Bence de yerleşme zamanları tam. İnşallah bebis yerleşiyor die böyle hissettin. Hadi gelsin 26 si da mutlu haberler ver bizeMerhaba canlarim.ben sabah sag kasıgimda aşiri agriyla uyandim ama öyle batma falan degil.resmen biçakla oyuluyormuş gibi.yerimden kipirdayamadim o şekilde.şu an agrimiyo ama sabah yarim saat anormal şekilde ağridi.bu ne ola ki.?bat 26 sinda.adet olcam galiba
İnşallah yarabbim :) umut etmeye korkuyorum.olursa ilk sizlere haber vericem zatenBence de yerleşme zamanları tam. İnşallah bebis yerleşiyor die böyle hissettin. Hadi gelsin 26 si da mutlu haberler ver bize
Foto atar misin canım. . Tam koyu cikmio zaten hamislik varsa.Kızlar yumurtlamamın üzerinden 10 gün geçti. Ovulasyon testi yaptım. Yumurtlama sonrası testlerden daha koyu ama pozitif değil. Moralim bozuldu. Hamilelik olsaydı test pozitif çıkar mıydı?
Yapcam yapcam kuxum merak etme bu gece o iş tamamdirHeh söyle azıcık asıl yavrim. BÖYLE BÖYLE GElecek O Nazlı Minnak. Haydi rastgele yarin da çalış
İyiz canım napalim hadi bakalım hayırlı haberler olsunValla kasıklarım ve belim çok ağrıyor hamile değilsem adetim coşacak bu ay muhtemelen...
Ben enfeksiyona yoruyorum bu ağrıları hem çok yoğun hem çift taraflı ağrılar batmalar var kasıklarımda neler dönüyor içerde bilmiyorum :)İyiz canım napalim hadi bakalım hayırlı haberler olsun
Bosver olursa olur olmazsa olmaz hiç bir erkek için hiç bsye değmez onlara çocuk mu bak etmiolarDünkü arabesk hallerimden eser yok şimdi pazara falan çıktım bugün gözüm gönlüm açıldı ve dedim ki boşveeeerrr...
Anam bu neee?hayırlısı bebiş mi var yohsaammm gıızzzz
Anammmmm hamişsindir inşallah . Bu hayra alamet kuzummm
Yalnız tepkiler aynı olmuşAnam bu neee?hayırlısı bebiş mi var yohsaammm gıızzzz
Hcg testini diosun demi. Bence adet gunu yap. Ben 3 gün kala yaptım hiç çıkmamıştı. Pkolular da koyu çıkarmış diolar ama .mesela benim adete yakın t den eser olmazdi. Ne zamn ki c ye yakın bi koyuluk gördüm o zaman acaba mi demiştim. . Yani insallah sen de hamişşşşsimdirYa inşallah canlarim.ama benim önceki ovu.testlerimi gördüyseniz 2-3 kere hep tam koyu oldu.onun için fazla umutlanamadim ki bunu görünceidrar testini ne zaman yapmaliyim sizce?daha 7 gün var bugün.
evet hcg testini sormuştum canım. sende de mi pko var. bende pko da olunca acaba o nedenlede mi böyle çıkıyor diye aklıma geliyor da ama çizginin açık çıktıgı zamanlarda oldu. umutlanmak istemiyorum yani. bak sana ovu testleriminde fotolarını atayım bir bak istersenHcg testini diosun demi. Bence adet gunu yap. Ben 3 gün kala yaptım hiç çıkmamıştı. Pkolular da koyu çıkarmış diolar ama .mesela benim adete yakın t den eser olmazdi. Ne zamn ki c ye yakın bi koyuluk gördüm o zaman acaba mi demiştim. . Yani insallah sen de hamişşşşsimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?