ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canımmm ben aynıyım beklemedeyim dün akşam test yaptım kabak gibi negatif çıktı daha da yapmayacağım gecikirsem yaparım ama acayip gerginim adet olucam gibi geliyor sende durumlar nasıl tatlım
bende de aynen adet sancısı var resmen yaa ama burada okuduguma göre gebelikte de olabiliyormuş. yarı umutlu yarı umutsuz bekliyorum... cumartesi bat. yarın falan yapsam çıkmaz heralde. cumartesi sabah yapmayı düşnüyorum test, adet olmazsam tabi

Canımmm ben aynıyım beklemedeyim dün akşam test yaptım kabak gibi negatif çıktı daha da yapmayacağım gecikirsem yaparım ama acayip gerginim adet olucam gibi geliyor sende durumlar nasıl tatlım
senin ne zamandı bat.. unuttum. erken mi yaptın acaba testi

senin ne zamandı bat.. unuttum. erken mi yaptın acaba testi
28 i canım takvime göre ama 15-16 aralık gibi yumurtladım üstüne 14 eklersek 29-30 aralık oluyor. Bu durumda baya erken yapmış oluyorum. Neyse hayırlısı artık hakkımızda canım zamanları geldiyse gelir bebişlerimiz...

evet erken yapmışsın. zaten o kadar erken çıkması çok nadir oluyor bence. en güzeli adet gecikmesini yada en azından adet gününü beklemek

Senin az kalmış canım elinde test varsa yapabilirsin bence 3-4 gün kala çıkanlar varmış hem bişey kaybetmezsin canım. Ben akşam yaptım negatifti ama heyecanım yatıştı en azından...

Senin az kalmış canım elinde test varsa yapabilirsin bence 3-4 gün kala çıkanlar varmış hem bişey kaybetmezsin canım. Ben akşam yaptım negatifti ama heyecanım yatıştı en azından...
ya ben yumurtlama günümden de emin olamıyorum. geç de yumurtlamış olabilirim. çok fazla koyu çıktı testlerim.ara ara hep koyulaştı silindi o nedenle emin olamadım. o nedenle bekleyim diyorum en azından cumaya kadar. korkuyorumda üzülmekten ne biliyim ya. olmadıysa olmadı çare yok zaten artık ama cesaret edemiyorum galiba

Hayırlısı olsun hakkımızda canım dediğim gibi bebeklerimizin gelecekleri zaman belli kader hanemizde biz tevekküldeyiz şu anda...

Hayırlısı olsun hakkımızda canım dediğim gibi bebeklerimizin gelecekleri zaman belli kader hanemizde biz tevekküldeyiz şu anda...
haklısın... hayırlısı ise olsun.aslında bazen ben kendimi çok kaptırıyorum. gebe kalma konusunda sorunlu olmamın ve doğumdan sonra bebeğimi kaybetmeminde etkisiyle sanırım bu konuda baya takıntılıyım ama herşey Allah tan.. bunu unutmamam lazım.hayırlısı artık. test yaparsam haber veririm

Bunlar senin imtihanın canım hem kaybettiğin bebeğin de şefaatçi olur sana inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…