ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Bence de yerleşme zamanları tam. İnşallah bebis yerleşiyor die böyle hissettin. Hadi gelsin 26 si da mutlu haberler ver bize

Kızlar yumurtlamamın üzerinden 10 gün geçti. Ovulasyon testi yaptım. Yumurtlama sonrası testlerden daha koyu ama pozitif değil. Moralim bozuldu. Hamilelik olsaydı test pozitif çıkar mıydı?

Kızlar yumurtlamamın üzerinden 10 gün geçti. Ovulasyon testi yaptım. Yumurtlama sonrası testlerden daha koyu ama pozitif değil. Moralim bozuldu. Hamilelik olsaydı test pozitif çıkar mıydı?
Foto atar misin canım. . Tam koyu cikmio zaten hamislik varsa.

Dünkü arabesk hallerimden eser yok şimdi pazara falan çıktım bugün gözüm gönlüm açıldı ve dedim ki boşveeeerrr...
Bosver olursa olur olmazsa olmaz hiç bir erkek için hiç bsye değmez onlara çocuk mu bak etmiolar

Tatlılarim ben az önce bir ovu.testi yapayim dedim.hep bi koyu bi açikti ya.şimdi de böyle çikti.22.gün artik,adete 6-7 gün var.bu ne demek ya niye böyle çikiyor tam silinmiş olmaliydi çizgiler eşit nerdeyse

Ya inşallah canlarim.ama benim önceki ovu.testlerimi gördüyseniz 2-3 kere hep tam koyu oldu.onun için fazla umutlanamadim ki bunu görünce idrar testini ne zaman yapmaliyim sizce?daha 7 gün var bugün.

Ya inşallah canlarim.ama benim önceki ovu.testlerimi gördüyseniz 2-3 kere hep tam koyu oldu.onun için fazla umutlanamadim ki bunu görünce idrar testini ne zaman yapmaliyim sizce?daha 7 gün var bugün.
Hcg testini diosun demi. Bence adet gunu yap. Ben 3 gün kala yaptım hiç çıkmamıştı. Pkolular da koyu çıkarmış diolar ama .mesela benim adete yakın t den eser olmazdi. Ne zamn ki c ye yakın bi koyuluk gördüm o zaman acaba mi demiştim. . Yani insallah sen de hamişşşşsimdir

evet hcg testini sormuştum canım. sende de mi pko var. bende pko da olunca acaba o nedenlede mi böyle çıkıyor diye aklıma geliyor da ama çizginin açık çıktıgı zamanlarda oldu. umutlanmak istemiyorum yani. bak sana ovu testleriminde fotolarını atayım bir bak istersen

vorones 15 ve 18 de en koyuyu gördüm. 10,12,14,16,17 değerlendirdik ama. şimdi yine koyu

Eklentiler

• 20151217_141819.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…