- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Arada dinlenmek lazım demi pek görmedim kaç gundur canım fırsat bulamadım burlardayim artık :)zaman yaklaştıkça heycan yaptım kız :)Totemmi yapiyor anlamadimkiveya o kadar calismadan inzivayami cekildi
Günaydın:)günaydın canlar...
Gunaydin canimgünaydın canlar...
Bat ne zmn canim unuttumdaArada dinlenmek lazım demi pek görmedim kaç gundur canım fırsat bulamadım burlardayim artık :)zaman yaklaştıkça heycan yaptım kız :)
bat 27 ya da 28 olması lazım ebrunun benimkiyle aynıydı canım...Bat ne zmn canim unuttumda
27 veya 28 bakalım canım ama umudum yok gibi kaşık sancimda geçti bi ikigunde falan surduydu olmiycek galibe bu ayBat ne zmn canim unuttumda
hiç belli olmaz canım benim adet olana kadar umut var demektir. Benim sağ tarafımda hala batma devam ediyor o yumurtalıkta sorun var sanırım27 veya 28 bakalım canım ama umudum yok gibi kaşık sancimda geçti bi ikigunde falan surduydu olmiycek galibe bu ay
günaydın nabersin kuzum...Günaydın kizcelerrr
İyim canikom sen naparsin batma varsa kesin hamissin şekerim bende ole bisi yok kesin hamis değilim yagünaydın nabersin kuzum...
yav belli olmaz diyom ben sana ben kendimi bildim bileli sağ tarafta ağrım vardır hatta korunurken bile ağrı giriyodu o tarafa... hiç akıntım falan da yok acayip gerginim herşeye sinirleniyorum hep adet belirtisi var bende de...hakkımızda hayırlısıİyim canikom sen naparsin batma varsa kesin hamissin şekerim bende ole bisi yok kesin hamis değilim ya
bu kadar olumsuz düşünme canım dediğim gibi kırmızıları görene kadar ümit var demektir...Dun bi kere basım döndü dusuodum az kalsın ama oruç tuttum açtıktan 1 saat sonra filan döndü belki oructan dolayıdır test yapmadım hiç olmadığını biliyorum çünkü
Bende akıntı var canım halen peceteye edildiğinde baya yoğun bilmiom hkkimizda hayırlısıyav belli olmaz diyom ben sana ben kendimi bildim bileli sağ tarafta ağrım vardır hatta korunurken bile ağrı giriyodu o tarafa... hiç akıntım falan da yok acayip gerginim herşeye sinirleniyorum hep adet belirtisi var bende de...hakkımızda hayırlısı
Kırmızılar goruncede hayal kırıklığı psikolojimiz bozuluo tatlım :)bu kadar olumsuz düşünme canım dediğim gibi kırmızıları görene kadar ümit var demektir...
ben dayanamadım pazartesi akşam yaptım test c çizgisi bordo renk t çizgisi bembeyazdı negatif ama üzülmedim heyecanım yatıştı ve adete hazırlıyorum artık kendimi...Dun bi kere basım döndü dusuodum az kalsın ama oruç tuttum açtıktan 1 saat sonra filan döndü belki oructan dolayıdır test yapmadım hiç olmadığını biliyorum çünkü
kırılmasın hayallerin tatlım Rabbim hayırlısını verecek elbet zamanı var demekki kuzum...Kırmızılar goruncede hayal kırıklığı psikolojimiz bozuluo tatlım :)
Canım sen çok erken yapmisin bide normal testte hiç çıkmaz erken gebelikte bile benim bi arkadaş 4 gün kala silik olarak öğrenmişti yanı varsa bile mümkün değil normal testte çıkmasıkırılmasın hayallerin tatlım Rabbim hayırlısını verecek elbet zamanı var demekki kuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?