- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Toparlan tabi canım Rabbimin vardır bi bildiği hadi bi gülücük at bakım duzeldigine inanmam yoksa :)Çok tesekkür ederim canlarım eşim kızdı simdi senin bunyaptığın haşa isyana girer dedi bnde toparlandım hemen o cok moral verdi daha iyiym smdi hepinizden Allah razı olsun
Haaaa söyle yerim seni uzulmek yokCanım benim cok sağolun
Kız sana noldu anam topigimize nazar değdiEşimle tartıştık moralim çok bozuk bebek falan istemiyorum artık...
Ay sacmalama kuzum ne oldu bu kadar büyütme bosver takma kafanaHayattan soğudum yemin ederim çocuğum olmasa ölmeyi dileyec3ğim Allah tan...
Uuzzzun hikaye canım boşver sadece şunu söyleyebilirim emeklerim hakkım haram olsun çok nankör erkekler...Kız sana noldu anam topigimize nazar değdi
Takma canım bosver erkekleri anlamak zor en iyisi hiç takmamakUuzzzun hikaye canım boşver sadece şunu söyleyebilirim emeklerim hakkım haram olsun çok nankör erkekler...
Evet tam gununde ve tam zamanda olsa dahı ıhtımal %20_30zaten herşey tamam olsa dahi % 20-30 gibi olma ihtimali varmış canlarım...
Tobe bısmıllah noldu ya canımEşimle tartıştık moralim çok bozuk bebek falan istemiyorum artık...
Ay kız o nasıl lâfHayattan soğudum yemin ederim çocuğum olmasa ölmeyi dileyec3ğim Allah tan...
Canım benim takma kimse için mutsuz olmaya değmez bu koçan bile olsa herkes yaptığından utansın bosver tatlimKendi salaklığıma fedakarlıklarıma ağlıyorum şu anda ve Allah a havale ediyorum onu
Canım çalışmaya başla yumurtluyca. siliklesincede çalışMerhaba kizlar ovu testimi yorumlar mısınız
Esim bugun evde degil bu testler dun aksam ve bu sabahin yarin calisma olsa ise yarar mi acabaCanım çalışmaya başla yumurtluyca. siliklesincede çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?