ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Gunaydin kizlar sabah sol kasik agrisiyla uyandim test yaptım böyle çıktı bendeki koyuluk en fazla bu kadar olur buyuk ihtimalle aksama catlamis olur.

Benim bugun bi ara herifi kıstırmam lazim kaynanamlarda basil yapacaksaam bunu

Eklentiler

• 20151219_112335.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 37
sevdabuzer Günaydınlarrr az once yaptigim test
Gunaydin canım ilk defami test kullaniyorsun koyulugunu soracaktim yani bende mesela kopkoyu hic olmadi yukardaki testtende gormussundur egerki koyuluk bundan fazlaysa yumurtlama olmuş bugunde iliski olsun birde kasiklarinda agri akinti varmi

Gunaydin canım ilk defami test kullaniyorsun koyulugunu soracaktim yani bende mesela kopkoyu hic olmadi yukardaki testtende gormussundur egerki koyuluk bundan fazlaysa yumurtlama olmuş bugunde iliski olsun birde kasiklarinda agri akinti varmi
Yaptigim testleri atayim sana 17-18 aralikta agri ve akinti oldu bugun de gaz sancisi var

Eklentiler

• 20151218_221655.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 48
  • 20151219_112335.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba canlarim.ben sabah sag kasıgimda aşiri agriyla uyandim ama öyle batma falan degil.resmen biçakla oyuluyormuş gibi.yerimden kipirdayamadim o şekilde.şu an agrimiyo ama sabah yarim saat anormal şekilde ağridi.bu ne ola ki.?bat 26 sinda.adet olcam galiba

Anacim arabamıza orda vurmuşlardı mecburen ordaa sanayiye verdik onu almaya geldik kız ben aksama yaparim çalışmami
zaten odamız var burda
Heh söyle azıcık asıl yavrim. BÖYLE BÖYLE GElecek O Nazlı Minnak. Haydi rastgele yarin da çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…