ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Dun bi kere basım döndü dusuodum az kalsın ama oruç tuttum açtıktan 1 saat sonra filan döndü belki oructan dolayıdır test yapmadım hiç olmadığını biliyorum çünkü

İyim canikom sen naparsin batma varsa kesin hamissin şekerim bende ole bisi yok kesin hamis değilim ya
yav belli olmaz diyom ben sana ben kendimi bildim bileli sağ tarafta ağrım vardır hatta korunurken bile ağrı giriyodu o tarafa... hiç akıntım falan da yok acayip gerginim herşeye sinirleniyorum hep adet belirtisi var bende de...hakkımızda hayırlısı

Dun bi kere basım döndü dusuodum az kalsın ama oruç tuttum açtıktan 1 saat sonra filan döndü belki oructan dolayıdır test yapmadım hiç olmadığını biliyorum çünkü
bu kadar olumsuz düşünme canım dediğim gibi kırmızıları görene kadar ümit var demektir...

Bende akıntı var canım halen peceteye edildiğinde baya yoğun bilmiom hkkimizda hayırlısı

ben dayanamadım pazartesi akşam yaptım test c çizgisi bordo renk t çizgisi bembeyazdı negatif ama üzülmedim heyecanım yatıştı ve adete hazırlıyorum artık kendimi...

kırılmasın hayallerin tatlım Rabbim hayırlısını verecek elbet zamanı var demekki kuzum...
Canım sen çok erken yapmisin bide normal testte hiç çıkmaz erken gebelikte bile benim bi arkadaş 4 gün kala silik olarak öğrenmişti yanı varsa bile mümkün değil normal testte çıkması

Arkadaşlar bugün adet gunum ama adet olmadım sadece karın ağrısı olmuşum sürekli lavaboya gidiyorum normal mi acaba bu yuzdenmi adet olmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…