Onu ben şimdiden özledim canım ya :) 30. Haftadan beri sürekli bölük pörçük uykular uyuyorum en basiti sağdan sola dönmek bile mesele tatlı sıkıntılar bunlar deyip sabrediyorum işte. Misss gibi kokuyordur o şimdi kokla benim yerimeSukur hersey yolunda
Tanisma evresi bitiyir gibi oglusla
Uykusuzluk haricinde sikayetim yok askinda deliksiz uykuyu ozledim: )
Ben ovulasyon testiyle öğrenmiştim adete 3 gün kala daha koyu çıkması gerekiyordu gebelik varsa,vücutta lh hormonu hep bulunduğu için silik çıkabiliyor herzaman ,Bence negatif gibi ama adet gecikmeden hep bir umut var canım sen adetini bekle bence inşallah vardır ben kendi öğrendiğim testleri yükleyeyim yardımcı olur belki buradaki bekleyen bayanlara bir gün arayla yapılan ov.tesi ikisideMerhaba bir sorun olcak ltfen bilgisi olan cevap verebilir mi Bat. 24 te catlatma iğnesi oldum öncesi beraber olduk ama iğneden sonra beraber olamadık bir ihtimal belki tutunmustur diyorum ovulasyon testi vardi yaptim şöyle çıktı. Ben birşey anlamadım daha önce başka topikte gormustum ovulasyon testiyle hamile olduğunu ogreneni bilgilendirir misiniz?
Ben ovulasyon testiyle öğrenmiştim adete 3 gün kala daha koyu çıkması gerekiyordu gebelik varsa,vücutta lh hormonu hep bulunduğu için silik çıkabiliyor herzaman ,Bence negatif gibi ama adet gecikmeden hep bir umut var canım sen adetini bekle bence inşallah vardır ben kendi öğrendiğim testleri yükleyeyim yardımcı olur belki buradaki bekleyen bayanlara bir gün arayla yapılan ov.tesi ikiside
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için,tez zamanda sizde hayırlısıyla müjdeyi alırsınız umarım. Benim ovulasyon testlerimde hep silik çıkardı,hep diğer günlere göre en koyu olan günü değerlendirdim iki eşit çizgi hiç olmadı. O yüzden gebeliği öğrendiğim bu testler en koyularıydı çok şaşırmıştım hatta yumurtluyorum sanıp bu 2 günü değerlendirmiştik eşimleTesekkur ederim cevabınız için maşallah bebeginize Allahım bagislasin sagliklica doğurup kucağınıza alırsınız inşallah. 40 a yakın ovulasyon testi yaptım hiç biri sizinki kadar koyu değildi masallah. Çok sayıda yumurtlayip buyudugu halde nedenini anlamadım ama gerçekten tesekkur ederim iyi günler
Dur daha erken 4 gun car diyorsunBen test yaptım kızlar. Takvimime göre 3 değil 4 gün varmış. Sonuç negatif. Ama pek üzüdüğümü söyleyemem. Geçen ayki yıkımdan sonra bu ay psikolojik olarak pek bir beklenti içine girmemişim demek ki. Şimdi adeti beklemek kaldı. Gelecek ay yeni yumurtlama takibinde görüşürüz:))
Ben de yaptım benim de negatif 6 gün var daha heyecanım yatıştı en azından gecikirsem bir daha yaparım artıkBen test yaptım kızlar. Takvimime göre 3 değil 4 gün varmış. Sonuç negatif. Ama pek üzüdüğümü söyleyemem. Geçen ayki yıkımdan sonra bu ay psikolojik olarak pek bir beklenti içine girmemişim demek ki. Şimdi adeti beklemek kaldı. Gelecek ay yeni yumurtlama takibinde görüşürüz:))
En azından olumsuz duruma karşı kendimi hazırlamış oldumDur daha erken 4 gun car diyorsun
Aynen. Ben de o oldu mu olmadı mı heyecanındansa olmadı deyip hazır bulunmayı tercih ettim. Çünkü insan gittikçe kendini hamile gibi hissediyor. Birden kırmızıları görünce daha üzücü oluyor.Ben de yaptım benim de negatif 6 gün var daha heyecanım yatıştı en azından gecikirsem bir daha yaparım artık
Canım geçen ay bende kullandim klomen. Yumurtlama olmuştu adetime bir hafta kala tekrar gittiğimde tekrar yumurta oluşmuştu ilaç yüzünden oluyormuş bunlar. Ovu testin olsaydı bakardın simdi ama bence atlama vücudunu tanıyorsun anlarsın yumurtladigini. İnşaallah bebis haberleriyle donersin.ıyı geceler kızlar uyanık olan varsa bana yardımcı olabılırmı yumurtlama ıcın ılac kullanıyorum bu ay ılk kez aldım ve doktora gıtmem gerekıyordu ama yurd dısında oldugum ıcın gıdemeım ve sımdı cok merak ıcındeyım 30 kasım adet oldum 9 10 11 12 gunlerde cok kasık agrılarım ve meme uclarımda agrı oldu ve akıntım artı bence yumurtlama oldu gıbı ama emın degılım erneyse dun yıne agrılarım olmaya basladı kasıklarım da meme uclarımda sızlama acaba dıyorum yumurtlama olması ıcın kullandıgım ılaclarda ıkı kezmı yumurtladım zaten bırden fazla yumurtlama olabılıyormus ılac yuznden acaba bende de oldumu asıl merak ettıgım eger 11 12 de yumurtlama olduysa bugunlerde yıne olurmu adet gormeden 1 ayda 2 kez yumrtlama olabılırmı yada adetmı olucam bu agrıların sebebı oda olabılır lutfen aranızda bı ayda 2 kez yumurtlayan varsa ve nasıl lutfen cevap verın doktora gıdemıyorum yurdısındayım soruma cevap verırsenız cok sevınırım sımıden tsk.
Canım geçen ay bende kullandim klomen. Yumurtlama olmuştu adetime bir hafta kala tekrar gittiğimde tekrar yumurta oluşmuştu ilaç yüzünden oluyormuş bunlar. Ovu testin olsaydı bakardın simdi ama bence atlama vücudunu tanıyorsun anlarsın yumurtladigini. İnşaallah bebis haberleriyle donersin.[/QUOT cok sagol canım cevap verdıgın ıcın aynı klomen gıbı ılac kullandım sadese ısı farklı ınsallah yumurtla ma olur tekrar yıne esım zaten yanımda degıl cuma aksamı gelıcek ınsallah yumurtlarım da hamıle kalırım allahım duy sesımı sesımız benım gıbı ısteyen herkeze nasıp et allahım amınnn
pekı canım adetıne bır hafta kalla yumurtladın mı adet olmadınmı ve nezaman oldun yanı merak etıgım su 1 ayda 2 kez yumurtlama olursa aralra adet olmuyormu yanı 1 ayı adetsız 2 kez yumurtlama ıle mı gecıyor acabaCanım geçen ay bende kullandim klomen. Yumurtlama olmuştu adetime bir hafta kala tekrar gittiğimde tekrar yumurta oluşmuştu ilaç yüzünden oluyormuş bunlar. Ovu testin olsaydı bakardın simdi ama bence atlama vücudunu tanıyorsun anlarsın yumurtladigini. İnşaallah bebis haberleriyle donersin.
1ayda iki kez yumurtlama olmuyomuş kızlar ben doktoruma sormuştum öyle şey imkansz demiştipekı canım adetıne bır hafta kalla yumurtladın mı adet olmadınmı ve nezaman oldun yanı merak etıgım su 1 ayda 2 kez yumurtlama olursa aralra adet olmuyormu yanı 1 ayı adetsız 2 kez yumurtlama ıle mı gecıyor acaba
Ayrı ayrı zamanlarda değil tek seferde iki yumurta çatlıyor ve çift yumurta ikizi oluyor demekki1ayda iki kez yumurtlama olmuyomuş kızlar ben doktoruma sormuştum öyle şey imkansz demişti
E tabi yumurtlama gunu butun olgunlaşan yumurtalar çatlıyo:)Ayrı ayrı zamanlarda değil tek seferde iki yumurta çatlıyor ve çift yumurta ikizi oluyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?