- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
Canım kan testi ve bu kesilmeyen ağrılar umutlarımı aldı götürdü tamamen adet olsam da dr a gidip hormon testi falan yaptırsam diye düşünüyorum artıkhoşgeldinxkardelenx ne zaman tekrar test yapmayı düşünüyorsun ?t olmadıkça umut tam bitmiyor ya bende... hamile değilsekte zamanında gelir inşallah.. yoksa boş yere umut edip durmak da üzüyor insanı..
olsun kız çok tatlı olur.bebişinle ilk tatilinizAynen hayırlısı canım bu ay olmasada uzulmem çünkü tatile gitcem hamis olursam 7 aylık olcak koca bir karın hayal bile edemiyorum :)
kuzum ben kan testini yaptırdıgını atlamışım yaCanım kan testi ve bu kesilmeyen ağrılar umutlarımı aldı götürdü tamamen adet olsam da dr a gidip hormon testi falan yaptırsam diye düşünüyorum artık
Amin canım inşallah hepimiz için ben cumaya kadar beklesem mi diyorum olursa o zamana kadar adet olurum zatenolsun kız çok tatlı olur.bebişinle ilk tatilinizrabbim en doğru zamanda nasip etsin.
canım ben pazartesi idrar testi apmayı düşünüyorum. o zamana kadar olmazsam tabi. negatif çıkarsa da yine adet olazsam cumayı beklerim diyorum. sende öyle yap istersen.Amin canım inşallah hepimiz için ben cumaya kadar beklesem mi diyorum olursa o zamana kadar adet olurum zaten
Kuzucum kanda çıkmayan ama hamis olan çok var erkendir belki hiç bilemeyiz nerdeysecay sonunda yumurtladik daha ancak rahime durmuştur 10 güne ancak dusuo çünkü :)Canım kan testi ve bu kesilmeyen ağrılar umutlarımı aldı götürdü tamamen adet olsam da dr a gidip hormon testi falan yaptırsam diye düşünüyorum artık
Valla mi kiz kanıma girdin yapsam micanım ben pazartesi idrar testi apmayı düşünüyorum. o zamana kadar olmazsam tabi. negatif çıkarsa da yine adet olazsam cumayı beklerim diyorum. sende öyle yap istersen.
ben yapacağım.zaten takvime göre 2 gün geçmiş oluyor, tarihe göre de adet günü oluyor seninde öyle yap bence. ama sabredebilirsen bekle tabi benim sabır taşmak üzere zor tutuyorum kendimi vallahiValla mi kiz kanıma girdin yapsam mi
Hap mız yappppp eczacilari zengin ettikk :))Adet olmazsam (ki bunun da bebekten değil bir sorundan kaynaklandığını düşüneceğim artık hiç bu kadar ağrım olmazdı) ancak perşembe cumaya test yaparım
Kız dur benim adet zamanjm 28 aralık ama ovulasyon 17 de oldu 14 ekle 1 ocağa gelio napsam kiben yapacağım.zaten takvime göre 2 gün geçmiş oluyor, tarihe göre de adet günü oluyor seninde öyle yap bence. ama sabredebilirsen bekle tabi benim sabır taşmak üzere zor tutuyorum kendimi vallahi
bekle bekle şubatta martta falan yaparsınKız dur benim adet zamanjm 28 aralık ama ovulasyon 17 de oldu 14 ekle 1 ocağa gelio napsam ki
He kiz napak tek çizgi gormekten çok sikildim ama ovulasyonda o duygumu tatmin ettim çift çizgi oleyyyyy filan oldumbekle bekle şubatta martta falan yaparsınyada yapmayak karnımız büyürse hamileyizdir
he ya bende içimden keşke hcg testi olsaydı bu dedim ne güzel çift çift çizgilerHe kiz napak tek çizgi gormekten çok sikildim ama ovulasyonda o duygumu tatmin ettim çift çizgi oleyyyyy filan oldum
Neyse bekleyelim bakalım belki supriz olur tatlım :)he ya bende içimden keşke hcg testi olsaydı bu dedim ne güzel çift çift çizgiler
Canım biraz daha bekle ben 33 gunde bir hasta olan biri olarak adetime 1 hafta kala hamile kalmışım ben adet tarihimden 8 9 gun sonra öğrendim testte oyuzden hasta olana kadar ümidi kesmek yokAdet olmazsam (ki bunun da bebekten değil bir sorundan kaynaklandığını düşüneceğim artık hiç bu kadar ağrım olmazdı) ancak perşembe cumaya test yaparım
Haklısın canım bekliyorum artık bu hafta kesinleşir herşey hakkımızda hayırlısı inşallahCanım biraz daha bekle ben 33 gunde bir hasta olan biri olarak adetime 1 hafta kala hamile kalmışım ben adet tarihimden 8 9 gun sonra öğrendim testte oyuzden hasta olana kadar ümidi kesmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?