bende de aynen adet sancısı var resmen yaaCanımmm ben aynıyım beklemedeyim dün akşam test yaptım kabak gibi negatif çıktı daha da yapmayacağım gecikirsem yaparım ama acayip gerginim adet olucam gibi geliyor sende durumlar nasıl tatlım
senin ne zamandı bat.. unuttum. erken mi yaptın acaba testiCanımmm ben aynıyım beklemedeyim dün akşam test yaptım kabak gibi negatif çıktı daha da yapmayacağım gecikirsem yaparım ama acayip gerginim adet olucam gibi geliyor sende durumlar nasıl tatlım
28 i canım takvime göre ama 15-16 aralık gibi yumurtladım üstüne 14 eklersek 29-30 aralık oluyor. Bu durumda baya erken yapmış oluyorum. Neyse hayırlısı artık hakkımızda canım zamanları geldiyse gelir bebişlerimiz...senin ne zamandı bat.. unuttum. erken mi yaptın acaba testi
evet erken yapmışsın. zaten o kadar erken çıkması çok nadir oluyor bence. en güzeli adet gecikmesini yada en azından adet gününü beklemek28 i canım takvime göre ama 15-16 aralık gibi yumurtladım üstüne 14 eklersek 29-30 aralık oluyor. Bu durumda baya erken yapmış oluyorum. Neyse hayırlısı artık hakkımızda canım zamanları geldiyse gelir bebişlerimiz...
Senin az kalmış canım elinde test varsa yapabilirsin bence 3-4 gün kala çıkanlar varmış hem bişey kaybetmezsin canım. Ben akşam yaptım negatifti ama heyecanım yatıştı en azından...bende de aynen adet sancısı var resmen yaaama burada okuduguma göre gebelikte de olabiliyormun yarı umutsuz bekliyorum... cumartesi bat. yarın falan yapsam çıkmaz heralde. cumartesi sabah yapmayı düşnüyorum test, adet olmazsam tabi
ya ben yumurtlama günümden de emin olamıyorum. geç de yumurtlamış olabilirim. çok fazla koyu çıktı testlerim.ara ara hep koyulaştı silindi o nedenle emin olamadım. o nedenle bekleyim diyorum en azından cumaya kadar. korkuyorumda üzülmekten ne biliyim ya. olmadıysa olmadı çare yok zaten artık ama cesaret edemiyorum galibaSenin az kalmış canım elinde test varsa yapabilirsin bence 3-4 gün kala çıkanlar varmış hem bişey kaybetmezsin canım. Ben akşam yaptım negatifti ama heyecanım yatıştı en azından...
Hayırlısı olsun hakkımızda canım dediğim gibi bebeklerimizin gelecekleri zaman belli kader hanemizde biz tevekküldeyiz şu anda...ya ben yumurtlama günümden de emin olamıyorum. geç de yumurtlamış olabilirim. çok fazla koyu çıktı testlerim.ara ara hep koyulaştı silindi o nedenle emin olamadım. o nedenle bekleyim diyorum en azından cumaya kadar. korkuyorumda üzülmekten ne biliyim ya. olmadıysa olmadı çare yok zaten artık ama cesaret edemiyorum galiba
haklısın... hayırlısı ise olsun.aslında bazen ben kendimi çok kaptırıyorum. gebe kalma konusunda sorunlu olmamın ve doğumdan sonra bebeğimi kaybetmeminde etkisiyle sanırım bu konuda baya takıntılıyım ama herşey Allah tan.. bunu unutmamam lazım.hayırlısı artık. test yaparsam haber veririmHayırlısı olsun hakkımızda canım dediğim gibi bebeklerimizin gelecekleri zaman belli kader hanemizde biz tevekküldeyiz şu anda...
Bunlar senin imtihanın canım hem kaybettiğin bebeğin de şefaatçi olur sana inşallah...haklısın... hayırlısı ise olsun.aslında bazen ben kendimi çok kaptırıyorum. gebe kalma konusunda sorunlu olmamın ve doğumdan sonra bebeğimi kaybetmeminde etkisiyle sanırım bu konuda baya takıntılıyım ama herşey Allah tan.. bunu unutmamam lazım.hayırlısı artık. test yaparsam haber veririm
Kuzucan bu hafta guzel haberlee bekliyorum sizlerden benimdaha bata var canimcanlarımmmbat'lar yaklaşıyor heyecan varmı? test yapan,yaptıran var mı? merak ettim sizi.. ebruserkan sevdabuzer xkardelenx
senden de haber bekliyoruz canım senin bat ne zamanKuzucan bu hafta guzel haberlee bekliyorum sizlerden benimdaha bata var canim
adet sancısı yokluyor aradaKuzucan bu hafta guzel haberlee bekliyorum sizlerden benimdaha bata var canim
Hayirlisi canim 2 ocaj benimsenden de haber bekliyoruz canım senin bat ne zaman
Aynrn ya cok merak ediyorum bende sizleriadet sancısı yokluyor aradahayırlısı canım. cuma yada cumartesi test yapınca haber veririm. sizlerde haberdar edin ama kendiminki gibi merak ediyorum sizleride..
Totemmi yapiyor anlamadimkiEbrucan nerelerde acaba hiç sesi çıkmıyor günde en az 10 mesaj atardı
evet bende merak ettim. nerelerde kiEbrucan nerelerde acaba hiç sesi çıkmıyor günde en az 10 mesaj atardı
Totemmi yapiyor anlamadimkiveya o kadar calismadan inzivayami cekildi
Canım ben adete yakın yapicam daha yapmadım bende merak ediom nolucak ama olumsuz gibi gelio banacanlarımmmbat'lar yaklaşıyor heyecan varmı? test yapan,yaptıran var mı? merak ettim sizi.. ebruserkan sevdabuzer xkardelenx
Burlardayim canım bu ara sessizliğe gomuldum :) bekliom bakalım merakla sizlerden ne haberEbrucan nerelerde acaba hiç sesi çıkmıyor günde en az 10 mesaj atardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?