- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
Bak sırasıyla 15-16-17 ve 18 ve 19.Günler fikir olur belkiSoldaki bugünkü sanırım iki çizgi aynı eşitlikte görünüyor yarın t çizgisi silikleşirse çatlamış oluyor canım.benim 16. Gün eşitlerdi 17. Gün t daha da koyuydu.18. Gün silikleşti.yarın tekrar yap aynı saatte.gün aşırı çalış bence
Canım sen kalbini ferah tut Rabbim korur bol bol su sıvı tüket cok gecmiş olsun tatlımHiperemizius gravidium du galiba bebeğin alınmasına kadar giden durumun adı.yüzde bir görülüyormuş.günlerdir açım,kusuyorum hep.herşeyden tiksiniyorum.
Cok sukur İyiyiz canım mide bulantilari hala zorluyor ama en azından gunde 2 ye dustu birşeyler yiyebiliyotum artık. 6 ocaktada bizim kan alınıp yurt dışına yollanicak cinsiyet ogrenicez hayirlisiyla aaa senin cuma günümü ozaman yazmissinfir hemen diğer sayfaları okuyorum ozamanCanım nasılsın.... bebis nasıl. Mide bulantıların geçmiştir inşallah. Ben de salı gidecektim dayanamadım yarın gideyim diorum.randevuya. . Su cinsiyet ve testleri n sonuçları falan meraktan çatlatacak valla bizı
Canım bende hastane yattım okadar zaman bir yudum su icemedim hamilelikte olan gravidet herpes mı ne haspamsa adınida bilmiyorum ondan olmuştum cok sukur biraz azaldı ginde 2 ye dustu bulantı kusma ins geçecek canım ben hic yemek yoyemicem sandim simdi yiyorum cok sukur seninde oyle olucak ins
Canım cok sevindim hayırlı evlat olsun kuzucuk oyy ne süslü seyler alırsın valla kız cocuklarına çeşit cok birde cilvelilerki sipalarKiz
Kızım oluyorrr.
Valla canım benim adet tarihine gore 2 günüm var takvime gore bugün ayniyiz yanı :) ben 2 gün önce yaptım çıkmadı hamis değilim yanıselamlar canlarımbugün adetimin 29. günü ve takvime göre adet günümdü adet olmadım. kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir his var. testte yapmadım.takvime göre bugün olmalıydım ama en son 28 kasımda olmuştum. onun için pazartesiyi beklemeye karar verdim.pazartesiye kadar olmazsam test yapacağım. takvime göre pazartesi 2 gün geçmiş oluyor, son adet tarihine göre ise adet günüm oluyor. sizlerden ne haber? ne durumdasınız test yapan var mı? inşallah güzel haberler alırız
2 gün önce çıkmayabilir canım :) hatta geçsede idrar testinde çıkmayabiliyor.. onun için ben pazartesiyi beklemeye karar verdim. sende olmadın yani adet ayy hadi inşallah pazartesiye kadar olmayız da testi yapıp çift çizgi görürüz yaaValla canım benim adet tarihine gore 2 günüm var takvime gore bugün ayniyiz yanı :) ben 2 gün önce yaptım çıkmadı hamis değilim yanı
Ahhh ahhh inşallah canım ama benim takvime gore hiç adet olmadım bu güne kadar hep 30 günde oluoken geçen ay 28 gunde oldum vücut gebelik mi istio ne :))2 gün önce çıkmayabilir canım :) hatta geçsede idrar testinde çıkmayabiliyor.. onun için ben pazartesiyi beklemeye karar verdim. sende olmadın yani adet ayy hadi inşallah pazartesiye kadar olmayız da testi yapıp çift çizgi görürüz yaa
bende progestan yada duphaston türü ilaçlar kullandıgımda hep 4. gün olurdum. bu hesaba göre cuma olmalıydım, takvime göre de bugün. ama ben son tarihi hesaab almak istedim çünkü basbaya regl olacak gibi his var kasıklarımda. bu arada bende de sarımsı akıntı oluyor bazen.Ahhh ahhh inşallah canım ama benim takvime gore hiç adet olmadım bu güne kadar hep 30 günde oluoken geçen ay 28 gunde oldum vücut gebelik mi istio ne :))
Vlla bilmiom bende hiç adet sancısı da yok geçen aylarda iki gün kala kaşık sancisindn olurdum ama bu sefer yok karın şişliği bide sık idrra çıkma var bende hayırlısı bebeğim ya Rabbim herşeyin en iyisini bilirbende progestan yada duphaston türü ilaçlar kullandıgımda hep 4. gün olurdum. bu hesaba göre cuma olmalıydım, takvime göre de bugün. ama ben son tarihi hesaab almak istedim çünkü basbaya regl olacak gibi his var kasıklarımda. bu arada bende de sarımsı akıntı oluyor bazen.
Yok canım olmadım takvime göre 28 aralık ovulasyona göre 29-30 aralık canımxkardelenx canım adet oldun mu
aslında belirtilere çok takılmak istemiyorum ben. kişiye göre çok farkediyor. mesela annem hep 9 ay her adet zamanımda adet sancım olurdu diyor. kimisinde hiç belirti olmuyor. diğer hamileleiğimde öyleydi benim. hakkımızda hayırlısıVlla bilmiom bende hiç adet sancısı da yok geçen aylarda iki gün kala kaşık sancisindn olurdum ama bu sefer yok karın şişliği bide sık idrra çıkma var bende hayırlısı bebeğim ya Rabbim herşeyin en iyisini bilir
Benimde daha 2 günüm var ovulasyon ayın 17 iyice silikti benim yumurtam o gün mu catladi o zaman tatlım benim 32 günü bulacak herhalde o zaman 1 ocakta mi olmam lazimYok canım olmadım takvime göre 28 aralık ovulasyona göre 29-30 aralık canım
Aynen hayırlısı canım bu ay olmasada uzulmem çünkü tatile gitcem hamis olursam 7 aylık olcak koca bir karın hayal bile edemiyorum :)aslında belirtilere çok takılmak istemiyorum ben. kişiye göre çok farkediyor. mesela annem hep 9 ay her adet zamanımda adet sancım olurdu diyor. kimisinde hiç belirti olmuyor. diğer hamileleiğimde öyleydi benim. hakkımızda hayırlısı
yok canım öyle birşey.. adet ağrısı yine olabiliyor gebeliğin başlangıcında.annem bile hep söyler 9 ay boyunca adet dönemimde adet sancısı çektim diye. onlara çok takılma sen. adet olmadıkça umut var inşaalhBenimki yakındır adet.. ne akıntı var ne de ağrım kesildi kasık ağrısı rahim kasılmasında oluyor ve bebeğin tutunabilmesi için de kasılma olmaması gerekiyormuş bu ay hep ağrıyor kasıklarım hatta cuma günü işyerinde bıçaklanıyorum sandım iki büklüm oldum o derece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?