Canim üzülme ya. Hepimiz az çok ümitleniyoruz ama herşey Allah'tan.düzenli adet olabilmek bile aslinda o kadar güzeldi.bak ben pko luyum.ilaçlarla adet görüyorum ona ragmen çocugum var.rabbim yazdiysa elbet olacak. Sabır ve dua..Cok üzgünüm morelim cok bozuk cok ağladm adet oldm kızlar cok kötüyüm
Valla cnim koyulduktan itibaren çalışma olsa daha iyi olur ama esin yoksa yapacak bsy yok sen yinede esin gelince mutlaka çalış inşallah olur Allahın izniyleEsim bugun evde degil bu testler dun aksam ve bu sabahin yarin calisma olsa ise yarar mi acaba
Aa sana ne oldu ki kuzum.bir gittim ne olmuş ya topiğimizeeEşimle tartıştık moralim çok bozuk bebek falan istemiyorum artık...
Evet lh pik yapmış.yumurtlaman yakin canim.yarin yine yap silinmişse catlamiş demektir. Bugun eşin yoksada yarin mutlaka degerlendirmelisin bence.Merhaba kizlar ovu testimi yorumlar mısınız
Valla benimde öyle gelio içime boşuna umitlenioz sankiHerşey kısmet ya.planlar kuruyoruz testler yapiyoruz ama "ol" demeden olmuyor.benimde olmayacak sanki kizlar içimde bir karamsarlik var
İnşallah yaniliriz canim. Elimizden geleni yaptik ne yapalim
Yumurta catladiktan sonra mi 24-36 saat arasi yaşıyorEvet lh pik yapmış.yumurtlaman yakin canim.yarin yine yap silinmişse catlamiş demektir. Bugun eşin yoksada yarin mutlaka degerlendirmelisin bence.
Evet.yumurta salınınca yani çatlayinca 24-36 saat yaşiyor .aslinda önceden de ilişki olsa iyi olurdu,spermler vücutta 3 güne kadar yasayabiliyor.ama yarinda geç olmaz canim.sen bak bakalim yarin siliklesecek mi daha mi koyulasacak testin o önemliYumurta catladiktan sonra mi 24-36 saat arasi yaşıyor
Öyle deme canim ya.eşler arasinda olur öyle şeyler.barişirsiniz inşallah.yeter ki telafisi olmayan hatalar olmasin.takma kafana hepimiz yasiyoruz bunlari.Ben artık istemiyorum bebek çok kırıldım zaten oğlum için istiyordum kardeşi olsun diye Allah ona ömür versin haftaya hamile olduğumu öğrenirsem de söylemeyi düşünmüyorum kendisine...(
Teşekkürler canim sorularima cevap verdin bu aksam 10 da ve yarin sabah da yapicam bakalim ne olacakEvet.yumurta salınınca yani çatlayinca 24-36 saat yaşiyor .aslinda önceden de ilişki olsa iyi olurdu,spermler vücutta 3 güne kadar yasayabiliyor.ama yarinda geç olmaz canim.sen bak bakalim yarin siliklesecek mi daha mi koyulasacak testin o önemli
Önemli degil :) en az 2 saat sivi alma ve idrarini tut canim.birde mümkünse hergün ortalama ayni saatte yap testini. Özellikle ögleden sonra daha net cikiyor.günde 2 test yapmayi dusunuyosan arada 6 saat kadar fark olsa iyi olur. Kolay gelsinTeşekkürler canim sorularima cevap verdin bu aksam 10 da ve yarin sabah da yapicam bakalim ne olacak
dongun kaç gun canım buyuk ıhtımalle yarın çatlar bugun ve yarın olsun çalışmaMerhaba kizlar ovu testimi yorumlar mısınız
aaaa tum topıktekı kızları terlığe çekecem yemınlenHerşey kısmet ya.planlar kuruyoruz testler yapiyoruz ama "ol" demeden olmuyor.benimde olmayacak sanki kizlar içimde bir karamsarlik var
26 gunde oluyor adetim bugun calisma olmayacak ne yazik ki esim yok yanimda yarin cok olur mu acabadongun kaç gun canım buyuk ıhtımalle yarın çatlar bugun ve yarın olsun çalışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?