- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
korunmayı yeni bıraktım bu 2. ayımdı benim. 34 yaşımın içindeyim bir de FMF hastasıyım olmama risklerim var o yüzden stres oldum ben canım. yaza kadar olmazsa detaylı bir muayene kontrol olurum artık.Bir de çocuğum çok istiyor olmadığını söyleyince ağlayacak onun için üzülüyorum...Kuzum yanlis anlamayinda aşırı sikinti etmedinizmi kendinizeebruserkan ve sen birakin bi adet gununuz gecsin yani erken gebelik testiyle kan vermeyle surekli kendinizi strese sokuyorsunuz buda zararli bence.zamani gelince zaten olur.atin su stresi ustunuzden
Canım benimde ovulasyonlar koyu çıkıyordu 5 6 gun kala ins bebis vardır hayirlisiylaYa inşallah canlarim.ama benim önceki ovu.testlerimi gördüyseniz 2-3 kere hep tam koyu oldu.onun için fazla umutlanamadim ki bunu görünceidrar testini ne zaman yapmaliyim sizce?daha 7 gün var bugün.
13 ünde yumurtladıysan 27 sinde adet olman lazım olmazsan tekrar test yap bence canımKızlar bugünde adet olmayınca test yaptım yani çok ince silinik bi çizgi var çok dikkatli bakılınca gorunuyo yada benmi öyle görmek istiyorum bilmiyorum . Goguslerim çok ağrıyo ama adet olamıyorum bu ayın 13unde yumurtladım acaba adetimde geçmi gelecek bi fikir verin lutfen
yumurtlamadan sonra 14. gün adet olunuyor...Kızlar bugünde adet olmayınca test yaptım yani çok ince silinik bi çizgi var çok dikkatli bakılınca gorunuyo yada benmi öyle görmek istiyorum bilmiyorum . Goguslerim çok ağrıyo ama adet olamıyorum bu ayın 13unde yumurtladım acaba adetimde geçmi gelecek bi fikir verin lutfen
Merhaba canımm. Seni görmek ne güzel . Biz de iyiyiz şükür yarın kontrole gitcem. İnşallah bu kez cinsiyeti öğrenebilirm ve sağlıklıdır minisim.canımm merhabaa nasılsın bebiş nasıl? ben sana bir şey soracaktım . Ben bu hsg nin 11. günü 3 gün boyunca kahverengi ve pembemsi lekelenme oldu 4. gününde ise adet başladı çok sancılı ve yoğun normal mi sence? doktorum 3 ay görüşmeyelim dedi akışına bırak dedi ama ?? şimdi düzenim şaştı ovulasyon testi aldım onlarla yapacağım burda senle de paylaşırım ama nasıl olacak bilmiyorum aklım karıştı.. bir de doktorum herhangi problemin yok sadece yumurtan geç olgunlaşıyor dedi bunun için de bişey demedi( sence başka bir doktora gitmeli miyim hormonlar normal her ay yumurtlama oluyor tüpler açık iki gündür incir yiyorum sabahları aç karnına inofolic içiyorum birde sabah akşam şu an adetin 6. günümü oluyor 3. günümü bilemedim ilk 3 gün kahverengi akıntı oldu yaa bu ay ne zaman yumurtlayacam doktordan randevu almıştım sömestrda aşılama isteyecektim hem dinlenmişte olurum dedim ama bütün hesaplar şaştı (
sence aşılama için erken mi ? yoksa deneyeyim mi sömestrda ? daha 15 aylık evliyim. 10. ayım bu ay bilemedim umutsuz değilim ama işte kafamda sorular... sorular...
Hayırlısı olsun canım bi daha ki aya nasip olur inşallahyumurtlamadan sonra 14. gün adet olunuyor...
Foto at canım. Hcg testi hayal gibi olsa da pozitif anlamına gelior. İnşallah hamişsindir. Ayın 27si bat günün beklemek iyi olacak senin için .Kızlar bugünde adet olmayınca test yaptım yani çok ince silinik bi çizgi var çok dikkatli bakılınca gorunuyo yada benmi öyle görmek istiyorum bilmiyorum . Goguslerim çok ağrıyo ama adet olamıyorum bu ayın 13unde yumurtladım acaba adetimde geçmi gelecek bi fikir verin lutfen
Tşk ederim cnm fotoda hiç belli olmuyo sadece cam önünde belli beklicem bakalm her ay 23unde adet olurdum ama uzadı demekkiFoto at canım. Hcg testi hayal gibi olsa da pozitif anlamına gelior. İnşallah hamişsindir. Ayın 27si bat günün beklemek iyi olacak senin için .
Ben Erken gebelik testi kullanmadım ama . Boşver sen onu adet gunü normal testlerden yapıver .inşallah vardır bebisBilmiom canım erken gebelik testinde çıkardı olsa demi ama ne biliyim geç döllenme olsa bile mi çıkardı ben adetin 18 günü yumurtladim 10 geçmedi üstünden ama
Bilirim bilirımTşk ederim cnm fotoda hiç belli olmuyo sadece cam önünde belli beklicem bakalm her ay 23unde adet olurdum ama uzadı demekki
Canım nasılsın.... bebis nasıl. Mide bulantıların geçmiştir inşallah. Ben de salı gidecektim dayanamadım yarın gideyim diorum.randevuya. . Su cinsiyet ve testleri n sonuçları falan meraktan çatlatacak valla bizıCanım benimde ovulasyonlar koyu çıkıyordu 5 6 gun kala ins bebis vardır hayirlisiyla
Canım çıktı mı sonuç . Benim bat günü 43 çıkmıştı. 3 gun once yok bile olabilirdi . Çıkmasâ üzülme çok emikızlar acilde kan verdim 1 saat sonra çıkacak sonuç hayırlısı bakalım...gelişmeleri yazarım size. bat a 3 gün var ama dayanamadım zaten kesin sonuç belli olur artık. Allah hayırlısını versin inşallah hepimize de...
:) aynen öyleBilirim bilirımgözlerimizi bolertip testi yakın uzak yapıp yapıp gozumuze sokmaları bekleyelim bakalım. İnşallah hamişsindir
0.1 çıktı canım hayırlısı artık ne yapayım herşey Allah tan ve nasip...Canım nasılsın.... bebis nasıl. Mide bulantıların geçmiştir inşallah. Ben de salı gidecektim dayanamadım yarın gideyim diorum.randevuya. . Su cinsiyet ve testleri n sonuçları falan meraktan çatlatacak valla bizı
yok üzülmedim zaten beklemiyordum.2.5 yıl hapla korundum ekimde bıraktım.Bu ikinci ayımdı daha çok bekleyenler varmış düzene girene kadar...Canım çıktı mı sonuç . Benim bat günü 43 çıkmıştı. 3 gun once yok bile olabilirdi . Çıkmasâ üzülme çok emi
14 ve 15 aralıkta ovulasyonda çift çizgiydi 16 aralıkta silikleşti ve çatladı canım.İlişki 10-12-14-16 aralıkta oldu.ya yumurtlamadım ya da tutmadı bilemiyorum artık canım.Hesabıma göre 8 gün geçmiş oluyor...Zaten kasıklarım belim felaket ağrıyor adet olacağım çok bariz...xkardelenx senin ilişkiden kaç gün gectiydi canım
Canım 10 günde ancak çıkarmış nette baktım şimdi bekle bakalım çokta heveslenmeyelim de hüsran olmasın bende de çıkmadı ne bahtsız bedeviyiz :)14 ve 15 aralıkta ovulasyonda çift çizgiydi 16 aralıkta silikleşti ve çatladı canım.İlişki 10-12-14-16 aralıkta oldu.ya yumurtlamadım ya da tutmadı bilemiyorum artık canım.Hesabıma göre 8 gün geçmiş oluyor...Zaten kasıklarım belim felaket ağrıyor adet olacağım çok bariz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?