- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
Nerden biliom canım hamilelikte adet belirtisi gibiymis bence bugün bi test yap bende yarın sabah yapcam ilk idrarla hatta sende yap yeniyse çıkmaz testte negatifi gorursekte gelir adetler yeni aya yeni çalışmalar bira, önce tuvalet koktu gibi geldi baba ogurdum ama kusma olmadi bende deben kesin adet olucam kızlar yarın ya da en geç çarşamba...
Evet kuzum benim beyaz akıntım vardı sulu krem böyle jel gibi.üstelik adet günümde kan testi yaptırdım 1,2 gebelik yok çıktıyesil_ela canım ya bsy sorcam bugün adet gunum olmadım ama bende sanki akıntı var gibi ama peceteyle sildigimde kuruluk var sanki içten ıslak gibi afedersin açık konuştum ama sende böyle bsy varmiydi vajinada kuruluk gebelik belirtisi mi :)
Kız bebeğim benim ama peceteye kuru gelio kuru gibi ama içten ıslak gibi böyle hanı hissedersin ya ıslaklık ama peceteye kuruluk gelio ve adet belirtimde yok sadece bazen karnının ixine kısa sureli azcik acimalar oluo karın ağrısı gibiEvet kuzum benim beyaz akıntım vardı sulu krem böyle jel gibi.üstelik adet günümde kan testi yaptırdım 1,2 gebelik yok çıktıkız sen hamilesin insallah
Kız dur insallah adet olmazsın bebemKız bebeğim benim ama peceteye kuru gelio kuru gibi ama içten ıslak gibi böyle hanı hissedersin ya ıslaklık ama peceteye kuruluk gelio ve adet belirtimde yok sadece bazen karnının ixine kısa sureli azcik acimalar oluo karın ağrısı gibi
Ay inşallah canım ya hayırlısı olsun ama sağlıklı olsun da tuvalete gidince bi bakiyim nasıl akıntı peceteye gelmio ama sihirli parmaklar bi kontrol etsin :))Kız dur insallah adet olmazsın bebem
Canım bence bugünü de değerlendirin çünkü ovulasyon testinde prospektüsde çif çizgiden 24-48 saat sonra yumurtlama gerçekleşir yazıyor. Zaten 2 gün değerlendirmişsin bugünü de es geçme derim ben :) Hadi hayırlısı inşallah :)Kızlar selam, bu ayki ovu. testime bakabilir misiniz? Fotoğrafta yalnızca kalp işaretli olan 15. ve 16. günü değerlendirdik. Bugün 17. gün.. Sizce bugünü de değerlendirmeli miyiz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler :)
Bence gerek yok bugüne yinede sız bilirsinizKızlar selam, bu ayki ovu. testime bakabilir misiniz? Fotoğrafta yalnızca kalp işaretli olan 15. ve 16. günü değerlendirdik. Bugün 17. gün.. Sizce bugünü de değerlendirmeli miyiz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler :)
aynen benim de akıntı yok ama iç taraf ıslak...kız herşeyimiz aynı ya senleyesil_ela canım ya bsy sorcam bugün adet gunum olmadım ama bende sanki akıntı var gibi ama peceteyle sildigimde kuruluk var sanki içten ıslak gibi afedersin açık konuştum ama sende böyle bsy varmiydi vajinada kuruluk gebelik belirtisi mi :)
Canım ne yaptın. Inşallah hamiş sindirBirazdan hastaneye gidicem canım. Ama eğer aynı gün sonuç alamazsam test alırım
Amin kuzum.Allah dualarını kabul etsinCanım inşallah sağlığın kısa sürede yerine gelir. İlk 3 aydan sonra geçiyor diyorlar genelde. Bebişin için nelere katlanıyorsun ama allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Iki çizgide aynı koyuluktuysa testi yaptıktan 24-36saat sonra çatlar yumurtan.öncesinde sperm bulunması iyidir içeride:)Kizlar bisey sorcam bugun sabah 11 gibi iliskim oldu . Simdi ovulasyon testi yaptim iki cizgi . Bugun yumurtlamisim ama kacta bilmiyorum.sabah iliski oldugunda ymurtlamismiydim bilmiyorum. Spermler bosa mi gittisizce tekrar mi iliski olmali
Canim ya peki yumurtam catlamazsa ne olur yada catladigini nasil anlarimIki çizgide aynı koyuluktuysa testi yaptıktan 24-36saat sonra çatlar yumurtan.öncesinde sperm bulunması iyidir içeride:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?