- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
İsteyen herkes bebegimmm üzülme sen dualarimizda sende varsın
canım benim ilk hamileliğimde bat ın 2. günü test yapmıştım yani 1 gün gecikince, çizgiler aynı koyuluktaydı. şimdi düşünüyorum da 3-4 gün önceden yapsam silik de olsa çıkacakmış. bence gebelik varsa bat dan 2-3 gün önce silik de olsa çıkar diye düşünüyorum ben...Erken bence.beklenen adet tarihi ya da 1 gün öncesi idrar silik de olsa sonuç verebilir cıkmayadabilir.adetten 3 gün önce ancak kandan öğrenebilirsiniz
Yaaaaaaa canım benim sıkma canını obur ay olur inşallah üzme kendini yumurtlama gününde yapmismiydinCok üzgünüm morelim cok bozuk cok ağladm adet oldm kızlar cok kötüyüm
ayy kıyamam ağlama ama canım benim Allah ın bir bildiği vardır hayırlısı olsun...Cok üzgünüm morelim cok bozuk cok ağladm adet oldm kızlar cok kötüyüm
Evet yaptm üstelik 21. Gün cok net kırmızı cizgiyi görmüştm ama adetime göre 19. Gün yumurtlamam olmus anladm ama cok kötüyüm kızlar cok morelim bozukYaaaaaaa canım benim sıkma canını obur ay olur inşallah üzme kendini yumurtlama gününde yapmismiydin
lavinciğim üzme kendini herşey olacağına varıyor biz ne desek boş daha zamanı var demekki kader biraz da bu işler canım benim...Cok üzgünüm morelim cok bozuk cok ağladm adet oldm kızlar cok kötüyüm
Cok canım sıkıldı ümitliydm bu ayayy kıyamam ağlama ama canım benim Allah ın bir bildiği vardır hayırlısı olsun...
ben de umutlu değilim bu ay heyecan var tabi ama olmazsa da çok üzülmem herşey Allah tan gülüm...Evet yaptm üstelik 21. Gün cok net kırmızı cizgiyi görmüştm ama adetime göre 19. Gün yumurtlamam olmus anladm ama cok kötüyüm kızlar cok morelim bozuk
Tabiki Rabbim bilir ama niye böyle oldu anlamdm 21. Gün cok netti ovülasyon testi ona göre pazar günü olmam lzmdı niye erken geldi 19. Gün okadar net değildi cizgi amaben de umutlu değilim bu ay heyecan var tabi ama olmazsa da çok üzülmem herşey Allah tan gülüm...
Canim Benim hiç üzülme ya valla yıpratma kendini stres yok disunmek yok herşey etkili biliosun hadi toparla kendiniCok canım sıkıldı ümitliydm bu ay
Yapcak bişey yok zten bebeğim Rabbim gönlümü biliyo inşallah nasib eder banadaCani
Canim Benim hiç üzülme ya valla yıpratma kendini stres yok disunmek yok herşey etkili biliosun hadi toparla kendini
Canım iki önceki adetim iki gün erken gelmişti benim.hayretler etmiştim.ilk defa böyle birşey olmuştu çünkü.vücudun gebeliğe hazırlanıyor kuzum.ben de her adet olduğumda kapanıyordum odaya hüngür hüngür ağlıyordum.sonra düşünüyordum adet olmak lütuf, gebe kalabilmek için şart.şükrediyordum adet kluyorum diye.silkelen, kendine gel ,yeni ay, yeni ümit hadi bakalım.Tabiki Rabbim bilir ama niye böyle oldu anlamdm 21. Gün cok netti ovülasyon testi ona göre pazar günü olmam lzmdı niye erken geldi 19. Gün okadar net değildi cizgi ama
Kişiden kişiye değişiyor Canım benim kan testine gittiğim gün görünmeyek kadar silikti arkadaşımın adetten 6 gün sonra bile çizgi çıkmadı kan testinde çıktı herkeste aynı olmuyor.umarım hepinizin erken çıkarcanım benim ilk hamileliğimde bat ın 2. günü test yapmıştım yani 1 gün gecikince, çizgiler aynı koyuluktaydı. şimdi düşünüyorum da 3-4 gün önceden yapsam silik de olsa çıkacakmış. bence gebelik varsa bat dan 2-3 gün önce silik de olsa çıkar diye düşünüyorum ben...
doğrudur canım erken döllenme geç döllenme durumundan kaynaklanıyor o zamanKişiden kişiye değişiyor Canım benim kan testine gittiğim gün görünmeyek kadar silikti arkadaşımın adetten 6 gün sonra bile çizgi çıkmadı kan testinde çıktı herkeste aynı olmuyor.umarım hepinizin erken çıkar
Arkadasım ağlamak olur mu hiç ama.diğer ay denersin.olacak gününü bekliyordur Bebek. her şeyin Zaman'ı var kuzum şimdi keyiflen ve günün gelince ovülasyon testlerine başla. Rabbim belki bu ay belki önümüzdeki ay yazdı bebeğinin be senin kaderini.sakın ağlama sabırla bekleCok üzgünüm morelim cok bozuk cok ağladm adet oldm kızlar cok kötüyüm
Hiç uzulme sanırım bende olucam adet umudum yok hayırlısı kuzum hiç üzülme herseyde var bi hayırYapcak bişey yok zten bebeğim Rabbim gönlümü biliyo inşallah nasib eder banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?