ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım 10 günde ancak çıkarmış nette baktım şimdi bekle bakalım çokta heveslenmeyelim de hüsran olmasın bende de çıkmadı ne bahtsız bedeviyiz :)
kız yok ben hissetmiyorum zaten hamile olduğumu.Hayırlısı be gülüm beraber doğuracaz demiştim sana ben :)

kız yok ben hissetmiyorum zaten hamile olduğumu.Hayırlısı be gülüm beraber doğuracaz demiştim sana ben :)
He ya çıkmayan candan ümit kesilmez önümüzdeki maçlara bakicaz benimde yok bksana o kaaa da calistiydik :))

hiç sorma yav sen daha çok çalıştıydın hem de...ama senin ihtimal var daha, ben kapattım 2015 i artık...
Yok kız nerde ihtimal var 7 gün geçti üstünden erken gebelik yaptım çıkmadı canım benimde 2015 kpandi artık canımız sağolsun :)

gelecek aylarda çalışmalara devam benim içime yaza kadar hamile kalamayacakmışım gibi doğuyor yav nedense...
Banada hiç çocuğum olmuycak gibi gelio :))) çıkaralım bu kötü duyguları aklınızdan canım Allah büyük bizimde veletlerimiz olur inşallah

Bat yarin.. 3 gun kala negatifi gorsem de acaba diyorum. Adetim gelse de kurtulsam supheden.

Banada hiç çocuğum olmuycak gibi gelio :))) çıkaralım bu kötü duyguları aklınızdan canım Allah büyük bizimde veletlerimiz olur inşallah
yavrum benim 1 tane oğlum var o çok istiyor diye yapacağım zaten kardeş kardeş diye deliriyor çocuk kandilde bile kardeş duası etti çocukcağız...

İlk çocuğum 2. ayda olduydu bunu da öyle zannettim ama olmadı malesef neyse hayırlısı yapacak bişey yok Allah ne zaman ol derse o zaman
Aynen cnim Allah büyük ben adet oluncda ustune gordum saniom bi test daha yapiom oda negatif çıkınca inaniom

ayyyy kıyamam canım ıste bu yuzden uzulmeyın stres olmayın dıyorumya bır tane var zamanı gelınce ıkıncıde olacak hıc merak etme ama bu seferde stres stres allah krusun başka rahatsızlıklarla uğraşma

canım yumurtlamanın ustune 14 ekle 27sınde adet olman lazım ya şu testı bı eklesene

sağol canım...yok stres yapmayacağım artık olursa olur ne yapayım...hep hayırlısını ver diye dua ediyorum Allah a...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…