- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
İnşallah canım hayırlısı :)):) inş bebişin sinyalleridir:)
Bele doğru di mi? Benim de tam 7-8 gün varken başlamıştı hala devam ediyorYok kız catlattim yumurtami adete 7 veya 8 gün kaldı :)
Bazen bele doğru bazen göbekten biraz aşağı sağa doğru mesane üstü adet sancısı gibi sizlamalar ani hareketlerde sancılar test yaptun mi senBele doğru di mi? Benim de tam 7-8 gün varken başlamıştı hala devam ediyor
Hamilelik belirtileri adet belirtileri ile aynı ama insan yinede umitsizliğe düşüyorBende de hafiften adet sancisi gibi sanci var ya.hani olmadan önce tuhaf bir his olur ya kasiklarda aynen öyle.ama daha progestanin sonuncusunu yarin sabah akşam alcam bitecek.sonra adet beklicem.5 gün var.ama bu kasiklarimdaki adet olcak gibi his oldukca umudum azaliyor
İnşallah rqbbim yüzünüzü guldurur bu ay :)Bende de hafiften adet sancisi gibi sanci var ya.hani olmadan önce tuhaf bir his olur ya kasiklarda aynen öyle.ama daha progestanin sonuncusunu yarin sabah akşam alcam bitecek.sonra adet beklicem.5 gün var.ama bu kasiklarimdaki adet olcak gibi his oldukca umudum azaliyor
Bugün yapmadım. Yarın yapıcam inş. Yumurtlamanın 11. Günü. varsa çıkması lazım artıkBazen bele doğru bazen göbekten biraz aşağı sağa doğru mesane üstü adet sancısı gibi sizlamalar ani hareketlerde sancılar test yaptun mi sen
Erken gebelik testi yap canım normal testte çıkmaya bilirBugün yapmadım. Yarın yapıcam inş. Yumurtlamanın 11. Günü. varsa çıkması lazım artık
Elimde bir tek test var. Onu yapıcam canım. Varsa çıkması lazım ya. İnşallah vardır daErken gebelik testi yap canım normal testte çıkmaya bilir
İnşallah canım hakkimizda hayırlısı olsunElimde bir tek test var. Onu yapıcam canım. Varsa çıkması lazım ya. İnşallah vardır da
Amin canı amin. Senin bat ne zamn?İnşallah canım hakkimizda hayırlısı olsun
28 canımAmin canı amin. Senin bat ne zamn?
Ay hadi peş peşe hayırlı haberler gelsin inş28 canım
Valla ya haftaya topik olumlu olumsuz patlar zaten inşallah hep olumlu haber alırız :))Ay hadi peş peşe hayırlı haberler gelsin inş
Bende de olmustu Can'ım adet olucam sandım meğer bebekmiş umarım sende Bebek müjdesi verirsinKizceler ya göbek tarafimda sağa doğru olan yer agrio bazen mesane üstü agrio nedir bu
İnşallah cnim :)Ben
Bende de olmustu Can'ım adet olucam sandım meğer bebekmiş umarım sende Bebek müjdesi verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?