ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Teste yorum yapacak kimse yok mu kızlar desteklerinize ihtiyacım var
Canım hoşgeldin test düne mi ait bugüne mi? Hergün aynı saatte yapmaya çalış sıvıalımına dikkat et. İki çizgi aynı koyulukta görünüyor lh baya yükselmiş ve bu yumurtlamanın çok yaklaştığını gösteriyor. T çizgisi silikleşmeye başladığındada çatlamış yani yumurtlamış olacaksın...

Hoş buldum :) Testi dün akşam üzeri yaptım bugün de aynı saatlerde tekrarlayacağım :) Silikleşirse bugün akşamı da değerlendireyim o zaman :) Çok heyecanlı ve zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun...

Merhaba canım o dediğini yapmaya başlayacam bugün bir de bir şey soracaktım. Hani düşük yaptım demiştin ya adetinle mi oldu yoksa öncesinde mi birde kanama Nasıl oldu benim adetin 22. Günü akıntım başladı kahverengi 2 gün sürdü sonra pembeye döndü çok hafifti diğer gün yoğunluk bir şekilde kanama başladı ve sürekli pıhtılaşma oldu fakat 5. Gün büyük bir pıhtı parçası düştü oh rahatladım dedim 6. Gün tekrardan daha büyük parça şeklinde düştü tamam bu sefer bitti dedim adette bitti bi gün gelmedi 8. Gün tekrar aniden kanamam oldu ve parça düştü dün akşam oldu bugün adetin 9. Günü kahverengi akıntı var doktor a da gidemedim acaba düşük böyle bir şey mi? Yoksa hsg sonra Rahmi'm iyice temizlenmiş mi oldu ? Birde normalde 26 günde bir adet olurum düzen değişmiş midir ? Pöfff

Doktor sana boylemi dedi eeee nolcak simdi
Ufak ufak çorba içmeye başladım,tost bile yedim.iştahsızlık,mide yanmam sürüyor.12.haftadan sonra hafifler dedi dr.lar.küçük bir azınlığın ise dokuz ay sürermiş.inşallah geçer.
Demek ki ille de olsun değil hayırlıysa olsun demek gerekiyor gerçekten.

Çok şükür canım heralde dedıgın bu rahatsızlık aşırı bulantı bırsey yıyememe demı

Canım benim adet zamanım değildi kahverengi lekelenme ile başladı,ertesi günü yoğun bir kanama oldu belimden bacaklarıma vuran bir sancıydı ama çok şiddetli bir ağrıydı ne uzanmakla geçti ne yürümekle dediğin gibi büyük bir parça düştü lavaboda hemen o anda rahatladım sancı falan kalmadı kanamam 10 gün kadar sürdü kalan günler adet gibiydi. Sen hsg den sonra yaşamışsın canım o sırada belli olurdu bence hamile olup olmadığın adet zamanında yaşamışsın sanırım sen kimyasal da olsa normal düşükte olsa genelde adet gecikmesi yaşanıyor sonra bhcg değerin düşüp kanaman başlıyor sanırım senin hsg den kaynaklı bişey olmuş dediğin gibi temizlenmiş için

Canim insallah gecer kafayi fazla takma Allah sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin

Canım fotoğraflarını çekemedim ama dün akşam aynı saatte test yaptım yine ve T çizgisinde 2.çizgi silikti. Dün akşamı da değerlendirdik. Artık çocuk sahibi olmak istiyorum. Ovulasyon testleri ile 1. 2. ayında hamile kalan arkadaşlar bize örnek olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…