Ayy masallah kuzum ya :) cok sevindim tebrik edermKiz
Kızım oluyorrr.
Ben sana didiydim kuzum,hayırlı,uğurlu olsun:))Kiz
Kızım oluyorrr.
Ayy canım geçmiş olsun. Nie HASTA OLDUN Kİ USUTTUN MU acaba. Endişelenme geçer inşallah. Bebis burdayım anne dior kusma neyin ondandir
Senin minnakina arkadaşAyy masallah kuzum ya :) cok sevindim tebrik ederm
Hiperemizius gravidium du galiba bebeğin alınmasına kadar giden durumun adı.yüzde bir görülüyormuş.günlerdir açım,kusuyorum hep.herşeyden tiksiniyorum.Ayy canım geçmiş olsun. Nie HASTA OLDUN Kİ USUTTUN MU acaba. Endişelenme geçer inşallah. Bebis burdayım anne dior kusma neyin ondandir
14 haftalikken ogrendm. Kız gibi duruyor demislerdi cok sevinmistm. Bende degisme ihtimalini aklima getirmek istemiyrdm. Kızları cok seviyrm çünkü :))Senin minnakina arkadaşdeğişme ihtimali ni aklıma getirmek istemiyorm ama kesin konuşmadı iki doktor da
. Sen kaçıncı haftada öğrendin
Allahım hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin canimCanım inşallah senin de benimde olur Allah büyük ama erteleme derim ben öyle çok ağrılı bi şeyde değil benim hsg sonrası adetim daha beter bi ağrılıydı( Aynen bi zamanı var inşallah yakındır :)
Kiz
Kızım oluyorrr.
Doktor sana boylemi dedi eeee nolcak simdiHiperemizius gravidium du galiba bebeğin alınmasına kadar giden durumun adı.yüzde bir görülüyormuş.günlerdir açım,kusuyorum hep.herşeyden tiksiniyorum.
Ayyyy masallah canim sagliklada kucagina al inşallah
amın canım bu sene kız senesi anlaşılanamin canım . Darısı sana inşallah. Senin de kızın olsun istiorim
Valla haziran anneleri topicinde hep çoğu erkek .amın canım bu sene kız senesi anlaşılan
bende bu sene kımı duyduysam kız kuzum vogozo nerlerde acaba baya bı zamandan berı yokValla haziran anneleri topicinde hep çoğu erkek .bilmiom artık .
Soldaki bugünkü sanırım iki çizgi aynı eşitlikte görünüyor yarın t çizgisi silikleşirse çatlamış oluyor canım.benim 16. Gün eşitlerdi 17. Gün t daha da koyuydu.18. Gün silikleşti.yarın tekrar yap aynı saatte.gün aşırı çalış benceKizlar ovulasyon testimi yorumlarmisiniz dun ve bgn yaptim adet sonrasi 12. Ve 13. Gunum. Bugun Iki cizgide ayni koyulukta mi sizce ben karar veremedim onerilerinizi bekliyorum
Soldaki bugünkü sanırım iki çizgi aynı eşitlikte görünüyor yarın t çizgisi silikleşirse çatlamış oluyor canım.benim 16. Gün eşitlerdi 17. Gün t daha da koyuydu.18. Gün silikleşti.yarın tekrar yap aynı saatte.gün aşırı çalış bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?