ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

kaç aydır deniyorsunuz canım hormon ultrason falan yapıldı mı problem yok değil mi sende ya da eşinde?
3 ayimdi canım doktora gittim daha erken dedi gönderdi bide ona korundukları demedim 5 aydır deniom dedim bide sırf bebek için gitmedim akıntı için girmiştim arada çocuk da dedim oda erken dedi

canım aşılama ıcınmı 1500 verdın doktor muayene masraflarıyla berabermı

selamlarrr kaç gündür doğru düzgün okuyamadım topiği... misafirlerim var. arada göz atıp çıktım mesaj yazmaya bile fırsatım olmadı. test yapanlar olmuş sanırım. benim bata 2 gün kaldı.cumartesi pazar olmam lazım. bugün ovu. testi yaptım hep koyu koyu çıkan test bu defa o kadar da koyu çıkmadı yani umudum kırıldı. sanırım olmadı canlar benimde.. ben cumartesi bat günümde yapmayı düşünüyorum test. umudum pek kalmadı ve arada adet sancısı yokluyor ama hayırlısı. o kadar da çalıştıydım oysaki

Tatlım ovulasyon testinin köyü çıkıp çıkmaması gebelik belirtisi değil ben çok araştırdım başka topiklere baktım silik çıkan kişide hamis çıkmış köyü olan kişide hamis çıkan var sadece tesadüf kafanı takma onlara

inşallah öyledir canım ama adet sancım da var. yarın 1 gün kalmış olacak. test yapsam da çıkmazsa diye günümü bekliyim diyorum. zaten bende adet gecikmesi çok olmaması lazım bu ay. çünkü progestan kullandım. hamile kalırsam bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor. değilsem de vaktinde adet görmemi sağlıyor. ne bilim ya sanki boşuna uğraştım gibi. birde testlerimde hep 2 koyu 2 açık bir acayipti. adetin 24. günü bile kopkoyuydu.acaba o zamanlarda mı yumurtladım diyorum o günleri de değerlendirecek hal kalmadı zaten.

ben sanki çok verim alamadım bu testlerden. yani evet çizgim koyulaştı silikleşti... ama bu 1 defa değil birkaç defa oldu ve daha çok aklım karıştı. üstelik hergün test yap falan daha çok stres oldum. bir daha kullanırmıyım bilmem. zaten ovu. döneminde 2 güne 1 değerlendirdikten sonra çok da gerek yok sanırım. bilmiyorum ya kafam karışık bu testler konusunda

Canım hangi iliskinden supheliysen 13 14 gün geçince idrarda ancak cikmiomus benim şüpheli ilişkinin üstünden 7 gün geçti yaptım çıkmadı bende adet günümü bekliycem bakalım çıkarsa eğer takılma öyle setlere yap testini cikmazsa adet gecirkirse 2 gün sonra bida yap hadi inş güzel haberler verirsin :)

Ay cikiomus yazicaktim cikmiomus yazdım 13 14 gün sonra idrarda cikiomus :)

işte orasını da bilemiyorum ki. bir defa koyu olup silinmedi benim testler. bir kaç defa koyu oldu silindi.teste rağmen emin değilim ben yumurtladıgım günden. yarın 1 gün kalmış oluyor. yapsam mı ki bu arada 7 gün az bence canım. en erken 11 günden sonra çıkar diyorlar hatta 14 diyenlerde var. adet günü bile çok silik çıkabiliyor. adetini beklemen en mantıklsıı ama işte heyecanımıza yeniliyoruz bazen

Bende verim alamadım çok köyü olmadı hiç en köyü olanı baz aldım bu ay olmazsa tükürükle yapılandan alcam

Aynen canım bende çıkar DİE yaptım ama her ay gibi koca bir tek çizgi :))

Bende verim alamadım çok köyü olmadı hiç en köyü olanı baz aldım bu ay olmazsa tükürükle yapılandan alcam
onu da duyduydum da ben. bir araştırmak lazım nasıl kullanışlı mı acaba? üstüne tükürüo kurumasını bekliyomuşsun falan tövbe yarabbim ya. bi bebe yapıcaz düştüğümüz hallere bak . laborant olup çıktık

Aynen kız valla her halti denedik bunuda deneyelim ben su bele yakı yapıştırma olayinida deniycem valla napim hepsi bebis için :))

kız ebruserkan hatta ben diğer ay doktora gidip yumurtlama takibi tedavi falan olmazsa çörek otu ile yakıyı beraber yapmayı düşünüorum ne de olsa doğal bir zararı olmaz bence

7 gün ço kerken canım .adetii bekleeee.... :) istersen bak forumlarada adet günü bile çıkmayan çok kişi var. senin bat ne zamandı ya. hep unutuyorumda ben
28 yada 27 canım :) 15 inde köyü gordum 17 iyice siliklesti işte 17 catladiysada daha 7 gün oldu

28 yada 27 canım :) 15 inde köyü gordum 17 iyice siliklesti işte 17 catladiysada daha 7 gün oldu
geç yumurtlamış oluyorsun o zaman sen değil mi :) ben en son 24. gün koyu gördüm düşün yani . o koyuluk eğer yumurtlamaysa o günleri değrlendirmedim ben. çükü 15. gün ve 18. günde koyyudu o günleri değerlendirdik. olduysa o hafta olmuştur zaten aman ne bilim ya kafam karıştı zaten. bu arada az kalmış senin gününü de . zaten en geç pazartesiye herşey net belli olur inşallah. olduysa oldu olmadıysa da önümüzdeki maçlara bakıcaz artık ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…