- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
kız yok ben hissetmiyorum zaten hamile olduğumu.Hayırlısı be gülüm beraber doğuracaz demiştim sana ben :)Canım 10 günde ancak çıkarmış nette baktım şimdi bekle bakalım çokta heveslenmeyelim de hüsran olmasın bende de çıkmadı ne bahtsız bedeviyiz :)
He ya çıkmayan candan ümit kesilmez önümüzdeki maçlara bakicaz benimde yok bksana o kaaa da calistiydik :))kız yok ben hissetmiyorum zaten hamile olduğumu.Hayırlısı be gülüm beraber doğuracaz demiştim sana ben :)
hiç sorma yav sen daha çok çalıştıydın hem de...ama senin ihtimal var daha, ben kapattım 2015 i artık...He ya çıkmayan candan ümit kesilmez önümüzdeki maçlara bakicaz benimde yok bksana o kaaa da calistiydik :))
Yok kız nerde ihtimal var 7 gün geçti üstünden erken gebelik yaptım çıkmadı canım benimde 2015 kpandi artık canımız sağolsun :)hiç sorma yav sen daha çok çalıştıydın hem de...ama senin ihtimal var daha, ben kapattım 2015 i artık...
gelecek aylarda çalışmalara devam benim içime yaza kadar hamile kalamayacakmışım gibi doğuyor yav nedense...Yok kız nerde ihtimal var 7 gün geçti üstünden erken gebelik yaptım çıkmadı canım benimde 2015 kpandi artık canımız sağolsun :)
Banada hiç çocuğum olmuycak gibi gelio :))) çıkaralım bu kötü duyguları aklınızdan canım Allah büyük bizimde veletlerimiz olur inşallahgelecek aylarda çalışmalara devam benim içime yaza kadar hamile kalamayacakmışım gibi doğuyor yav nedense...
yavrum benim 1 tane oğlum var o çok istiyor diye yapacağım zaten kardeş kardeş diye deliriyor çocuk kandilde bile kardeş duası etti çocukcağız...Banada hiç çocuğum olmuycak gibi gelio :))) çıkaralım bu kötü duyguları aklınızdan canım Allah büyük bizimde veletlerimiz olur inşallah
aynen canım adet olsak da rahatlasak çok ağrım var benim bu ay coşacak sanırım ped de almadım hamile kalırım diye evde yeterli ped de yok valla...Bat yarin.. 3 gun kala negatifi gorsem de acaba diyorum. Adetim gelse de kurtulsam supheden.
Ben bol bol aldim ki psikolojik olarak kendimi hazir hissedeyimaynen canım adet olsak da rahatlasak çok ağrım var benim bu ay coşacak sanırım ped de almadım hamile kalırım diye evde yeterli ped de yok valla...
kız öyle kötü düşünme zamanı vardır elbet gülümBanada hiç çocuğum olmuycak gibi gelio :))) çıkaralım bu kötü duyguları aklınızdan canım Allah büyük bizimde veletlerimiz olur inşallah
şak diye olur zannettim ben de al sana şakkkk...Ben bol bol aldim ki psikolojik olarak kendimi hazir hissedeyimne hallere soktu bizi bu nazli bebeler
Bende öyle saniodum ne zormus ya valla deliricemşak diye olur zannettim ben de al sana şakkkk...
Haha aynen yaşak diye olur zannettim ben de al sana şakkkk...
İlk çocuğum 2. ayda olduydu bunu da öyle zannettim ama olmadı malesef neyse hayırlısı yapacak bişey yok Allah ne zaman ol derse o zamanBende öyle saniodum ne zormus ya valla deliricem
Aynen cnim Allah büyük ben adet oluncda ustune gordum saniom bi test daha yapiom oda negatif çıkınca inaniomİlk çocuğum 2. ayda olduydu bunu da öyle zannettim ama olmadı malesef neyse hayırlısı yapacak bişey yok Allah ne zaman ol derse o zaman
ayyyy kıyamam canım ıste bu yuzden uzulmeyın stres olmayın dıyorumya bır tane var zamanı gelınce ıkıncıde olacak hıc merak etme ama bu seferde stres stres allah krusun başka rahatsızlıklarla uğraşmakorunmayı yeni bıraktım bu 2. ayımdı benim. 34 yaşımın içindeyim bir de FMF hastasıyım olmama risklerim var o yüzden stres oldum ben canım. yaza kadar olmazsa detaylı bir muayene kontrol olurum artık.Bir de çocuğum çok istiyor olmadığını söyleyince ağlayacak onun için üzülüyorum...
canım yumurtlamanın ustune 14 ekle 27sınde adet olman lazım ya şu testı bı ekleseneKızlar bugünde adet olmayınca test yaptım yani çok ince silinik bi çizgi var çok dikkatli bakılınca gorunuyo yada benmi öyle görmek istiyorum bilmiyorum . Goguslerim çok ağrıyo ama adet olamıyorum bu ayın 13unde yumurtladım acaba adetimde geçmi gelecek bi fikir verin lutfen
Aynen cnim Allah büyük ben adet oluncda ustune gordum saniom bi test daha yapiom oda negatif çıkınca inaniom
sağol canım...yok stres yapmayacağım artık olursa olur ne yapayım...hep hayırlısını ver diye dua ediyorum Allah a...ayyyy kıyamam canım ıste bu yuzden uzulmeyın stres olmayın dıyorumya bır tane var zamanı gelınce ıkıncıde olacak hıc merak etme ama bu seferde stres stres allah krusun başka rahatsızlıklarla uğraşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?