ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Sukur hersey yolunda
Tanisma evresi bitiyir gibi oglusla
Uykusuzluk haricinde sikayetim yok askinda deliksiz uykuyu ozledim: )
Onu ben şimdiden özledim canım ya :) 30. Haftadan beri sürekli bölük pörçük uykular uyuyorum en basiti sağdan sola dönmek bile mesele tatlı sıkıntılar bunlar deyip sabrediyorum işte. Misss gibi kokuyordur o şimdi kokla benim yerime

Ben ovulasyon testiyle öğrenmiştim adete 3 gün kala daha koyu çıkması gerekiyordu gebelik varsa,vücutta lh hormonu hep bulunduğu için silik çıkabiliyor herzaman ,Bence negatif gibi ama adet gecikmeden hep bir umut var canım sen adetini bekle bence inşallah vardır ben kendi öğrendiğim testleri yükleyeyim yardımcı olur belki buradaki bekleyen bayanlara bir gün arayla yapılan ov.tesi ikiside

Eklentiler

• P_20150529_150209.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 75

Tesekkur ederim cevabınız için maşallah bebeginize Allahım bagislasin sagliklica doğurup kucağınıza alırsınız inşallah. 40 a yakın ovulasyon testi yaptım hiç biri sizinki kadar koyu değildi masallah. Çok sayıda yumurtlayip buyudugu halde nedenini anlamadım ama gerçekten tesekkur ederim iyi günler

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için,tez zamanda sizde hayırlısıyla müjdeyi alırsınız umarım. Benim ovulasyon testlerimde hep silik çıkardı,hep diğer günlere göre en koyu olan günü değerlendirdim iki eşit çizgi hiç olmadı. O yüzden gebeliği öğrendiğim bu testler en koyularıydı çok şaşırmıştım hatta yumurtluyorum sanıp bu 2 günü değerlendirmiştik eşimle

ben dayanamayacağım yarın sabah test yapıcam kızlar negatif çıkacak biliyorum ama elimde değil çatlamak üzereyim...yoksa da regli bekleyeceğim artık...

Ben test yaptım kızlar. Takvimime göre 3 değil 4 gün varmış. Sonuç negatif. Ama pek üzüdüğümü söyleyemem. Geçen ayki yıkımdan sonra bu ay psikolojik olarak pek bir beklenti içine girmemişim demek ki. Şimdi adeti beklemek kaldı. Gelecek ay yeni yumurtlama takibinde görüşürüz:))

Dur daha erken 4 gun car diyorsun

Ben de yaptım benim de negatif 6 gün var daha heyecanım yatıştı en azından gecikirsem bir daha yaparım artık

2 aydır korunmuyorsan ama olmadı , ovulasyon günlerinde çalışamadık gerçi. Bugün pozitif çıktı ovülasyon testim ama hastanedeyiz kuzum ateşli . Kısmetten öteye gitmiyor çocuk işi. Kuzum tek korunmasız ilişkide olmuştu halbu ki

Dur daha erken 4 gun car diyorsun
En azından olumsuz duruma karşı kendimi hazırlamış oldum ya öbür türlüsü çok yıpratıcı

Ben de yaptım benim de negatif 6 gün var daha heyecanım yatıştı en azından gecikirsem bir daha yaparım artık
Aynen. Ben de o oldu mu olmadı mı heyecanındansa olmadı deyip hazır bulunmayı tercih ettim. Çünkü insan gittikçe kendini hamile gibi hissediyor. Birden kırmızıları görünce daha üzücü oluyor.

İyi geceler bayanlar. Yarin ovulasyon testine baslicam yalniz ilk defa kullanicam nelere dikkat etmeliyim hangi saatlerde yapmaliyim yardimci olabilirmisiniz acaba?

ıyı geceler kızlar uyanık olan varsa bana yardımcı olabılırmı yumurtlama ıcın ılac kullanıyorum bu ay ılk kez aldım ve doktora gıtmem gerekıyordu ama yurd dısında oldugum ıcın gıdemeım ve sımdı cok merak ıcındeyım 30 kasım adet oldum 9 10 11 12 gunlerde cok kasık agrılarım ve meme uclarımda agrı oldu ve akıntım artı bence yumurtlama oldu gıbı ama emın degılım erneyse dun yıne agrılarım olmaya basladı kasıklarım da meme uclarımda sızlama acaba dıyorum yumurtlama olması ıcın kullandıgım ılaclarda ıkı kezmı yumurtladım zaten bırden fazla yumurtlama olabılıyormus ılac yuznden acaba bende de oldumu asıl merak ettıgım eger 11 12 de yumurtlama olduysa bugunlerde yıne olurmu adet gormeden 1 ayda 2 kez yumrtlama olabılırmı yada adetmı olucam bu agrıların sebebı oda olabılır lutfen aranızda bı ayda 2 kez yumurtlayan varsa ve nasıl lutfen cevap verın doktora gıdemıyorum yurdısındayım soruma cevap verırsenız cok sevınırım sımıden tsk.

Canım geçen ay bende kullandim klomen. Yumurtlama olmuştu adetime bir hafta kala tekrar gittiğimde tekrar yumurta oluşmuştu ilaç yüzünden oluyormuş bunlar. Ovu testin olsaydı bakardın simdi ama bence atlama vücudunu tanıyorsun anlarsın yumurtladigini. İnşaallah bebis haberleriyle donersin.

Son düzenleme:
pekı canım adetıne bır hafta kalla yumurtladın mı adet olmadınmı ve nezaman oldun yanı merak etıgım su 1 ayda 2 kez yumurtlama olursa aralra adet olmuyormu yanı 1 ayı adetsız 2 kez yumurtlama ıle mı gecıyor acaba

1ayda iki kez yumurtlama olmuyomuş kızlar ben doktoruma sormuştum öyle şey imkansz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…