ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kizlar ovulasyon testimi yorumlarmisiniz dun ve bgn yaptim adet sonrasi 12. Ve 13. Gunum. Bugun Iki cizgide ayni koyulukta mi sizce ben karar veremedim onerilerinizi bekliyorum

Eklentiler

• 20151225_173354.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 41
vorones berenay06 akrep1 hastanedeyim.iştahsızlık,kusma,mide bulantıları ,mide yanmaları geçmiyor.aklımı yiyeceğim,çok kötüyüm.kan ve idrar testi sonuçları bekliyoruz.
Ayy canım geçmiş olsun. Nie HASTA OLDUN Kİ USUTTUN MU acaba. Endişelenme geçer inşallah. Bebis burdayım anne dior kusma neyin ondandir

Ayy canım geçmiş olsun. Nie HASTA OLDUN Kİ USUTTUN MU acaba. Endişelenme geçer inşallah. Bebis burdayım anne dior kusma neyin ondandir
Hiperemizius gravidium du galiba bebeğin alınmasına kadar giden durumun adı.yüzde bir görülüyormuş.günlerdir açım,kusuyorum hep.herşeyden tiksiniyorum.

Senin minnakina arkadaş değişme ihtimali ni aklıma getirmek istemiyorm ama kesin konuşmadı iki doktor da
. Sen kaçıncı haftada öğrendin
14 haftalikken ogrendm. Kız gibi duruyor demislerdi cok sevinmistm. Bende degisme ihtimalini aklima getirmek istemiyrdm. Kızları cok seviyrm çünkü :))

Allahım hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin canim

Kizlar ovulasyon testimi yorumlarmisiniz dun ve bgn yaptim adet sonrasi 12. Ve 13. Gunum. Bugun Iki cizgide ayni koyulukta mi sizce ben karar veremedim onerilerinizi bekliyorum
Soldaki bugünkü sanırım iki çizgi aynı eşitlikte görünüyor yarın t çizgisi silikleşirse çatlamış oluyor canım.benim 16. Gün eşitlerdi 17. Gün t daha da koyuydu.18. Gün silikleşti.yarın tekrar yap aynı saatte.gün aşırı çalış bence

Bgn calisma yaptik yarinda yapalim anra gun asiri diye dusundm koyu oldgnda 2 gun ust uste calisin diyorlar sanrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…