canım yarın negatif çıksa da adet gecikmesi olana kadar kesin değil biliyorsun. inşallah yarın silik de olsa pozitifi görürsün. bizlere de haber ver :) umarım gönlünden geçen olurCanım yarın test yapıcam. Çıkarsa zaten çıkar çıkmazsa da yola devam. En azından olmadı der yoluma bakarım. Böyle sürekli aklımda. O adet günü çıkanlar genelde geç yumurtlayanlar bence. Ama biz yumurtlama tarihimizi bildiğimiz için 10-11 gün sonrası uygundur. Doktor sitelerinde öyle yazıyor genelde. Hayırlısı olsun hakkımızda..
Doğru koyu hep koyu kalıyo ama kuruyunca parlaklığını yitiriyor. Bir parça silikleşiyor benimkiler. Ben zaten tam koyu olmadığı için önemsememiştim. Ama vorones öyle yazınca acaba dedim.
Sağol canım. Senin de isteyen herkesin de inşallah. Ben de senden koyuları bekliyorum bak seninki çok koyu çıkmış. İnşallah bebişe alamettir:))canım yarın negatif çıksa da adet gecikmesi olana kadar kesin değil biliyorsun. inşallah yarın silik de olsa pozitifi görürsün. bizlere de haber ver :) umarım gönlünden geçen olur
amiinn tüm kalbimleeSağol canım. Senin de isteyen herkesin de inşallah. Ben de senden koyuları bekliyorum bak seninki çok koyu çıkmış. İnşallah bebişe alamettir:))
Resim atarsan bir fikir belirtebilirzSlm arkadaşlar ben yeniyim bu sayfada bu ay preseed jelle ovu testi kullandım az adetime 5gun var az önce testte silik çizgi çıktı ama çok silik sizce durum nedir
Resimde çıkmaz cnm çünkü ışığa tutunca gozukuyoResim atarsan bir fikir belirtebilirz
gebelik testinde silik çizgi de olsa gebelik oldugunu gösteriyor. yarın ya da 2 gün sonra testi tekrarlasan belki daha da netleşir çizgi..Slm arkadaşlar ben yeniyim bu sayfada bu ay preseed jelle ovu testi kullandım az adetime 5gun var az önce testte silik çizgi çıktı ama çok silik sizce durum nedir
Sukur hersey yolundaİyiyim canım şükür bu halimizeartık zorlanmaya başladım bel kasık ağrıları,nefes darlığı,uykusuzluk sabrediyorum işte sonrası daha zor diye diye geçiriyorum günleri,sen nasılsın canım oğluşun nasıl alışabildiniz mi yeni düzeninize
Canım senjn 20 de de koyuluk var gibi.ben de yum. Çatladı ktan sonra t çok çok silik çıkardı. Çok umitlenmeyelim de gene de pkolular da hep koyu çıkabilirms die biliodum. Ben pkolu değildim canım. İnşallah hamissindir ya . Çok istiorum bunu. .vorones 15 ve 18 de en koyuyu gördüm. 10,12,14,16,17 değerlendirdik ama. şimdi yine koyu
Hosgeldin canımm ben de hamis kalanasaydim sonraki aySlm arkadaşlar ben yeniyim bu sayfada bu ay preseed jelle ovu testi kullandım az adetime 5gun var az önce testte silik çizgi çıktı ama çok silik sizce durum nedir
İnş cnm . Kasık ağrılarım var ama bakalm .bu jel sayesinde hamile kalan çokmuş inş bebişler gelirHosgeldin canımm ben de hamis kalanasaydim sonraki ay
Jel siparisi verecektim. İnşallah sana iyi gelmiştir hamissindir. Adete yakın 3 gün kala falan ki koyuluk daha umitlendirici oluyor
İnşallah canım evet ben de öyle duymuştum. İnşallah hamişsindir. 5 gün mü var şimdi bat aİnş cnm . Kasık ağrılarım var ama bakalm .bu jel sayesinde hamile kalan çokmuş inş bebişler gelir
Evet 5gun var adet belirtim yok şimdilik. Sen hamilemisinİnşallah canım evet ben de öyle duymuştum. İnşallah hamişsindir. 5 gün mü var şimdi bat a
Kız takvim yapmışım yahu ..Evet 5gun var adet belirtim yok şimdilik. Sen hamilemisin
Hayrlı olsun cnm darısı başımızaKız takvim yapmışım yahu ..şükür hamişim oh bekleyelim. 5 gün geçer hemen. Ben de doktor randevumu bekliyorum.8 gün var
Yumurta mı çatlıyo acabaKizceler ya göbek tarafimda sağa doğru olan yer agrio bazen mesane üstü agrio nedir bu
Yok kız catlattim yumurtami adete 7 veya 8 gün kaldı :)Yumurta mı çatlıyo acaba
:) inş bebişin sinyalleridir:)Yok kız catlattim yumurtami adete 7 veya 8 gün kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?