ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

26 gunde oluyor adetim bugun calisma olmayacak ne yazik ki esim yok yanimda yarin cok olur mu acaba
bugun 13. gun değilmi yarın mutlaka olsun ama bugun eşin yokmuş çunku tam zamanı hatta 2 gun gecıkmış yumurtlama bu arada yumurtlama olduktan 14 gun sonra adet olunuyır yanı ınşallah olmazsın

Arkadaslar selamunaleykum öglende ovu test yaptim ikinci cizgi ne cok koyu ne acikti ama belirgindi gayet az once tekrarladim hic cizgi falan cikmadi sizce neden bu adetimin 18.günü lutfen yardim edin fikirlerinize cok ihtiyacim var
dongun kaç gun canım ovu testı ıcın en uygun zaman öğleden sonra 3-5 arası

Arkadaslar selamunaleykum öglende ovu test yaptim ikinci cizgi ne cok koyu ne acikti ama belirgindi gayet az once tekrarladim hic cizgi falan cikmadi sizce neden bu adetimin 18.günü lutfen yardim edin fikirlerinize cok ihtiyacim var
Aleykümselam.adetin kaçıncı gününden beri yapıyorsun testi?adetin kac gunde bir oluyor?yaptigin testlerin fotosunu atarsan daha iyi yorumlarız kardeşim

dongun kaç gun canım ovu testı ıcın en uygun zaman öğleden sonra 3-5 arası
Canim adetim duzensiz ama 2 aydir duzenli ortalama 35 gün ama neden oglen cikti da simdi cikmadi ben progestan kullaniyorum adet duzensizligi yuzunden acaba sabah onu almistim o mu etkiledi

Canim adetim duzensiz ama 2 aydir duzenli ortalama 35 gün ama neden oglen cikti da simdi cikmadi ben progestan kullaniyorum adet duzensizligi yuzunden acaba sabah onu almistim o mu etkiledi
hımmmm onun etkılerını bılemıyorum canım ama 35 gunse 21.gun yumurtala gunu olur ortalama

Aleykümselam.adetin kaçıncı gününden beri yapıyorsun testi?adetin kac gunde bir oluyor?yaptigin testlerin fotosunu atarsan daha iyi yorumlarız kardeşim
Allah razi olsun en son 1 aralikta adet oldum adetim duzensiz birde ekim sonunda olmustum 1 hafta gecikip araliga sarkti aret cok karisık yani daha ilk defa bugun yaptim test maalesef fotolarini cekemedim telim suya düstu de ama cok koyu ne cok acikti cizgi rengi

bugun 13. gun değilmi yarın mutlaka olsun ama bugun eşin yokmuş çunku tam zamanı hatta 2 gun gecıkmış yumurtlama bu arada yumurtlama olduktan 14 gun sonra adet olunuyır yanı ınşallah olmazsın
Evet bugün 13. gun testler dun aksam ve bu sabahin. Su an ben yumurtladim ama yumurtam catlamadi daha degil mi

Simdi cektim oglen olani esimin telinden ama oglenden beri cok acilmis bunu rengi yaaa kesin ilac yapti bende unutlandim

Kalıntılar derken. Benim son ovulasyon testlerimde idrarda birşeyler yüzüyordu. Çok şaşırmıştım. Ay acaba olabilir mi neden olmasın yok yok olmaz aman yarebbim

progestan ben de kullanıyorum canım.etkileyeceğini sanmam.benim testlere pek etkisi olmadı yani.

Kalıntılar derken. Benim son ovulasyon testlerimde idrarda birşeyler yüzüyordu. Çok şaşırmıştım. Ay acaba olabilir mi neden olmasın yok yok olmaz aman yarebbim
tortu oluyor diyorlar canım :) ama ben pek inanmıyorum ona ya.çünkü idrar rengini, kıvamını..vs.. yediğimiz içtiğimiz herşey etkileyebilir sonuçta. amaann belirti aramayalım diyoruz da ben hep kendimi dinliorum elimde olmadan ya .aynen şu durumda bekliyorum şu anda

Silik oldugunda catlamis demissiniz ya bi yorumda o diyelim benimde ondan silikti umut ya :) birliktelik olsa ise yarar mi acaba ?
Daha sılıkleşmemış bence daha var yumurtlamaya bugunden ıtıbaren bır boş bır dolu calışın bence kopkoyu oldugu gun ve sılıklestıgınde üst-üste olsun çalışmalar

sevdabuzer atiyorum yorum misin alttakini simdi yaptim tek olani

Eklentiler

• 20151218_103128.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 61
  • 20151218_222255.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…