ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Guzel haberlermi geliyor ne
şnşallah. hepimiz veririz güzel haberleri.. ama çok ümitlenmedim ya ben. çünkü ovu. testlerimde belli yani onlarında nasıl çıktıgı belli değildi. bi koyu 2 açık, 2 koyu 1 açık şeklinde gidiyordu sen napıyosun cnm. bat ne zamandı senin?

İnşallah guzel haberler duyariz canim senden yumurtlama günüm bugundu 14 gün var bata

Foto atar misin canım. . Tam koyu cikmio zaten hamislik varsa.
Ay deme heyecanlandım bayağı. Tam koyu değil ama bayağı koyu. Bir de bekledikçe silikleşti. Bakıver canım ya. Çok net olmadı resim umarım anlaşılır.

Ha bi de bende şöyle bir durum oldu. Yumurtlamadan sonra tıpkı yumurtlama dönemi gibi birkaç gün koyu ve sonra silik çizgi gördüm. Silik olan varla yok arasıydı. Bu ona göre bayağı koyu

Eklentiler

• 1450554218984857378302.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 38
Kac gun var canim adete

Ya kızlar ovulasyon sonrası silikten sonra hep o tonda mı devam eder normalde? Yoksa bu kadar koyuluk herkeste oluyor mu? Yani yumurtlama sonrası koyulaşıyor mu az biraz?

ben akşam yaptım canım saat 8 'e doğru. ama kopkoyu çıkan test beklese de çok fazla rengi açılmıyor.o daha önceden dikkatimi çekti benim. 15. günüm baya koyuydu öyle kaldı hiç açılmadı. diğerleride koyu çıkıyodu ama bekledikçe açılıyodu ama 15 ve 18 beklese de açılmadı. senin günün daha az kalmış benim daha 1 hafta kadar var. bence ovu. testin varsa yarın tekrarla yine koyu mu çıkacak bak. ya da adet gününde gebelik testi yap.

Ya kızlar ovulasyon sonrası silikten sonra hep o tonda mı devam eder normalde? Yoksa bu kadar koyuluk herkeste oluyor mu? Yani yumurtlama sonrası koyulaşıyor mu az biraz?
ben çok test örneği inceledim canım. bazılarının siliniyo adete bir iki gün kala tekrar koyulaşıyor. öyle şüpheleniyorlar gebelikten.bir de gebe olanlarda t çizgisi adet gününde yumurtlama gününden bile koyu çıkmış.

Hayir canim giderek siliklesiyor hsmislik olduğunda koyulasmaya basliyor

Canım yarın test yapıcam. Çıkarsa zaten çıkar çıkmazsa da yola devam. En azından olmadı der yoluma bakarım. Böyle sürekli aklımda. O adet günü çıkanlar genelde geç yumurtlayanlar bence. Ama biz yumurtlama tarihimizi bildiğimiz için 10-11 gün sonrası uygundur. Doktor sitelerinde öyle yazıyor genelde. Hayırlısı olsun hakkımızda..

Doğru koyu hep koyu kalıyo ama kuruyunca parlaklığını yitiriyor. Bir parça silikleşiyor benimkiler. Ben zaten tam koyu olmadığı için önemsememiştim. Ama vorones öyle yazınca acaba dedim.

Hayir canim giderek siliklesiyor hsmislik olduğunda koyulasmaya basliyor
Yumurtlama sonrası ve ikinci kez koyulaştığı dönem sonrası, hatta dünden önceki gün incecik çizgiler vardı. Am ayok umutlanmıcam. Sonrası çok büyük hayal kırıklığı. Kalbim çok acır sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…