ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Bele doğru di mi? Benim de tam 7-8 gün varken başlamıştı hala devam ediyor
Bazen bele doğru bazen göbekten biraz aşağı sağa doğru mesane üstü adet sancısı gibi sizlamalar ani hareketlerde sancılar test yaptun mi sen

Bende de hafiften adet sancisi gibi sanci var ya.hani olmadan önce tuhaf bir his olur ya kasiklarda aynen öyle.ama daha progestanin sonuncusunu yarin sabah akşam alcam bitecek.sonra adet beklicem.5 gün var.ama bu kasiklarimdaki adet olcak gibi his oldukca umudum azaliyor

Hamilelik belirtileri adet belirtileri ile aynı ama insan yinede umitsizliğe düşüyor

İnşallah rqbbim yüzünüzü guldurur bu ay :)

Bugün akşama kadar temizlik bulaşık çamaşır yemek çocuk derken akşama kadar çok yoruldum valla korkuyo da insan varsa düşer mi diye kasıklarım belim inanılmaz ağrıyor göğüs uçları karardı bir de kabarcıklar var uçların yanında 5 gün kaldı teste...

Kizlar yorumlarmisiniz 28 gunde bir reglm 8.gunden buyana yapiyorum

Eklentiler

• IMG_20151220_161929.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba bir sorun olcak ltfen bilgisi olan cevap verebilir mi Bat. 24 te catlatma iğnesi oldum öncesi beraber olduk ama iğneden sonra beraber olamadık bir ihtimal belki tutunmustur diyorum ovulasyon testi vardi yaptim şöyle çıktı. Ben birşey anlamadım daha önce başka topikte gormustum ovulasyon testiyle hamile olduğunu ogreneni bilgilendirir misiniz?

Eklentiler

• IMG_20151220_224845.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…