ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar erken gebelik testi yaptım negatif çok üzüldüm uyuyamadim olsa çıkardı 4 gün var adetime

Kızlar erken gebelik testi yaptım negatif çok üzüldüm uyuyamadim olsa çıkardı 4 gün var adetime
Olsa çıkardı ama hala ümit var . Gerçi elindeki erken gebelik testi ama benim 3 gün kala tertemiz çıktı . Adet gunu hayal gibi çıktı . Adeti bekle üzülme tatlım . Hem değilse n gelecek ay da bizim. O zaman hamis olursun

Canimmm hamileymisssin tebrikler. . Sağlıkla al kuçağına. Darısı burada bekleyen tüm annis adaylarına

Bilmiom canım erken gebelik testinde çıkardı olsa demi ama ne biliyim geç döllenme olsa bile mi çıkardı ben adetin 18 günü yumurtladim 10 geçmedi üstünden ama

yavrum belki erken olduğu için çıkmamıştır yoksa da üzülme tatlım yav...ben de korkuyorum adeti bekleme kararı aldım, ki çok sinirliyim benim en büyük adet belirtim budur...

Canimmm hamileymisssin tebrikler. . Sağlıkla al kuçağına. Darısı burada bekleyen tüm annis adaylarına

canımm merhabaa nasılsın bebiş nasıl? ben sana bir şey soracaktım . Ben bu hsg nin 11. günü 3 gün boyunca kahverengi ve pembemsi lekelenme oldu 4. gününde ise adet başladı çok sancılı ve yoğun normal mi sence? doktorum 3 ay görüşmeyelim dedi akışına bırak dedi ama ?? şimdi düzenim şaştı ovulasyon testi aldım onlarla yapacağım burda senle de paylaşırım ama nasıl olacak bilmiyorum aklım karıştı.. bir de doktorum herhangi problemin yok sadece yumurtan geç olgunlaşıyor dedi bunun için de bişey demedi ( sence başka bir doktora gitmeli miyim hormonlar normal her ay yumurtlama oluyor tüpler açık iki gündür incir yiyorum sabahları aç karnına inofolic içiyorum birde sabah akşam şu an adetin 6. günümü oluyor 3. günümü bilemedim ilk 3 gün kahverengi akıntı oldu yaa bu ay ne zaman yumurtlayacam doktordan randevu almıştım sömestrda aşılama isteyecektim hem dinlenmişte olurum dedim ama bütün hesaplar şaştı (

sence aşılama için erken mi ? yoksa deneyeyim mi sömestrda ? daha 15 aylık evliyim. 10. ayım bu ay bilemedim umutsuz değilim ama işte kafamda sorular... sorular...

çok saolun ovulasyon testınde silikte cıktı bı cızgı o hafta yumurtlama hafası oluyo zaten 1 gun arayla ılıskıye gırın ıns hamıle kalıcaksınız her ısteyene nasıp etsın Rabbımm

kızlar acilde kan verdim 1 saat sonra çıkacak sonuç hayırlısı bakalım...gelişmeleri yazarım size. bat a 3 gün var ama dayanamadım zaten kesin sonuç belli olur artık. Allah hayırlısını versin inşallah hepimize de...

kızlar malesef hamile değilim...sonuç 0.1 hakkımızda hayırlısı artık önümüzdeki maçlara bakıcaz

kızlar malesef hamile değilim...sonuç 0.1 hakkımızda hayırlısı artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
Kuzum yanlis anlamayinda aşırı sikinti etmedinizmi kendinize ebruserkan ve sen birakin bi adet gununuz gecsin yani erken gebelik testiyle kan vermeyle surekli kendinizi strese sokuyorsunuz buda zararli bence.zamani gelince zaten olur.atin su stresi ustunuzden

haklısın canım akışına bırakıcam ben artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…