ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Dun bi kere basım döndü dusuodum az kalsın ama oruç tuttum açtıktan 1 saat sonra filan döndü belki oructan dolayıdır test yapmadım hiç olmadığını biliyorum çünkü
senin bat nezamandı? benim hiç başım dönmedi yaa. hamile olanlar ilk haftalarda hep yaşıyormuş. hamilemisin ki belki oruçtandır ama... Allah kabul etsin bu arada.

Canım sen çok erken yapmisin bide normal testte hiç çıkmaz erken gebelikte bile benim bi arkadaş 4 gün kala silik olarak öğrenmişti yanı varsa bile mümkün değil normal testte çıkması
negatif çıkacağını bile bile yaptım zaten canım boşver dedim ya heyecanım yatıştı en azından. bak başka topikte birinin bat 28 aralıkmış kanda baktırmış ve 64 çıkmış canım cumaya ben de yaptırayım diyorum hastanede çalışıyorum ya belli olur zaten bat a 2 gün kalmış oluyor...

senin bat nezamandı? benim hiç başım dönmedi yaa. hamile olanlar ilk haftalarda hep yaşıyormuş. hamilemisin ki belki oruçtandır ama... Allah kabul etsin bu arada.
Maalesef değilim canım bekliorum olmayı orucu acmistij baya bi olmuştu öyle döndü ama bilmiom ki valla

Bi yaptır bakalım canım inşallah hayirlisiyla vardır bebisin :)

Aynen öyle ama 1gun gecikmeyle çıkarmı mı çıkmazsa çok mutsz oluyorum o yüzden biraz daha beklicem cnm
cıkıyor canım benım 1 gun gecıktı ıdrar testı yaptım sonuc pozıtftı ıkıncı cızgı net kırmızı degıl dı pembeydı ama yınede cıkıyor 1 hafta sonra yaptıgım da net kırmızıydı ama tabı herkezde cıkayabılıyor bazılarında adet gecıkmesı olmadan cıkıyor bazılarında hafta gecmeden cıkmıyor ama bekleyemesen merak edıyorsa yap cıkmasa 1 hafta sonra yıne yap

Biraz bekliycem cnm negatif çıkcak die aklım çıkıyo o yüzden sabredicem

e daha varmış niye hamile değilim diyosun ebruserkan ? yani çok ümitlenme de belli olmaz. bence ben de hamile değilim ama minnacık ihtimal var
Öyle tabi canım ama insan hisseder diolar ya geçen aylarda hep hamileyim gibi geliodu bu ayda yok gibi gelio anlamadım var mi yok mu çok heycanliyim yarın erken gebelik testi ile yapsam varsa çıkar mutlaka demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…