- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
kızzzzzzz umut var ben demiştim bak sen bu ay hamışsın.Kızlar ovulasyon testi yaptım hamile değilim sanırım köyü çıkmadı
canım koyulaşmış ama çatlamamış daha dongun kaç gunKızlar selam ben bu ay klomen kullanıyorum ve reglimin 9. Günü testini yorumlar misiniz? Bende pko var geç yumurtluyorum burada ilactan mi ne erken yumurtluyorum.
sence bugünü değerlendirmeyeyim mi?
Evet cnm değerlendir yarınıda değerlendirsence bugünü değerlendirmeyeyim mi?
Canım benim iki çizgisinde köyü olması gerekio muş ovulasyon yaptım ben silik çıktı hamis değilim canımkızzzzzzz umut var ben demiştim bak sen bu ay hamışsın.
Bende pko var canım döngüm 32. Ama klomen kullanıyorum bugün bitti test yapayım dedim böyle çıktı ilactan erken mi yumurtluyorum acaba. Sence ne yapayım yarın kontrolum var birdecanım koyulaşmış ama çatlamamış daha dongun kaç gun
Sağol canimEvet cnm değerlendir yarınıda değerlendir
canım pkolu bir arkadaşta vardı baya uzun bir süre koyu çıkıyordu testleri istersen çalış yarında tekrarla testınıBende pko var canım döngüm 32. Ama klomen kullanıyorum bugün bitti test yapayım dedim böyle çıktı ilactan erken mi yumurtluyorum acaba. Sence ne yapayım yarın kontrolum var birde
Ama şöyle bişe de var bildiğim kadarı ile pko olanların ovu testleri hep koyu çıkıyoSağol canim
Bendede bi kaç ay önce öyle çıkmıştı ama malesef adet olmuştum cnm inş bebişin vardır ama en iyisi adeti beklemekKizceler bi yorum yapın daaaa ovulasyon testim silik çıktı şimdi ben hamis degilmiydin köyü çıkar diolar ya hamileysen eder
canım ben yorum yaptımKizceler bi yorum yapın daaaa ovulasyon testim silik çıktı şimdi ben hamis degilmiydin köyü çıkar diolar ya hamileysen eder
Yok mu şimdi bebisim benimcanım ben yorum yaptım
Canım nette baktım da adet zamanına yakın ovulasyonda pozitif goren ama hamis çıkmayan da varmış anlamadım kiBendede bi kaç ay önce öyle çıkmıştı ama malesef adet olmuştum cnm inş bebişin vardır ama en iyisi adeti beklemek
Benm arkadaşım ovu testiyle öğrendi hamile olduğunu ama çok koyuydu cnm adetin ne zamn belki ondanda böyle çıkmış olabilir o zmana kadar belki koyulaşabilirCanım nette baktım da adet zamanına yakın ovulasyonda pozitif goren ama hamis çıkmayan da varmış anlamadım ki
Hayırlı olsun cnm ne güzel bi haberkızlar dün ögrendim hamileyimm şükürler olsun Rabbime isteyen tüm herkese hayırlı uzun ömürlü Evlat nasip etsin
kız umut var dedım ya hamış olcan bu ay dedım yaYok mu şimdi bebisim benim
Yok canım ilk kez kullanmiyorum daha oncede kullanmistim lh hormonu pkoda yüksek ondan ikinci çizgi hep silik çıkıyor. Değerlendirelim en iyisi yarın Dr söyler artık kısmetcanım pkolu bir arkadaşta vardı baya uzun bir süre koyu çıkıyordu testleri istersen çalış yarında tekrarla testını
Yok canım ilk kez kullanmiyorum daha oncede kullanmistim lh hormonu pkoda yüksek ondan ikinci çizgi hep silik çıkıyor. Değerlendirelim en iyisi yarın Dr söyler artık kısmetAma şöyle bişe de var bildiğim kadarı ile pko olanların ovu testleri hep koyu çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?