- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Teşekkür ederim canimmm :) darısı herkese inşallah :)@Sycorox I imtisall @blueflower tebrik ederim arkadaşlar Rabbim sağlıkla sıhhatlere büyütmeyi nasip etsin hepinizin gebe kaldığı günleri hatırlıyorum Rabbim bizlere de nasip eder inşallah bu mutluluğu
Gunaydin canım ilk defami test kullaniyorsun koyulugunu soracaktim yani bende mesela kopkoyu hic olmadi yukardaki testtende gormussundur egerki koyuluk bundan fazlaysa yumurtlama olmuş bugunde iliski olsun birde kasiklarinda agri akinti varmisevdabuzer Günaydınlarrr az once yaptigim test
Günaydın canım kaynananda biraz zor :)Benim bugun bi ara herifi kıstırmam lazim kaynanamlarda basil yapacaksaam bunu
Yaptigim testleri atayim sana 17-18 aralikta agri ve akinti oldu bugun de gaz sancisi varGunaydin canım ilk defami test kullaniyorsun koyulugunu soracaktim yani bende mesela kopkoyu hic olmadi yukardaki testtende gormussundur egerki koyuluk bundan fazlaysa yumurtlama olmuş bugunde iliski olsun birde kasiklarinda agri akinti varmi
Günaydın canım kaynananda biraz zor :)
Bendede yumurtlama gününde oluuo gaz sancısı bugün ve yarin calis derim canimYaptigim testleri atayim sana 17-18 aralikta agri ve akinti oldu bugun de gaz sancisi var
Teşekkür ederim tatlimBendede yumurtlama gününde oluuo gaz sancısı bugün ve yarin calis derim canim
Canım bi bahne bul gitme kaynana
Kaynanama bi desemki bugün yumurtlama gunu yeminlen ev halkini toplar gider
Tersine çikar kuzum .güzel yorumla güzel olsun :)Rüyamda adet olmuştum kizlarr
İnşallah canım :)) belki yerleşimidir bebisin adet deme hemen ağzını hayır AC yavrumTersine çikar kuzum .güzel yorumla güzel olsun :)
ınşallah tatlim ya.hepimiz icin.zaman yaklaştikca heyecan oluyor.bazen umutlu bazen umutsuz geçiyor işte.kafaya takmayim diyorumda bu ay çok taktim.hayirlisi artik haftaya ögrenicez.İnşallah canım :)) belki yerleşimidir bebisin adet deme hemen ağzını hayır AC yavrum
Anacim arabamıza orda vurmuşlardı mecburen ordaa sanayiye verdik onu almaya geldik kız ben aksama yaparim çalışmamiCanım bi bahne bul gitme kaynana
Çatlamış gibi canim. Bugün de çalışma olsun benceYaptigim testleri atayim sana 17-18 aralikta agri ve akinti oldu bugun de gaz sancisi var
Heh söyle azıcık asıl yavrim. BÖYLE BÖYLE GElecek O Nazlı Minnak. Haydi rastgele yarin da çalışAnacim arabamıza orda vurmuşlardı mecburen ordaa sanayiye verdik onu almaya geldik kız ben aksama yaparim çalışmamizaten odamız var burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?