ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

ben kesin adet olucam kızlar yarın ya da en geç çarşamba...
Nerden biliom canım hamilelikte adet belirtisi gibiymis bence bugün bi test yap bende yarın sabah yapcam ilk idrarla hatta sende yap yeniyse çıkmaz testte negatifi gorursekte gelir adetler yeni aya yeni çalışmalar bira, önce tuvalet koktu gibi geldi baba ogurdum ama kusma olmadi bende de

yesil_ela canım ya bsy sorcam bugün adet gunum olmadım ama bende sanki akıntı var gibi ama peceteyle sildigimde kuruluk var sanki içten ıslak gibi afedersin açık konuştum ama sende böyle bsy varmiydi vajinada kuruluk gebelik belirtisi mi :)

Kızlar selam, bu ayki ovu. testime bakabilir misiniz? Fotoğrafta yalnızca kalp işaretli olan 15. ve 16. günü değerlendirdik. Bugün 17. gün.. Sizce bugünü de değerlendirmeli miyiz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler :)

Eklentiler

• PhotoGrid_1451242545118.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 42
Evet kuzum benim beyaz akıntım vardı sulu krem böyle jel gibi.üstelik adet günümde kan testi yaptırdım 1,2 gebelik yok çıktı kız sen hamilesin insallah

Evet kuzum benim beyaz akıntım vardı sulu krem böyle jel gibi.üstelik adet günümde kan testi yaptırdım 1,2 gebelik yok çıktı kız sen hamilesin insallah
Kız bebeğim benim ama peceteye kuru gelio kuru gibi ama içten ıslak gibi böyle hanı hissedersin ya ıslaklık ama peceteye kuruluk gelio ve adet belirtimde yok sadece bazen karnının ixine kısa sureli azcik acimalar oluo karın ağrısı gibi

Kız dur insallah adet olmazsın bebem

Canım bence bugünü de değerlendirin çünkü ovulasyon testinde prospektüsde çif çizgiden 24-48 saat sonra yumurtlama gerçekleşir yazıyor. Zaten 2 gün değerlendirmişsin bugünü de es geçme derim ben :) Hadi hayırlısı inşallah :)

Bence gerek yok bugüne yinede sız bilirsiniz

Kizlar bisey sorcam bugun sabah 11 gibi iliskim oldu . Simdi ovulasyon testi yaptim iki cizgi . Bugun yumurtlamisim ama kacta bilmiyorum.sabah iliski oldugunda ymurtlamismiydim bilmiyorum. Spermler bosa mi gitti sizce tekrar mi iliski olmali

aynen benim de akıntı yok ama iç taraf ıslak...kız herşeyimiz aynı ya senle

Kizzz valla ya ayniyiz inşallah hayırlı haberinde birlikte alırız :))

Kizlar bisey sorcam bugun sabah 11 gibi iliskim oldu . Simdi ovulasyon testi yaptim iki cizgi . Bugun yumurtlamisim ama kacta bilmiyorum.sabah iliski oldugunda ymurtlamismiydim bilmiyorum. Spermler bosa mi gitti sizce tekrar mi iliski olmali
Iki çizgide aynı koyuluktuysa testi yaptıktan 24-36saat sonra çatlar yumurtan.öncesinde sperm bulunması iyidir içeride:)

merhaba canlarım...bende hala gelen giden yok. takvime göre bat 26 aralıktı, tarihe göre ise en son kasım 28'de olmuştum. sabah test yaptım ,anormal silik hayalet gibi bişe görür gibi oldum ama çok zor görünüyo yani. daha önce de öyle çıkıp kanda negatifi gördüğüm için fazla umutlanmadım ve testi kenara koyup dışarı çıktım. akşam eve geldim baktım benim çizgi az belirmiş gibi. bu arada ben progestan kullanıyordum adet düzeni için. ve geçen pazartesi bittti ilacım. daha önce bu ilaçla hep 4. günü adet olurdum. cuma olmalıydım ilaca göre ama şu an 7. gün gelen giden yok.arada hala adet ağrıları yokluyor...adetim gelmezse yine tekrarlarım testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…