ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

inşallah canım.Benim bat bugün pedimi taktım bekliyorum...31 aralık a kadar olmam lazım...

t çizgisi silikse çatlamış demektir inşallah tutunur canım...

İnşallah boşuna takmışsındır o pedi :) Bat bugünse bir test mi yapsaydın canım acaba?
yok canım o kadar ağrım var ki adım gibi eminim adet olacağımdan, zaten perşembe günü kan testi yaptırdım 0.1 çıktı yani negatif...o yüzden hiç ümitlenmiyorum...hayırlısı artık ne yapayım...

Kizlar bi bakin ilk defa kullaniyorum ovu testini normalde 13.gun yumurtladigimi biliyorum artik belirtileri kendimde araya araya ogrendim bu ay bi gunluk gecikmeyle adet oldugum icin yumurtanin 14 gun catlayacagini dusunuyodum ve yanilmadim sanirim. Bugun yani 13.gun olan test daha koyu digerlerine gore yani bu demek oluyor ki yarin yumurtam catlayacak

Eklentiler

• 20151228_122813.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 66
Bebeğim bende bugün olmam lazım bi ıslaklık hissediom ama youkk agrim neyimde yok kaşık agrimdan duramazdim normalde aman hayırlısı bakalım :))
Test yaptın mı canım? inşallah güzel haberler alırsın. Ben de ovulasyon testini ilk defa bu ay kullanmaya başladım ama. Bir süredir deniyoruz ama nasip olmadı ne yazıkki Bu ay acayip heyecan yaptım bu testle iyi mi kötü mü bilemedim. Koyudan siliğe dün dönüştü testim. Ama ben sonucu o kadar merak ediyoorum ki. 15 gün sabretmem lazım sonucu öğrenmek için ama zaman durdu sanki geçmiyor

Bugün ve yarını mutlaka değerlendir canım hadi hayırlısı :)

Canım inşallah sağlığın kısa sürede yerine gelir. İlk 3 aydan sonra geçiyor diyorlar genelde. Bebişin için nelere katlanıyorsun ama allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

İnşallah canım sende hayırlı haberler alırsın ben yumurtlamadan 10 gün dolmadan 2 kere yaptım negatif çıktı ama nette idrara geçmesi 13 veya 14 günü buluo diolar ya cumaya kadar bekliyim eğer olmazsa diyorum ama karnimda agrio gibi bi değişiklik var sancimda yok anlamadım canım :)

Yeni yıl şans getirecek bence :) en kötü ihtimal dayanamazsan bir kan tahlili :)

Yeni yıl şans getirecek bence :) en kötü ihtimal dayanamazsan bir kan tahlili :)
Öyle de insan emin olamayınca kan tahlilde yaptırmak istemio canım ben öyle dusunuyorm bilmiom hayırlısı olsun tatildde gidicem eğer bu ay olduysa 8 aylık olucak ve gidemiycem kafam çok karışık Rabbim hayırlısıni versin 8 aylık tatile gidilir miki

Dunu de degerlendirdim her ihtimale karsilik bgun siliklesme olmazsa yarini degerlendiryim diyorum karar veremedim yada dun oldu zaten bugunle yarinda olsa nasil olur bilemedm
Ben gün aşırılar ile bebeğe kavuşamadım 5 aydır ama bu ay yumurtlama günümde 3 gün üst üste değerlendirdim. Benim de koyu çift çizgi 26 Aralıktı 25-26-27 değerlendirdik bir ay da böyle yapalım dedim :) İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. 9 Ocak Bat nasıl dayancam o güne kadar bilmiyorum :)

Benim ki biraz degisikti ya gun asiri olunca galiba gununu tutturamiyoruz bilmiyorum.. ayy benim de bat 11 ocak :)) insaAllah hayirli haberleri aliriz da burda paylasirizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…