ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

canım yarın negatif çıksa da adet gecikmesi olana kadar kesin değil biliyorsun. inşallah yarın silik de olsa pozitifi görürsün. bizlere de haber ver :) umarım gönlünden geçen olur

canım yarın negatif çıksa da adet gecikmesi olana kadar kesin değil biliyorsun. inşallah yarın silik de olsa pozitifi görürsün. bizlere de haber ver :) umarım gönlünden geçen olur
Sağol canım. Senin de isteyen herkesin de inşallah. Ben de senden koyuları bekliyorum bak seninki çok koyu çıkmış. İnşallah bebişe alamettir:))

Slm arkadaşlar ben yeniyim bu sayfada bu ay preseed jelle ovu testi kullandım az adetime 5gun var az önce testte silik çizgi çıktı ama çok silik sizce durum nedir

Slm arkadaşlar ben yeniyim bu sayfada bu ay preseed jelle ovu testi kullandım az adetime 5gun var az önce testte silik çizgi çıktı ama çok silik sizce durum nedir
gebelik testinde silik çizgi de olsa gebelik oldugunu gösteriyor. yarın ya da 2 gün sonra testi tekrarlasan belki daha da netleşir çizgi..

Sukur hersey yolunda
Tanisma evresi bitiyir gibi oglusla
Uykusuzluk haricinde sikayetim yok askinda deliksiz uykuyu ozledim: )

vorones 15 ve 18 de en koyuyu gördüm. 10,12,14,16,17 değerlendirdik ama. şimdi yine koyu
Canım senjn 20 de de koyuluk var gibi.ben de yum. Çatladı ktan sonra t çok çok silik çıkardı. Çok umitlenmeyelim de gene de pkolular da hep koyu çıkabilirms die biliodum. Ben pkolu değildim canım. İnşallah hamissindir ya . Çok istiorum bunu. .

Hosgeldin canımm ben de hamis kalanasaydim sonraki ay
Jel siparisi verecektim. İnşallah sana iyi gelmiştir hamissindir. Adete yakın 3 gün kala falan ki koyuluk daha umitlendirici oluyor

Kizceler ya göbek tarafimda sağa doğru olan yer agrio bazen mesane üstü agrio nedir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…