- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
hakkında hayırlısı canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah...Yarın sabah yapım bakım canım dua edin bana :)
Amin inşallah canım hepimiz iyi haberler veririz inşallahhakkında hayırlısı canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah...
yap canım bize de haber ver sende ışık varsa ben de yapayım ışık yoksa da canımız sağolsunYarın sabah ilk idrarla yapcam kızlar testi
yap canım bize de haber ver sende ışık varsa ben de yapayım ışık yoksa da canımız sağolsun
Kız keşke ışık olsa valla bi ümit işte kendimi kandiriom :))
Canım 2 gün sağ alt göbek tarafından AĞRIDI mesane ustum agriodu sizlar gibiydi dun basım döndü başkada yok şuan bile yok belirti filan :)ebruserkan belirti var mı sende canım?
benim de sağ alt ağrıyor inşallah gebeyizdir kızCanım 2 gün sağ alt göbek tarafından AĞRIDI mesane ustum agriodu sizlar gibiydi dun basım döndü başkada yok şuan bile yok belirti filan :)
İnşallah canım ama benim agrimio bi 2 gün AĞRIDI o kaaa :)))benim de sağ alt ağrıyor inşallah gebeyizdir kız
yoğun gunlerdeyım valla ben
Hadi bakalım inşallah tuttur bu ay benimde tutmadı gibi boşa çalıştımyoğun gunlerdeyım valla ben
bilmiyorum ki erken gebelik testlerine pek güvenmiyorum ben.Öyle tabi canım ama insan hisseder diolar ya geçen aylarda hep hamileyim gibi geliodu bu ayda yok gibi gelio anlamadım var mi yok mu çok heycanliyim yarın erken gebelik testi ile yapsam varsa çıkar mutlaka demi
Valla mi kiz bizim bi arkadaşın çıktığı 4 gün kalabilmiyorum ki erken gebelik testlerine pek güvenmiyorum ben.
Yumurtlamşsın cnm ama sanki bi tık daha koyu olması lazmKızlar selam ben bu ay klomen kullanıyorum ve reglimin 9. Günü testini yorumlar misiniz? Bende pko var geç yumurtluyorum burada ilactan mi ne erken yumurtluyorum.
yok kız çalışmalardan değil okul ev kurs baya yoğun sen nıye öyle düşünüyon bakimHadi bakalım inşallah tuttur bu ay benimde tutmadı gibi boşa çalıştım
sence bugünü değerlendirmeyeyim mi?Yumurtlamşsın cnm ama sanki bi tık daha koyu olması lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?