ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

korunmayı yeni bıraktım bu 2. ayımdı benim. 34 yaşımın içindeyim bir de FMF hastasıyım olmama risklerim var o yüzden stres oldum ben canım. yaza kadar olmazsa detaylı bir muayene kontrol olurum artık.Bir de çocuğum çok istiyor olmadığını söyleyince ağlayacak onun için üzülüyorum...

Kızlar bugünde adet olmayınca test yaptım yani çok ince silinik bi çizgi var çok dikkatli bakılınca gorunuyo yada benmi öyle görmek istiyorum bilmiyorum . Goguslerim çok ağrıyo ama adet olamıyorum bu ayın 13unde yumurtladım acaba adetimde geçmi gelecek bi fikir verin lutfen

Ya inşallah canlarim.ama benim önceki ovu.testlerimi gördüyseniz 2-3 kere hep tam koyu oldu.onun için fazla umutlanamadim ki bunu görünce idrar testini ne zaman yapmaliyim sizce?daha 7 gün var bugün.
Canım benimde ovulasyonlar koyu çıkıyordu 5 6 gun kala ins bebis vardır hayirlisiyla

13 ünde yumurtladıysan 27 sinde adet olman lazım olmazsan tekrar test yap bence canım

yumurtlamadan sonra 14. gün adet olunuyor...

Merhaba canımm. Seni görmek ne güzel . Biz de iyiyiz şükür yarın kontrole gitcem. İnşallah bu kez cinsiyeti öğrenebilirm ve sağlıklıdır minisim.
Senin durum gayet normal canım. Yani beklemek konusunda doktorün haklı her şey açık temiz ve sağlıklı. Eşin kontrol oldu mu peki. Yani sperm testi falan. Aşılama için seni çok iyi anlıyorum. Valla ben dayanamadım yapıverin demiştim ama tutmadı biliosun. 1500 masraf yaptigimla kaldm. Aşılamayı iyi bi doktor yani takibi iyi biri yapmasa yum. Çatlamış oluyör geç kalinmis oluyir aşılama için.
Hsg den sonra ilk gün kanama olmuştu hatta bende ama.2 güne bişi kalmamıştı. Sonraki adetim ve ovulasyon gününü etkilemedi. zaten sonraki adeti görmedim şükür . ama ovu günü değişmemış ki . Ben 12 13 15 te çalışma yapmıştım. Bu günler di benim ovu. Günlerim onlardan biri tutmuş. Umarım gönlüne göre olur hersey. Bi sen kaldın eskilerden . Elini çabuk tut

Foto at canım. Hcg testi hayal gibi olsa da pozitif anlamına gelior. İnşallah hamişsindir. Ayın 27si bat günün beklemek iyi olacak senin için .

Bilmiom canım erken gebelik testinde çıkardı olsa demi ama ne biliyim geç döllenme olsa bile mi çıkardı ben adetin 18 günü yumurtladim 10 geçmedi üstünden ama
Ben Erken gebelik testi kullanmadım ama . Boşver sen onu adet gunü normal testlerden yapıver .inşallah vardır bebis

Tşk ederim cnm fotoda hiç belli olmuyo sadece cam önünde belli beklicem bakalm her ay 23unde adet olurdum ama uzadı demekki
Bilirim bilirım gözlerimizi bolertip testi yakın uzak yapıp yapıp gozumuze sokmaları bekleyelim bakalım. İnşallah hamişsindir

Canım benimde ovulasyonlar koyu çıkıyordu 5 6 gun kala ins bebis vardır hayirlisiyla
Canım nasılsın.... bebis nasıl. Mide bulantıların geçmiştir inşallah. Ben de salı gidecektim dayanamadım yarın gideyim diorum.randevuya. . Su cinsiyet ve testleri n sonuçları falan meraktan çatlatacak valla bizı

Canım çıktı mı sonuç . Benim bat günü 43 çıkmıştı. 3 gun once yok bile olabilirdi . Çıkmasâ üzülme çok emi

0.1 çıktı canım hayırlısı artık ne yapayım herşey Allah tan ve nasip...

Canım çıktı mı sonuç . Benim bat günü 43 çıkmıştı. 3 gun once yok bile olabilirdi . Çıkmasâ üzülme çok emi
yok üzülmedim zaten beklemiyordum.2.5 yıl hapla korundum ekimde bıraktım.Bu ikinci ayımdı daha çok bekleyenler varmış düzene girene kadar...

Canım şüpheli ilişkinin üzerinden 10 gün geçince kanda 15 gün geçince idrarda ancak cikmiomus hemen ümitsizliğe kapılma 10 gün geçmesiyle çıkmamıştır kanda ben daha 17 sinde silik olduğu için testim 7 gunumdeydim çıkmadı adet günü bida yapcam testi

xkardelenx senin ilişkiden kaç gün gectiydi canım
14 ve 15 aralıkta ovulasyonda çift çizgiydi 16 aralıkta silikleşti ve çatladı canım.İlişki 10-12-14-16 aralıkta oldu.ya yumurtlamadım ya da tutmadı bilemiyorum artık canım.Hesabıma göre 8 gün geçmiş oluyor...Zaten kasıklarım belim felaket ağrıyor adet olacağım çok bariz...

Canım 10 günde ancak çıkarmış nette baktım şimdi bekle bakalım çokta heveslenmeyelim de hüsran olmasın bende de çıkmadı ne bahtsız bedeviyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…