ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Bende pko var canım döngüm 32. Ama klomen kullanıyorum bugün bitti test yapayım dedim böyle çıktı ilactan erken mi yumurtluyorum acaba. Sence ne yapayım yarın kontrolum var birde
canım pkolu bir arkadaşta vardı baya uzun bir süre koyu çıkıyordu testleri istersen çalış yarında tekrarla testını

Kizceler bi yorum yapın daaaa ovulasyon testim silik çıktı şimdi ben hamis degilmiydin köyü çıkar diolar ya hamileysen eder

Bendede bi kaç ay önce öyle çıkmıştı ama malesef adet olmuştum cnm inş bebişin vardır ama en iyisi adeti beklemek
Canım nette baktım da adet zamanına yakın ovulasyonda pozitif goren ama hamis çıkmayan da varmış anlamadım ki

canım pkolu bir arkadaşta vardı baya uzun bir süre koyu çıkıyordu testleri istersen çalış yarında tekrarla testını
Yok canım ilk kez kullanmiyorum daha oncede kullanmistim lh hormonu pkoda yüksek ondan ikinci çizgi hep silik çıkıyor. Değerlendirelim en iyisi yarın Dr söyler artık kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…