ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Aynen canım hayırlısı ya bosver Allah hakkımızda hayırlısıni versin

Öne kız banada şöle nasıl yapilio
canımcım çörek otu kürü yapmayı düşünüyorum.sabah akşam 1 tatlı kaşığı bal, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı çörek otu karıştırıp yiyorsun. çörek otu çekilmiş toz halinde de alabilirsin tüm de olabilir. ama tüm olurs açiğneyerek yiyeceksin. yumurtaları geliştiriyor canım. çörek otu bildiğimiz poğaçaların böreklerin üstüne atılan varya siyah siyah ondan canım.

Tmm canım ac veya tok mu fark ediyor mu

Bide günde bi kere mi kaç kere yiyebilirim ayyy kizzzz çok soru sordum yine :)

Kız bende adet belirtisi de yok normalde kasiklarim agrirdi şimdi ye 3 günüm kaldı hayırdır inşallah

Evet canim bu testlerin insanı strese soktuğu doğru. Ama işte yum. Gününu bilmeyenler için kurtarıcı. Bir de çatladığı gün ve ertesi çalışmak en dogrusu sonra bi boş bi dolu. Ben öyle yaptım. . bir de adete yakın bu testler de benim t çizgisi hiç çıkmazdi. Koyu çıktı 3 gün kala umutlandim sonra silik cikti .senin gibi umudum kırıldı. Bak bunlar üstteki sonraki günlerde silikleşince oturup ağladım . Ama hamis misim insallah sen de sonun bana benzer

Eklentiler

• 2015-09-21 13.08.35.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 70
Adet gününü bekle tatlım. . Stres yapma

inşallah :) en son 24. gün koyuydu benim. pko da olunca acaba o günlerde mi yumurtlamam oldu diye düşündüm çalışmada olmadı o günlerde ama 15 ve 18. gün de koyuydu o zamanları değerlendirdik. cumartesiye kadar sabredebilitim inşallah. adet ağrıları yokladıkça umudum kırılsa da adet olmadıça umut tam bitmiyor işte.. inşallah bu aya yazmıştır rabbim. hayırlısı.. :)

üzülme canım benim kan testi de 0.1 çıktı hayırlısı hakkımızda...

ben de kullanmayı düşünmüyorum önümüzdeki aylarda canım beni de stres yaptı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…