçiyormuş bu hormon haftaya perşembe cumaya ancak belli belirsiz çıkabilir idrar testinde diye düşünüyorum ben...Benimki erken gebelik testi 3 tane var ben ne zaman yapsam ki
O zaman haftaya perşembe testlerimizi yapıp atioz şekerim hadi bayırlı haberler inşallah :)yumurtlamadan sonra 3 gün tüplerden rahime iniyormuş sonraki 3 günde rahime tutunuyormuş canım yani 6 gün sonra yerleşip beta-hcg salgılamaya başlıyor ama idrara kandan daha geç geçiyormuş bu hormon haftaya perşembe cumaya ancak belli belirsiz çıkabilir idrar testinde diye düşünüyorum ben...
inşallah canım ama zaman geçmiyor sanki biz mi sabırsızız anlamadım...O zaman haftaya perşembe testlerimizi yapıp atioz şekerim hadi bayırlı haberler inşallah :)
Geçmişi canım malesefinşallah canım ama zaman geçmiyor sanki biz mi sabırsızız anlamadım...
Grsz şekerimelektirik bir gidip bir geliyor... ben çıkıyorum canlarım. yemek falan yapayım evimi toparlayayım azcık görüşürüzz
Teşekkür ederim Canm evet cok keyifliAyyyy ne guzel işin var
Canım benim de 15 sabah köyü akşamına silinmeye başladı bide bana Baksanebru can araçlar bölümünde hesaplama yaptım 25 aralıkta idrarda çıkar diyor canım...
son adet tarihin ne zamandı canımCanım benim de 15 sabah köyü akşamına silinmeye başladı bide bana Baksan
28 kasım diye hatırlıyorumson adet tarihin ne zamandı canım
canım benim ayın 28 ison adet tarihin ne zamandı canım
24 aralıkta çıkar diyor canım beklenen doğum tarihi 4 eylül 2016 benimki de 1 gün sonra 25 aralıkta çıkar diyor beklenen doğum tarihi 5 eylül 2016 :)))canım benim ayın 28 i
Kız hadi inşallahhh arka arkaya doguralim :) 24 aralıkta test mi yapım ben ama çok erken olmuo mu24 aralıkta çıkar diyor canım beklenen doğum tarihi 4 eylül 2016 benimki de 1 gün sonra 25 aralıkta çıkar diyor beklenen doğum tarihi 5 eylül 2016 :)))
İnsallah canim evet ya ufacik şeyden birakiyorlarkolay gelsiiinn. bende bu yıl aldım daha ehliyetimi. bayağı zorlaştırdılar inşallah ilkinde geçersin canım :)
Erken bence.beklenen adet tarihi ya da 1 gün öncesi idrar silik de olsa sonuç verebilir cıkmayadabilir.adetten 3 gün önce ancak kandan öğrenebilirsinizKız hadi inşallahhh arka arkaya doguralim :) 24 aralıkta test mi yapım ben ama çok erken olmuo mu
Benimki erken gebelik testi ya canım belki çıkar çıkmazda bida yaparim heycanlandimm ayyy belki çıkar :)Erken bence.beklenen adet tarihi ya da 1 gün öncesi idrar silik de olsa sonuç verebilir cıkmayadabilir.adetten 3 gün önce ancak kandan öğrenebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?