- 12 Şubat 2015
- 171
- 83
- 33
- 33
bılmıyorum canım cok kısıden duydugum var ıkı yumurtalıkta ıkı yumurta hucresı buyurse ıkısıde aynı buyukluktesye ıkısıde aynı anda catlar ve ayrı yumurta ıkızı olur dollenırse eger ıkısınde buyurse de bırı daha kucukse buyuk olanı catlar sonrada kucuk olanı ama bılmıyorum tabı herseyın en dorusunu Allah bılır kızlar bazıları adetteyken hamıle kalırlar Allah nasıl dılerse oyle olur ancak o bılır bızde neler oldugunu1ayda iki kez yumurtlama olmuyomuş kızlar ben doktoruma sormuştum öyle şey imkansz demişti
Öyle cnm inş bigun bizde anne olcaz allahım bu mübarek gün hürmetine hepimize nasip etsinbılmıyorum canım cok kısıden duydugum var ıkı yumurtalıkta ıkı yumurta hucresı buyurse ıkısıde aynı buyukluktesye ıkısıde aynı anda catlar ve ayrı yumurta ıkızı olur dollenırse eger ıkısınde buyurse de bırı daha kucukse buyuk olanı catlar sonrada kucuk olanı ama bılmıyorum tabı herseyın en dorusunu Allah bılır kızlar bazıları adetteyken hamıle kalırlar Allah nasıl dılerse oyle olur ancak o bılır bızde neler oldugunu
ınallah canım Allahma bınlerce sukurler olsun kı bena evlat hasretı yasatmadı bır ogulm var 4 ysında ama ıkıncısını cok ıstıyoruz benı kardesım yok yalnızlık cok kotu ınsanın kardesı olması nekadar guzel dır benı gıbı yalnızlık yasamasın ogulum bır kız evlat sahıbı olmak cok ıstıyorum bu aksam bol bol dua edıcem bana bır evlat nasıp etmesı ıcın kızım olsun cok cok ıstıyorum ama tabı Allah bılır o ne dılerse o olur ınsallah Allah olyamayanara nasıp eder onlarada evlat sevgısını kokusunu hıssetırır amınnnnnnnnnÖyle cnm inş bigun bizde anne olcaz allahım bu mübarek gün hürmetine hepimize nasip etsin
İnşallah cnm . Merak etme 1.cisi olduysa 2.ciside olur akşam banada dua et bende sana dua ederimınallah canım Allahma bınlerce sukurler olsun kı bena evlat hasretı yasatmadı bır ogulm var 4 ysında ama ıkıncısını cok ıstıyoruz benı kardesım yok yalnızlık cok kotu ınsanın kardesı olması nekadar guzel dır benı gıbı yalnızlık yasamasın ogulum bır kız evlat sahıbı olmak cok ıstıyorum bu aksam bol bol dua edıcem bana bır evlat nasıp etmesı ıcın kızım olsun cok cok ıstıyorum ama tabı Allah bılır o ne dılerse o olur ınsallah Allah olyamayanara nasıp eder onlarada evlat sevgısını kokusunu hıssetırır amınnnnnnnnn
Yumurtlaman bugün yarın olur cnm kontrol çizginde tam koyu deil . Kontrol çizgisinden çok koyu olması lazm 1iki güne yumurtlarsınKizlar yolladigim resime bi bakabilirmisiniz? Bugun ilk defa ovulasyon testine basladim yardimci olabilirmisiniz lutfen
Cok tesekkur ederim canim ya cok saol yardimci oldun. Dun gece bi calisma yaptik, ozaman bu aksamda yarin aksamda degerlendirelim dimi?Yumurtlaman bugün yarın olur cnm kontrol çizginde tam koyu deil . Kontrol çizgisinden çok koyu olması lazm 1iki güne yumurtlarsın
bu gece ibadet gecesi cnm bu gece yapma ama yarın ve dier günleri değerlendir yinede sen bilirsinCok tesekkur ederim canim ya cok saol yardimci oldun. Dun gece bi calisma yaptik, ozaman bu aksamda yarin aksamda degerlendirelim dimi?
Ay dogru dedin canim ya unuttum ben valla aklim okadar bebek olsun diye endekslenmis durumdaki kandil oldugunu bile unuttumbu gece ibadet gecesi cnm bu gece yapma ama yarın ve dier günleri değerlendir yinede sen bilirsin
İnş cnm inş ne zamandır bebek istiyosunAy dogru dedin canim ya unuttum ben valla aklim okadar bebek olsun diye endekslenmis durumdaki kandil oldugunu bile unuttumbu mubarek gecede Rabbim hepimize nasip etsin dualarimiz kabul olur insallah
Bu 7.ayimiz olacak canim ama su yumurtlama isini bi cozemedim gitti yani. Eger ovu gunum bugun veya yarinsa bunca zaman belkide o yuzden olmadi cunku reglim 1hafta suruyor bittikten sonra 3-4 gun veya 2-3 gun calisma yapmiyorduk acikcasi. Bisey durttu iste bugunden basla diye bakalim hakkimizda hayirlisi olur insallah..İnş cnm inş ne zamandır bebek istiyosun
Yok cnm benm duşuk yaptımBu 7.ayimiz olacak canim ama su yumurtlama isini bi cozemedim gitti yani. Eger ovu gunum bugun veya yarinsa bunca zaman belkide o yuzden olmadi cunku reglim 1hafta suruyor bittikten sonra 3-4 gun veya 2-3 gun calisma yapmiyorduk acikcasi. Bisey durttu iste bugunden basla diye bakalim hakkimizda hayirlisi olur insallah..
Senin varmi bebisin?
Cok uzuldum yaYok cnm benm duşuk yaptımtekrar başladık çalışmalara . Adet döngünün 15inci gunu olarak hesapla yani adetim bnm 32 günde bir oluyo ben adetim bittikten 2 hafta sonra başlıyorum testlere ama senin adet döngün daha kıssa ise adetten 1hafta sonra başla testlere en koyu olduğu gunu ve bi sonraki gunu değerlendir şuan yumurtan çatlamamş yarında at ben bakayım sana ona göre bişe derim . Ben kendi ovu testimi atmasaydım gosterirdim nasıl koyu çıktığını
bende öyleydim cnm 28gunde adet oluyodum duşukten sonra 32gune yükseldi. Bu yumurtlama testinde ilk attığın koyu olan doğru sonuç dierini yaklaşık iki saat sonra yapmışsın en az 3 saat sonra sıvı almadan yapman lazım daha yumurtlaman olmamş zaten onuncu gunundesin yakında daha koyu çıkıcak sabah saat on buçuktan sonra yap sıvı almadanCok uzuldum yaRabbim hayirlisiyla saglikli hayirli bir evlat sanada nasip etsin tez zamanda canim. Burdan bi arkds testi tekrarla yine at buraya demisti bi bakabilirmisin ilk yaptigim gbi koyu degil acaba catlamam oldumu hic anlamadim normalde 28 gunde bir adet oluyorum canim. Evlenmeden oncede oyleydi evlendikten sonrada gecikme nedir hic bilmezdim ama son 3 aydir gecikme yasiyorum 1hafta 4gun son reglimde de 1 gun gecikmeli oldum. Doktora gittim herhangi problemim yok cok sukur ama bi turlu gununu tutturamiyoruz iste
etmemı canım evlat hasretı ceken herkez ıcın dua edıcem ınsallah kabul olur ınsallahİnşallah cnm . Merak etme 1.cisi olduysa 2.ciside olur akşam banada dua et bende sana dua ederim
İnş cnmetmemı canım evlat hasretı ceken herkez ıcın dua edıcem ınsallah kabul olur ınsallah
Tamam canim benim cok tesekkur ederim yaa cok yardimci oldun gecekten. Rabbim hakkimizda hayirlisini en kisa zamanda nasip etsinBebende öyleydim cnm 28gunde adet oluyodum duşukten sonra 32gune yükseldi. Bu yumurtlama testinde ilk attığın koyu olan doğru sonuç dierini yaklaşık iki saat sonra yapmışsın en az 3 saat sonra sıvı almadan yapman lazım daha yumurtlaman olmamş zaten onuncu gunundesin yakında daha koyu çıkıcak sabah saat on buçuktan sonra yap sıvı almadan
Canımmm ben aynıyım beklemedeyim dün akşam test yaptım kabak gibi negatif çıktı daha da yapmayacağım gecikirsem yaparım ama acayip gerginim adet olucam gibi geliyor sende durumlar nasıl tatlımcanlarımmmbat'lar yaklaşıyor heyecan varmı? test yapan,yaptıran var mı? merak ettim sizi.. ebruserkan sevdabuzer xkardelenx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?