- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
Aynen canım aynen. Ama kendimizi dinlrmeden de edemiyoruz işte. Umut fakirin ekmeği ne yapaktortu oluyor diyorlar canım :) ama ben pek inanmıyorum ona ya.çünkü idrar rengini, kıvamını..vs.. yediğimiz içtiğimiz herşey etkileyebilir sonuçta. amaann belirti aramayalım diyoruz da ben hep kendimi dinliorum elimde olmadan ya .aynen şu durumda bekliyorum şu anda
Canım yumurtan çatlamış.sevdabuzer atiyorum yorum misin alttakini simdi yaptim tek olani
Yani suandan itibaren iliski icin 24 saatim mi varCanım yumurtan çatlamış.
ayy hadi bakalım hayra çıkar inşallah canımcımVallah canım karnim bi sis bi rahatsızlık hissi bir gaz var cakmak caksalar patliycambugün çok rahatsızlık var karnimda
Muhtemelen.. Tabi ne zaman çatladığı da önemli. Ve de en fazla 24 saat yaşıyormuş. Genel olarak 12 saat diye okumuştum.Yani suandan itibaren iliski icin 24 saatim mi var
Boyle ama ilk daha koyuydu dura dura acilmis bu ne simdi sizceDaha sılıkleşmemış bence daha var yumurtlamaya bugunden ıtıbaren bır boş bır dolu calışın bence kopkoyu oldugu gun ve sılıklestıgınde üst-üste olsun çalışmalar
İnşallah şekerim sende var mi belirti :)ayy hadi bakalım hayra çıkar inşallah canımcım
yok canım ya .gündüz akıntım vardı biraz.şu an hiç birşey yok.İnşallah şekerim sende var mi belirti :)
Benim sabah yoğun beyaz akintim vardı benimde azaldı akşama doğru aman bi geçse su 1 hafta valla ne gusel olur :))İnşallah şekerim sende var mi belirti :)
Canım benimde 28 gün ama 18 de yumurtladim devam et testlere en köyü olduğu günü baz al illa kopkoyu olcak DİE bekleme benimde kopkoyu olmadı ama sonradan siliklesti yanı catladi yumurtamKizlar 8 gunen bu yana yapiyoru hala koyulasmadi regl 28 gun calisayimmi?
Sagol ama ben gecen ay 14.15. Gunler yamistim silikesmeye basladi bidevovs akintim 12.13. Gunler oluyor hep bakarsan 8gunden bu yana atayim bir bakCanım benimde 28 gün ama 18 de yumurtladim devam et testlere en köyü olduğu günü baz al illa kopkoyu olcak DİE bekleme benimde kopkoyu olmadı ama sonradan siliklesti yanı catladi yumurtam
Her ay aynı zamanda yumurtluycam DİE bsy yok tatlım her ay değişebilirSagol ama ben gecen ay 14.15. Gunler yamistim silikesmeye basladi bidevovs akintim 12.13. Gunler oluyor hep bakarsan 8gunden bu yana atayim bir bak
Yok canım daha yumurtlamadiysam farkettiysen 13 gün koyulasio git gide sen teste devam etBu ay ilk defa bal tarcin kuru kullandim etkisi olurmu bilmiyorum ama 10 gum cok en koyu gibi
Tamam calismaya baslayim demi artik bugu yumt aki kivaminda akintim oldu cunkuYok canım daha yumurtlamadiysam farkettiysen 13 gün koyulasio git gide sen teste devam et
Bigun durup bigun çalış canım boş durma :)Tamam calismaya baslayim demi artik bugu yumt aki kivaminda akintim oldu cunku
Canım gıremedım evet bugun ve yarın mutlaka ılışkı olsun yarında testını yapıp atarsan daha ıyı yorum yaparızsevdabuzer atiyorum yorum misin alttakini simdi yaptim tek olani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?