- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
3 ayimdi canım doktora gittim daha erken dedi gönderdi bide ona korundukları demedim 5 aydır deniom dedim bide sırf bebek için gitmedim akıntı için girmiştim arada çocuk da dedim oda erken dedikaç aydır deniyorsunuz canım hormon ultrason falan yapıldı mı problem yok değil mi sende ya da eşinde?
canım aşılama ıcınmı 1500 verdın doktor muayene masraflarıyla berabermıMerhaba canımm. Seni görmek ne güzel . Biz de iyiyiz şükür yarın kontrole gitcem. İnşallah bu kez cinsiyeti öğrenebilirm ve sağlıklıdır minisim.
Senin durum gayet normal canım. Yani beklemek konusunda doktorün haklı her şey açık temiz ve sağlıklı. Eşin kontrol oldu mu peki. Yani sperm testi falan. Aşılama için seni çok iyi anlıyorum. Valla ben dayanamadım yapıverin demiştim ama tutmadı biliosun. 1500 masraf yaptigimla kaldm. Aşılamayı iyi bi doktor yani takibi iyi biri yapmasa yum. Çatlamış oluyör geç kalinmis oluyir aşılama için.
Hsg den sonra ilk gün kanama olmuştu hatta bende ama.2 güne bişi kalmamıştı. Sonraki adetim ve ovulasyon gününü etkilemedi. zaten sonraki adeti görmedim şükür .ama ovu günü değişmemış ki . Ben 12 13 15 te çalışma yapmıştım. Bu günler di benim ovu. Günlerim onlardan biri tutmuş. Umarım gönlüne göre olur hersey. Bi sen kaldın eskilerden . Elini çabuk tut
Muayene testler yıkama işlemi falan beraber. Aşılama tek 500 du canım.canım aşılama ıcınmı 1500 verdın doktor muayene masraflarıyla berabermı
Tatlım ovulasyon testinin köyü çıkıp çıkmaması gebelik belirtisi değil ben çok araştırdım başka topiklere baktım silik çıkan kişide hamis çıkmış köyü olan kişide hamis çıkan var sadece tesadüf kafanı takma onlaraselamlarrrkaç gündür doğru düzgün okuyamadım topiği... misafirlerim var. arada göz atıp çıktım mesaj yazmaya bile fırsatım olmadı. test yapanlar olmuş sanırım. benim bata 2 gün kaldı.cumartesi pazar olmam lazım. bugün ovu. testi yaptım hep koyu koyu çıkan test bu defa o kadar da koyu çıkmadı yani umudum kırıldı. sanırım olmadı canlar benimde.. ben cumartesi bat günümde yapmayı düşünüyorum test. umudum pek kalmadı ve arada adet sancısı yokluyor ama hayırlısı. o kadar da çalıştıydım oysaki
inşallah öyledir canım ama adet sancım da var. yarın 1 gün kalmış olacak. test yapsam da çıkmazsa diye günümü bekliyim diyorum. zaten bende adet gecikmesi çok olmaması lazım bu ay. çünkü progestan kullandım. hamile kalırsam bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor. değilsem de vaktinde adet görmemi sağlıyor. ne bilim ya sanki boşuna uğraştım gibi. birde testlerimde hep 2 koyu 2 açık bir acayipti. adetin 24. günü bile kopkoyuydu.acaba o zamanlarda mı yumurtladım diyorum o günleri de değerlendirecek hal kalmadı zaten.Tatlım ovulasyon testinin köyü çıkıp çıkmaması gebelik belirtisi değil ben çok araştırdım başka topiklere baktım silik çıkan kişide hamis çıkmış köyü olan kişide hamis çıkan var sadece tesadüf kafanı takma onlara
Canım hangi iliskinden supheliysen 13 14 gün geçince idrarda ancak cikmiomus benim şüpheli ilişkinin üstünden 7 gün geçti yaptım çıkmadı bende adet günümü bekliycem bakalım çıkarsa eğer takılma öyle setlere yap testini cikmazsa adet gecirkirse 2 gün sonra bida yap hadi inş güzel haberler verirsin :)inşallah öyledir canım ama adet sancım da var. yarın 1 gün kalmış olacak. test yapsam da çıkmazsa diye günümü bekliyim diyorum. zaten bende adet gecikmesi çok olmaması lazım bu ay. çünkü progestan kullandım. hamile kalırsam bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor. değilsem de vaktinde adet görmemi sağlıyor. ne bilim ya sanki boşuna uğraştım gibi. birde testlerimde hep 2 koyu 2 açık bir acayipti. adetin 24. günü bile kopkoyuydu.acaba o zamanlarda mı yumurtladım diyorum o günleri de değerlendirecek hal kalmadı zaten.
işte orasını da bilemiyorum ki. bir defa koyu olup silinmedi benim testler. bir kaç defa koyu oldu silindi.teste rağmen emin değilim ben yumurtladıgım günden. yarın 1 gün kalmış oluyor. yapsam mı kiCanım hangi iliskinden supheliysen 13 14 gün geçince idrarda ancak cikmiomus benim şüpheli ilişkinin üstünden 7 gün geçti yaptım çıkmadı bende adet günümü bekliycem bakalım çıkarsa eğer takılma öyle setlere yap testini cikmazsa adet gecirkirse 2 gün sonra bida yap hadi inş güzel haberler verirsin :)
Aynen canım bende çıkar DİE yaptım ama her ay gibi koca bir tek çizgi :))işte orasını da bilemiyorum ki. bir defa koyu olup silinmedi benim testler. bir kaç defa koyu oldu silindi.teste rağmen emin değilim ben yumurtladıgım günden. yarın 1 gün kalmış oluyor. yapsam mı kibu arada 7 gün az bence canım. en erken 11 günden sonra çıkar diyorlar hatta 14 diyenlerde var. adet günü bile çok silik çıkabiliyor. adetini beklemen en mantıklsıı ama işte heyecanımıza yeniliyoruz bazen
onu da duyduydum da ben. bir araştırmak lazım nasıl kullanışlı mı acaba? üstüne tükürüo kurumasını bekliyomuşsun falanBende verim alamadım çok köyü olmadı hiç en köyü olanı baz aldım bu ay olmazsa tükürükle yapılandan alcam
Aynen kız valla her halti denedik bunuda deneyelim ben su bele yakı yapıştırma olayinida deniycem valla napim hepsi bebis için :))onu da duyduydum da ben. bir araştırmak lazım nasıl kullanışlı mı acaba? üstüne tükürüo kurumasını bekliyomuşsun falantövbe yarabbim ya. bi bebe yapıcaz düştüğümüz hallere bak . laborant olup çıktık
7 gün ço kerken canım .adetii bekleeee.... :) istersen bak forumlarada adet günü bile çıkmayan çok kişi var. senin bat ne zamandı ya. hep unutuyorumda benAynen canım bende çıkar DİE yaptım ama her ay gibi koca bir tek çizgi :))
he bende bende.. yakıyı bile aldım hazır duruyo evdeAynen kız valla her halti denedik bunuda deneyelim ben su bele yakı yapıştırma olayinida deniycem valla napim hepsi bebis için :))
28 yada 27 canım :) 15 inde köyü gordum 17 iyice siliklesti işte 17 catladiysada daha 7 gün oldu7 gün ço kerken canım .adetii bekleeee.... :) istersen bak forumlarada adet günü bile çıkmayan çok kişi var. senin bat ne zamandı ya. hep unutuyorumda ben
geç yumurtlamış oluyorsun o zaman sen değil mi :) ben en son 24. gün koyu gördüm düşün yani . o koyuluk eğer yumurtlamaysa o günleri değrlendirmedim ben. çükü 15. gün ve 18. günde koyyudu o günleri değerlendirdik. olduysa o hafta olmuştur zaten aman ne bilim ya kafam karıştı zaten. bu arada az kalmış senin gününü de . zaten en geç pazartesiye herşey net belli olur inşallah. olduysa oldu olmadıysa da önümüzdeki maçlara bakıcaz artık ne yapalım28 yada 27 canım :) 15 inde köyü gordum 17 iyice siliklesti işte 17 catladiysada daha 7 gün oldu
Öne kız banada şöle nasıl yapiliokızebruserkan hatta ben diğer ay doktora gidip yumurtlama takibi tedavi falan olmazsa çörek otu ile yakıyı beraber yapmayı düşünüorum ne de olsa doğal bir zararı olmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?