ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Bn yine test yaptım negatif :))
kız boşver ben adeti bekliyorum artık valla. ama ne zaman olacak onu kestiremiyorum döngüm 29 gün bu hesaba göre 28 aralıkta adet olmam gerekiyor.ama yumurtladığım gün 15 ya da 16 üstüne 14 ekleyince 29-30 oluyor yani 29 ya da 30 aralıkta adet olucam.28 inde adet olursam 14 ünde yumurtlamış oluyorum ve testler yanıltıcı duruma düşüyor...

Benimde 32 güne gelio adetim adetin 18 günü yumurtladim ama sınır bastı beni nie çift çizgi goremiom testte

sağlıklıdır Allah ın izniyle :)) Canım eşimin normal çıktı değerler sorunu yok eşime bugün itibariyle havuç suyu içircem kendimde 3 gündür sabahları aç karnına incir yiyorum bir de inofolic içiyorum yarından itibaren ovu teste başlayacağım ben çabalıyorum elbette ki takdir Allah ın çok şükür bi problem yok doktorum olur dedi içini ferah tut dedi stres yapma düşünme dedi ama sen söyle düşünmeden oluyor mu? hamileliğe beraber karar verdiğim arkadaşım doğuracak az kaldı ben bekliyorum elbette bunda da bir hayr vardır..
Aşılama yapmadan takibe almadı mı seni ben gonal f tedavisi olurken 2 güne bir gittim yumurtama baktı ama yumurtam 15 mm de çatlattı bence ondan olmadı birde denize gitmiştik ilişki günlerinde belki de hava değişimi olumsuz etkiledi bilemiyorum..
benim hsg den sonra ilk gün kanamam çok oldu iki gün bembe akıntı geldi sadece 9 gün kuruluk oldu işte sonra 3 gün kahve ve pembe renkli lekenme ve sonrası adet .. Ama ben adet olacağımı tahmin ediyordum çünkü ben 26 27 günde bir adet olurum ve genelde çatlamam 9 10 11 12 günlere denk gelir benim de hsg 11. günü çekildi ertesi gün iklişki oldu ama pembe akıntım geliyordu zaten ilişki sonrası kanama da oldu, umudum yoktu ama yine de 6 gün öncesi adet beklemiyordum sırf bu yüzden ovu test aldım yorumlarsınız artık kızlar vorones 0dolunay0 sevdabuzer I imtisall M3rv3_gkn zamanım gelse ne güzel olurdu ... Tabiki Takdir Rabbim in bana da dua edin olur mu Kızlar lohusaların duaları kabul olurmuş :) Bekliyorum dualarınızı
Aşılamaya gelince sömestr tatili giriyor yaa tatilde tahlili iğnesi filan daha kolay olur diye denemek istiyorum hem dinlenirimde okulum evime çok uzak iki üç saat sürüyor. Ama bakalım diğer adet (inşallah bebiş gelir gerek kalmaz:) doktora gidip konuşcam. dua edin bana olur mu

Canım benimm ne güzel ki sende de eşinde de bir problem çıkmamış,inşallah senin inatçı meleğinde daha fazla bekletmez artık testleri yapmaya başla tabiki yorumlarız kuzum. Ya birde incir yiyorum demişsin ya onun yerine incir kürü mü yapsan acaba ben yaptığım ay hamile kalmıştım ama düşük olmuştu hatırlarsan,hemen sonrasında yine geldi benim bebiş şükürler olsun her sabah 6-7 tane inciri 2 bardak kadar suda kaynatıp suyunu içmiştim,kimi zaman incirini yedim kimi zaman yemedim faydasını görende çok

*"Ey Rabbimiz! Bizi Sana boyun eğenlerden kıl, neslimizden de Sana itaat eden bir ümmet çıkar,
bize ibâdet usûllerimizi göster, tevbemizi kabul et.
Zîrâ, tevbeleri çokça kabul eden ve çok merhametli olan ancak Sen"sin." (Bakara, 128)
Alemlerin efendisine selatu selam(a.s.m) ile … Hayırlı Cumalarr Dua ile…

Kuzum doktorun herseyin temiz demiş hsg filMindede cok sukur birsey yok olacak allahın izniyle.ovu testlerini at canim buraya yorumlariz tabikide.bende hic korunmadım 1 yili gecti doktor rahim filmi dedi ama eşim istemiyor yazin çektirelim diyor bilemedimki bende herseyin hayırlısı ya allahim zamanini bekliyor demekki

Suyu için geç kaldım snırım canım sen adetin kaçıncı günü başlamıştın ? ben şu an 6. günümdeyim. Çok şükür canım inanki sorun yok diye çok mutluyum ve duacıyım ama zaman geçtikçe özlemim katlanarak artıyor. Takdir Rabbim in inşallah hayırlısıyla olur

Canım inşallah senin de benimde olur Allah büyük ama erteleme derim ben öyle çok ağrılı bi şeyde değil benim hsg sonrası adetim daha beter bi ağrılıydı ( Aynen bi zamanı var inşallah yakındır :)

Hayırlı zamanda sağlıkla gelir inşallah canım,ben adetim biter bitmez başlamıştım şimdi kürü tekrar okudum da 1 lt suya 7-8 incir atıp kaynatıp üçe bölüp 3 öğün yemeklerden 15-20 dk önce için 25 gün devam edin 7 gün ara verin bir 25 gün daha diyor başlama zamanı belirtmemiş olmadı bir dahaki adetten sonra başlarsın

kzlar mrb b a ilk kez ovulasyon testi kullanacağim 28 yada 27 adet döngüm 11, gün başla diyo benim adetim dün bitti fakat kasıklarımda ağrı var belki de üşüttüm ama test yapıda yakalyan oldu mu günü yani hamile kalan

Kız bi bekleyin adet gününden 1 gün önce yapın benim o gün bile belli olmamıştı kanda çıktı düşün yani güzel haberleri bekliyorum

Inşallah canimm :)

Kuzu naptn cinsiyeti öğrendin mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…