- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
inşallah canım.Benim bat bugün pedimi taktım bekliyorum...31 aralık a kadar olmam lazım...Canım fotoğraflarını çekemedim ama dün akşam aynı saatte test yaptım yine ve T çizgisinde 2.çizgi silikti. Dün akşamı da değerlendirdik. Artık çocuk sahibi olmak istiyorum. Ovulasyon testleri ile 1. 2. ayında hamile kalan arkadaşlar bize örnek olsun inşallah :)
t çizgisi silikse çatlamış demektir inşallah tutunur canım...Canım fotoğraflarını çekemedim ama dün akşam aynı saatte test yaptım yine ve T çizgisinde 2.çizgi silikti. Dün akşamı da değerlendirdik. Artık çocuk sahibi olmak istiyorum. Ovulasyon testleri ile 1. 2. ayında hamile kalan arkadaşlar bize örnek olsun inşallah :)
İnşallah boşuna takmışsındır o pedi :) Bat bugünse bir test mi yapsaydın canım acaba?inşallah canım.Benim bat bugün pedimi taktım bekliyorum...31 aralık a kadar olmam lazım...
yok canım o kadar ağrım var ki adım gibi eminim adet olacağımdan, zaten perşembe günü kan testi yaptırdım 0.1 çıktı yani negatif...o yüzden hiç ümitlenmiyorum...hayırlısı artık ne yapayım...İnşallah boşuna takmışsındır o pedi :) Bat bugünse bir test mi yapsaydın canım acaba?
Aklına gelen herşeyden tiksiniyorum diyebilirim.çaydan bile tiksiniyorum.en ufak bir kokuda öğkkkkÇok şükür canım heralde dedıgın bu rahatsızlık aşırı bulantı bırsey yıyememe demı
Çok zorlanıyorum.amin canım.Canim insallah gecer kafayi fazla takma Allah sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin
Bebeğim bende bugün olmam lazım bi ıslaklık hissediom ama youkk agrim neyimde yok kaşık agrimdan duramazdim normalde aman hayırlısı bakalım :))
Hayırlısı olsun canım inşallah bu ay oluryok canım o kadar ağrım var ki adım gibi eminim adet olacağımdan, zaten perşembe günü kan testi yaptırdım 0.1 çıktı yani negatif...o yüzden hiç ümitlenmiyorum...hayırlısı artık ne yapayım...
Test yaptın mı canım? inşallah güzel haberler alırsın. Ben de ovulasyon testini ilk defa bu ay kullanmaya başladım ama. Bir süredir deniyoruz ama nasip olmadı ne yazıkkiBebeğim bende bugün olmam lazım bi ıslaklık hissediom ama youkk agrim neyimde yok kaşık agrimdan duramazdim normalde aman hayırlısı bakalım :))
Bugün ve yarını mutlaka değerlendir canım hadi hayırlısı :)Kizlar bi bakin ilk defa kullaniyorum ovu testini normalde 13.gun yumurtladigimi biliyorum artik belirtileri kendimde araya araya ogrendim bu ay bi gunluk gecikmeyle adet oldugum icin yumurtanin 14 gun catlayacagini dusunuyodum ve yanilmadim sanirim. Bugun yani 13.gun olan test daha koyu digerlerine gore yani bu demek oluyor ki yarin yumurtam catlayacak
Canım inşallah sağlığın kısa sürede yerine gelir. İlk 3 aydan sonra geçiyor diyorlar genelde. Bebişin için nelere katlanıyorsun ama allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Ufak ufak çorba içmeye başladım,tost bile yedim.iştahsızlık,mide yanmam sürüyor.12.haftadan sonra hafifler dedi dr.lar.küçük bir azınlığın ise dokuz ay sürermiş.inşallah geçer.
Demek ki ille de olsun değil hayırlıysa olsun demek gerekiyor gerçekten.
İnşallah canım sende hayırlı haberler alırsın ben yumurtlamadan 10 gün dolmadan 2 kere yaptım negatif çıktı ama nette idrara geçmesi 13 veya 14 günü buluo diolar ya cumaya kadar bekliyim eğer olmazsa diyorum ama karnimda agrio gibi bi değişiklik var sancimda yok anlamadım canım :)Test yaptın mı canım? inşallah güzel haberler alırsın. Ben de ovulasyon testini ilk defa bu ay kullanmaya başladım ama. Bir süredir deniyoruz ama nasip olmadı ne yazıkkiBu ay acayip heyecan yaptım bu testle iyi mi kötü mü bilemedim. Koyudan siliğe dün dönüştü testim. Ama ben sonucu o kadar merak ediyoorum ki. 15 gün sabretmem lazım sonucu öğrenmek için ama zaman durdu sanki geçmiyor
Canım T çizgisi C ile aynı ya da daha koyu olana kadar testi yapmaya devam bu arada gün aşırı denemeleri de ihmal etme :)Kızlarvorones @m3rv3_gkn @sevdabuzer @imtisall ve adını yaşamadığım tüm arkadaşlar kızlar bakın bugün yapmaya başladım adetin 9. Günü bu şekil yorumlarınızı bekliyorum
Yeni yıl şans getirecek bence :) en kötü ihtimal dayanamazsan bir kan tahlili :)İnşallah canım sende hayırlı haberler alırsın ben yumurtlamadan 10 gün dolmadan 2 kere yaptım negatif çıktı ama nette idrara geçmesi 13 veya 14 günü buluo diolar ya cumaya kadar bekliyim eğer olmazsa diyorum ama karnimda agrio gibi bi değişiklik var sancimda yok anlamadım canım :)
Öyle de insan emin olamayınca kan tahlilde yaptırmak istemio canım ben öyle dusunuyorm bilmiom hayırlısı olsun tatildde gidicem eğer bu ay olduysa 8 aylık olucak ve gidemiycem kafam çok karışık Rabbim hayırlısıni versin 8 aylık tatile gidilir mikiYeni yıl şans getirecek bence :) en kötü ihtimal dayanamazsan bir kan tahlili :)
Dunu de degerlendirdim her ihtimale karsilik bgun siliklesme olmazsa yarini degerlendiryim diyorum karar veremedim yada dun oldu zaten bugunle yarinda olsa nasil olur bilemedmBugün ve yarını mutlaka değerlendir canım hadi hayırlısı :)
Ben gün aşırılar ile bebeğe kavuşamadım 5 aydır ama bu ay yumurtlama günümde 3 gün üst üste değerlendirdim. Benim de koyu çift çizgi 26 Aralıktı 25-26-27 değerlendirdik bir ay da böyle yapalım dedim :) İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. 9 Ocak Bat nasıl dayancam o güne kadar bilmiyorum :)Dunu de degerlendirdim her ihtimale karsilik bgun siliklesme olmazsa yarini degerlendiryim diyorum karar veremedim yada dun oldu zaten bugunle yarinda olsa nasil olur bilemedm
Benim ki biraz degisikti ya gun asiri olunca galiba gununu tutturamiyoruz bilmiyorum.. ayy benim de bat 11 ocak :)) insaAllah hayirli haberleri aliriz da burda paylasirizzBen gün aşırılar ile bebeğe kavuşamadım 5 aydır ama bu ay yumurtlama günümde 3 gün üst üste değerlendirdim. Benim de koyu çift çizgi 26 Aralıktı 25-26-27 değerlendirdik bir ay da böyle yapalım dedim :) İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. 9 Ocak Bat nasıl dayancam o güne kadar bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?