- 26 Aralık 2015
- 576
- 361
- 103
- 38
İnşallah :) bu ay ovulasyon testi yüzünden olsa gerek fazla stresli ve heyecanlıyımBenim ki biraz degisikti ya gun asiri olunca galiba gununu tutturamiyoruz bilmiyorum.. ayy benim de bat 11 ocak :)) insaAllah hayirli haberleri aliriz da burda paylasirizz
Aslinda birazcik sabir baska bisey ihtiyacimiz yok bu ay rahatim kafamda rahat ovu testini ilk defa kullaniyorum ama ondan bagimsiz gibiyim formalite gibi bisey bu testler :) kendini rahatlatmaya calis verende Rabbim alanda Rabbim bunu dusunerek hareket et zamani gelmedigi surece hicbisey olmaz zamanini bekliyoruz sadece ve inanc cok onemli ben inaniyorum olacak insaAllahİnşallah :) bu ay ovulasyon testi yüzünden olsa gerek fazla stresli ve heyecanlıyımolmazsa da bir daha test yapmadan mı devam etsem diyorum kendimi kurulu robot gibi hissediyorum artık. Kısa zamanda güzel haberler alalım inşallah hepimiz
ben de olmadım canım ama olacak gibiyim...midem çok bulanıyor bugün...kasıklarım feci ağrıyor ve şişti dokunamıyorum bile...hayırlısı artık canım...
Bebeğim senin ovulasyonda kaç gün geçti bi test yapsan belki çıkar kız kanda çıkmayan sonradan çıkan çok olmuşben de olmadım canım ama olacak gibiyim...midem çok bulanıyor bugün...kasıklarım feci ağrıyor ve şişti dokunamıyorum bile...hayırlısı artık canım...
ovulasyondan sonra 12 ya da 13. gün canım. ne bileyim hiç umudum yok. bak kanıma girdin akşam eve giderken test alayım bariBebeğim senin ovulasyonda kaç gün geçti bi test yapsan belki çıkar kız kanda çıkmayan sonradan çıkan çok olmuş
gaz da var afedersin.kasık ağrım gazdan mı regl den mi anlayamıyorum...Bebeğim senin ovulasyonda kaç gün geçti bi test yapsan belki çıkar kız kanda çıkmayan sonradan çıkan çok olmuş
Yap kkz. Nolcakovulasyondan sonra 12 ya da 13. gün canım. ne bileyim hiç umudum yok. bak kanıma girdin akşam eve giderken test alayım bari
Bende de var gaz kız özellikle akşamları bide akintim var sürekli ıslak gibi oluomgaz da var afedersin.kasık ağrım gazdan mı regl den mi anlayamıyorum...
Test yapsana canım ben şimdiye yapardım beklemezdim valla benimde bugün ama bekliycem cumaya kadar olmazsam eğer ovulasyona gore adetim geçte olabilir çünküAdet olmadım kızlar hamilemiyim bilmiyorum teste elim gitmiyo 38gun oldu bende hala adet yok ağrı yok ve şeffaf akıntım var umutlansammı
Test yapamıyorum ki negatifi gorucem die aklım çıkıyoTest yapsana canım ben şimdiye yapardım beklemezdim valla benimde bugün ama bekliycem cumaya kadar olmazsam eğer ovulasyona gore adetim geçte olabilir çünkü
Korkunun ecele faydası yok canım baya geçmiş adetin en azından bakarsın hamis değilsen ki inşallah hayirlisiyla hamissindir :) psikolojik adetini geciktirmiş olursan adet olursun negatifi görünce yeni aya başlarsınız çalışmalara biran önceTest yapamıyorum ki negatifi gorucem die aklım çıkıyo
Korkunun ecele faydası yok canım baya geçmiş adetin en azından bakarsın hamis değilsen ki inşallah hayirlisiyla hamissindir :) psikolojik adetini geciktirmiş olursan adet olursun negatifi görünce yeni aya başlarsınız çalışmalara biran önce[/QUOTEişte bakalım yarın cesaretimi toplayıp yapıcam test
İnşallah canım cumlemize :)İnşallah hamilesinizdir kızlar :) Benim günüme daha çook var hepimize sabır versin Allah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?