ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım kan testi ve bu kesilmeyen ağrılar umutlarımı aldı götürdü tamamen adet olsam da dr a gidip hormon testi falan yaptırsam diye düşünüyorum artık

Canım kan testi ve bu kesilmeyen ağrılar umutlarımı aldı götürdü tamamen adet olsam da dr a gidip hormon testi falan yaptırsam diye düşünüyorum artık
kuzum ben kan testini yaptırdıgını atlamışım ya ama olsun belki geç döllenme falan olmuştur belli mi olur.. adeti beklemek en iyisi. olmazsa bende önümüzdeki ay yumurtlama takibine giricem ultrasonla.dr çatlatma iğneside verebilir yumurtalarım ilaçla yeterince gelişirse.bakalım

Amin canım inşallah hepimiz için ben cumaya kadar beklesem mi diyorum olursa o zamana kadar adet olurum zaten
canım ben pazartesi idrar testi apmayı düşünüyorum. o zamana kadar olmazsam tabi. negatif çıkarsa da yine adet olazsam cumayı beklerim diyorum. sende öyle yap istersen.

Hatta geçen ay duş sonrası gelmişti adetim bugün de sıcağa yakın suyla duş aldım bir an önce olayım da bitsin gitsin diye...

Kuzucum kanda çıkmayan ama hamis olan çok var erkendir belki hiç bilemeyiz nerdeysecay sonunda yumurtladik daha ancak rahime durmuştur 10 güne ancak dusuo çünkü :)

canım ben pazartesi idrar testi apmayı düşünüyorum. o zamana kadar olmazsam tabi. negatif çıkarsa da yine adet olazsam cumayı beklerim diyorum. sende öyle yap istersen.
Valla mi kiz kanıma girdin yapsam mi

Adet olmazsam (ki bunun da bebekten değil bir sorundan kaynaklandığını düşüneceğim artık hiç bu kadar ağrım olmazdı) ancak perşembe cumaya test yaparım

ben yapacağım.zaten takvime göre 2 gün geçmiş oluyor, tarihe göre de adet günü oluyor seninde öyle yap bence. ama sabredebilirsen bekle tabi benim sabır taşmak üzere zor tutuyorum kendimi vallahi
Kız dur benim adet zamanjm 28 aralık ama ovulasyon 17 de oldu 14 ekle 1 ocağa gelio napsam ki

bekle bekle şubatta martta falan yaparsın yada yapmayak karnımız büyürse hamileyizdir
He kiz napak tek çizgi gormekten çok sikildim ama ovulasyonda o duygumu tatmin ettim çift çizgi oleyyyyy filan oldum

Adet olmazsam (ki bunun da bebekten değil bir sorundan kaynaklandığını düşüneceğim artık hiç bu kadar ağrım olmazdı) ancak perşembe cumaya test yaparım
Canım biraz daha bekle ben 33 gunde bir hasta olan biri olarak adetime 1 hafta kala hamile kalmışım ben adet tarihimden 8 9 gun sonra öğrendim testte oyuzden hasta olana kadar ümidi kesmek yok

Canım biraz daha bekle ben 33 gunde bir hasta olan biri olarak adetime 1 hafta kala hamile kalmışım ben adet tarihimden 8 9 gun sonra öğrendim testte oyuzden hasta olana kadar ümidi kesmek yok
Haklısın canım bekliyorum artık bu hafta kesinleşir herşey hakkımızda hayırlısı inşallah

Arkadaşlar merhaba foruma daha yeni üye oldum. Ovulasyon testine 24 aralıkta başlamam gerekiyordu ama ben daha dün başladım. Yaptığım ilk test bir yorum yapabilir misiniz ? İlk defa bu ay kullanıyorum da :/

Teste başlamadan bir gün önceyi ve teste başlayınca ilk günümü yani 25-26 aralık günlerini değerlendirdik. 5 aydır deniyoruz umarım artık hepimiz kısa sürede meleklerimize kavuşuruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…