- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Kız inşallah canım ya aminnn cumlemize :))kızlar dün ögrendim hamileyimm şükürler olsun Rabbime isteyen tüm herkese hayırlı uzun ömürlü Evlat nasip etsin
Bebegin i sağlıklı kucağına alırsın inşallahCok saolun arkadaslar Rabbim herkese nasip etsinnnn
Valla bende heycanliyim yapsam mi yapmasam mi ama ovulasyonda silik çıkması benim tüm ümitlerini tükettiGeçmiyor zaman bi öğreneydik hamile miyiz değil miyiz erkenden harcadım testleri de yaw...
sabrın meyvesı tatlıdır canım ınsallah hamılesındırBiraz bekliycem cnm negatif çıkcak die aklım çıkıyo o yüzden sabredicem
Olsa çıkardı ama hala ümit var . Gerçi elindeki erken gebelik testi ama benim 3 gün kala tertemiz çıktı . Adet gunu hayal gibi çıktı . Adeti bekle üzülme tatlım . Hem değilse n gelecek ay da bizim. O zaman hamis olursunKızlar erken gebelik testi yaptım negatif çok üzüldüm uyuyamadim olsa çıkardı 4 gün var adetime
Canimmm hamileymisssin tebrikler. . Sağlıkla al kuçağına. Darısı burada bekleyen tüm annis adaylarınaselam kızlar bendede var ovulasyon 2 cızgı tam koyu olması gerek ama o bazen yakalanmıyor ben 2 cızgıyı gordum gördukten 24 saat sonra ılıskıye gırmek gerekıyo ve hergun degıl sperm kalıtesı düşebilir 1 gün arayla yada 2 günde bir daha mantıklı ama Rabbim ıns bızı hamılelıkle müjdelesin
Bilmiom canım erken gebelik testinde çıkardı olsa demi ama ne biliyim geç döllenme olsa bile mi çıkardı ben adetin 18 günü yumurtladim 10 geçmedi üstünden amaOlsa çıkardı ama hala ümit var . Gerçi elindeki erken gebelik testi ama benim 3 gün kala tertemiz çıktı . Adet gunu hayal gibi çıktı . Adeti bekle üzülme tatlım . Hem değilse n gelecek ay da bizim. O zaman hamis olursun
yavrum belki erken olduğu için çıkmamıştır yoksa da üzülme tatlım yav...ben de korkuyorum adeti bekleme kararı aldım, ki çok sinirliyim benim en büyük adet belirtim budur...Kızlar erken gebelik testi yaptım negatif çok üzüldüm uyuyamadim olsa çıkardı 4 gün var adetime
yavrum belki erken olduğu için çıkmamıştır yoksa da üzülme tatlım yav...ben de korkuyorum adeti bekleme kararı aldım, ki çok sinirliyim benim en büyük adet belirtim budur...[/QUOTE
Pufffff yaa bende bekliycem bebeğim çok sınır bozucu beklemek Allahım hayırlısı ile nasip etsin inşallah bende de öyle bi sınır yok ama gecirkirse adetim çok stres yaptım bebek olayını ondan gecikir
Canimmm hamileymisssin tebrikler. . Sağlıkla al kuçağına. Darısı burada bekleyen tüm annis adaylarına
İnşallah canım cümlemize...pek ümidim yok ama heyecanlıyım yine de...
Kuzum yanlis anlamayinda aşırı sikinti etmedinizmi kendinizekızlar malesef hamile değilim...sonuç 0.1 hakkımızda hayırlısı artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
aynen öyle önümüzdeki maçlara bakıcazzzkızlar malesef hamile değilim...sonuç 0.1 hakkımızda hayırlısı artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
haklısın canım akışına bırakıcam ben artık...Kuzum yanlis anlamayinda aşırı sikinti etmedinizmi kendinizeebruserkan ve sen birakin bi adet gununuz gecsin yani erken gebelik testiyle kan vermeyle surekli kendinizi strese sokuyorsunuz buda zararli bence.zamani gelince zaten olur.atin su stresi ustunuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?