- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
şnşallah. hepimiz veririz güzel haberleri.. ama çok ümitlenmedim ya ben. çünkü ovu. testlerimde belli yani onlarında nasıl çıktıgı belli değildi. bi koyu 2 açık, 2 koyu 1 açık şeklinde gidiyorduGuzel haberlermi geliyor ne
İnşallah guzel haberler duyariz canim senden yumurtlama günüm bugundu 14 gün var bataşnşallah. hepimiz veririz güzel haberleri.. ama çok ümitlenmedim ya ben. çünkü ovu. testlerimde belli yani onlarında nasıl çıktıgı belli değildi. bi koyu 2 açık, 2 koyu 1 açık şeklinde gidiyordusen napıyosun cnm. bat ne zamandı senin?
Ay deme heyecanlandım bayağı. Tam koyu değil ama bayağı koyu. Bir de bekledikçe silikleşti. Bakıver canım ya. Çok net olmadı resim umarım anlaşılır.Foto atar misin canım. . Tam koyu cikmio zaten hamislik varsa.
hmm. yanlış hatırladım o zaman kardelenle bir de ebru ile yakındı günlerimiz.İnşallah guzel haberler duyariz canim senden yumurtlama günüm bugundu 14 gün var bata
Evet canim onlarla yakinsinizhmm. yanlış hatırladım o zaman kardelenle bir de ebru ile yakındı günlerimiz.
Kac gun var canim adeteAy deme heyecanlandım bayağı. Tam koyu değil ama bayağı koyu. Bir de bekledikçe silikleşti. Bakıver canım ya. Çok net olmadı resim umarım anlaşılır.
Ha bi de bende şöyle bir durum oldu. Yumurtlamadan sonra tıpkı yumurtlama dönemi gibi birkaç gün koyu ve sonra silik çizgi gördüm. Silik olan varla yok arasıydı. Bu ona göre bayağı koyu
Canım benimkiyle aynı sanki
olsun ya bu ay bol bol güzel haberler alalım da tarihler 3 aşağı 5 yukarı hemen hemen aynı zaten. yeter ki sonuçlar güzel olsunEvet canim onlarla yakinsiniz
evet seninde baya koyu gibi... kaçıncı gün yumurtladın adetin ne zaman ? :)Canım benimkiyle aynı sankihadi hayırlısı
4 gün var canım. Sence koyu mu?Kac gun var canim adete
Yumurtlamamın 10 günümdeyim. 4 güne adetim gelir. Sen yeni mi yaptın? Benimki sabahki test. biraz açılmışevet seninde baya koyu gibi... kaçıncı gün yumurtladın adetin ne zaman ? :)
ben çok test örneği inceledim canım. bazılarının siliniyo adete bir iki gün kala tekrar koyulaşıyor. öyle şüpheleniyorlar gebelikten.bir de gebe olanlarda t çizgisi adet gününde yumurtlama gününden bile koyu çıkmış.Ya kızlar ovulasyon sonrası silikten sonra hep o tonda mı devam eder normalde? Yoksa bu kadar koyuluk herkeste oluyor mu? Yani yumurtlama sonrası koyulaşıyor mu az biraz?
Canim 14 gunde ayni silik durumda ,sabah ve aksam.Yok canım daha yumurtlamadiysam farkettiysen 13 gün koyulasio git gide sen teste devam et
Kizzzz baya umut verici ayyyy hafi inşallah4 gün var canım. Sence koyu mu?
Hayir canim giderek siliklesiyor hsmislik olduğunda koyulasmaya basliyorYa kızlar ovulasyon sonrası silikten sonra hep o tonda mı devam eder normalde? Yoksa bu kadar koyuluk herkeste oluyor mu? Yani yumurtlama sonrası koyulaşıyor mu az biraz?
Canım yarın test yapıcam. Çıkarsa zaten çıkar çıkmazsa da yola devam. En azından olmadı der yoluma bakarım. Böyle sürekli aklımda. O adet günü çıkanlar genelde geç yumurtlayanlar bence. Ama biz yumurtlama tarihimizi bildiğimiz için 10-11 gün sonrası uygundur. Doktor sitelerinde öyle yazıyor genelde. Hayırlısı olsun hakkımızda..ben akşam yaptım canım saat 8 'e doğru. ama kopkoyu çıkan test beklese de çok fazla rengi açılmıyor.o daha önceden dikkatimi çekti benim. 15. günüm baya koyuydu öyle kaldı hiç açılmadı. diğerleride koyu çıkıyodu ama bekledikçe açılıyodu ama 15 ve 18 beklese de açılmadı. senin günün daha az kalmış benim daha 1 hafta kadar var. bence ovu. testin varsa yarın tekrarla yine koyu mu çıkacak bak. ya da adet gününde gebelik testi yap.
Yumurtlama sonrası ve ikinci kez koyulaştığı dönem sonrası, hatta dünden önceki gün incecik çizgiler vardı. Am ayok umutlanmıcam. Sonrası çok büyük hayal kırıklığı. Kalbim çok acır sonraHayir canim giderek siliklesiyor hsmislik olduğunda koyulasmaya basliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?