ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Benimki erken gebelik testi 3 tane var ben ne zaman yapsam ki
yumurtlamadan sonra 3 gün tüplerden rahime iniyormuş sonraki 3 günde rahime tutunuyormuş canım yani 6 gün sonra yerleşip beta-hcg salgılamaya başlıyor ama idrara kandan daha geç geçiyormuş bu hormon haftaya perşembe cumaya ancak belli belirsiz çıkabilir idrar testinde diye düşünüyorum ben...

O zaman haftaya perşembe testlerimizi yapıp atioz şekerim hadi bayırlı haberler inşallah :)

elektirik bir gidip bir geliyor... ben çıkıyorum canlarım. yemek falan yapayım evimi toparlayayım azcık görüşürüzz

24 aralıkta çıkar diyor canım beklenen doğum tarihi 4 eylül 2016 benimki de 1 gün sonra 25 aralıkta çıkar diyor beklenen doğum tarihi 5 eylül 2016 :)))
Kız hadi inşallahhh arka arkaya doguralim :) 24 aralıkta test mi yapım ben ama çok erken olmuo mu

Erken bence.beklenen adet tarihi ya da 1 gün öncesi idrar silik de olsa sonuç verebilir cıkmayadabilir.adetten 3 gün önce ancak kandan öğrenebilirsiniz
Benimki erken gebelik testi ya canım belki çıkar çıkmazda bida yaparim heycanlandimm ayyy belki çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…