ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Eklentiler

• DSC_0184.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 52
Canım T çizgisi C ile aynı ya da daha koyu olana kadar testi yapmaya devam bu arada gün aşırı denemeleri de ihmal etme :)

Yapmaya devam ediyorum canım bakalım ayrıca gün aşırı çalışmalar devam ediyor Takdir Rabbimin inşallah benim ve dileyen isteyen herkese nasip olur

Foto yükliym bari.soldaki sabahli hali sağdaki akşam bekledikten sonra

Eklentiler

• 20151228_113301.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 57
  • 20151228_204338.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 58
Canım usttekinde sanki bende gordum gibi test halen duruosa flaşlı Çeksene bi
attım canım ya .. akşama kadar beklemişti zaten foto çekip attım. adetim de gelmiyor ki düzenleyiciye rağmen. bişey yoksa adet olsam bari bir an önce çok gerildim artık

attım canım ya .. akşama kadar beklemişti zaten foto çekip attım. adetim de gelmiyor ki düzenleyiciye rağmen. bişey yoksa adet olsam bari bir an önce çok gerildim artık
Neyse 2 gün daha bekle canım gelmezse bida test yap ben görür gibi oldum çok çok silik en azından 2 güne biraz daha koyulasir

Neyse 2 gün daha bekle canım gelmezse bida test yap ben görür gibi oldum çok çok silik en azından 2 güne biraz daha koyulasir
inşallah canım. bekleyelim bakalım. ben geç döllenme olmuşmudur diye ondan da şüpheliyim az. 23. gün gece anormal şekilde sağ kasıgımda ağrı olmuştu bıçakla oyulurmuşcasına.yarım saat falan sürdü. onun 1 gün öncesinde çalışma olmuştu. belki diyorum bir ihtimal o zaman mı oldu. hayırlısı artık beklemekten başka çare yok şu an için bugün kan testi vereyim kadın doğuma gideyim dedim. ayın 5 ine kadar dolu. mecbur bekleyeceğim.

canım hadı ınşallah umut var bence

Hakkımızda hayırlısı tatlım inşallah hayırlı haber alırız geç yumurtladik cikmiosa ondan da çıkmaz takmiyalim olmazsa obur aya çalışırız :))

Hakkımızda hayırlısı tatlım inşallah hayırlı haber alırız geç yumurtladik cikmiosa ondan da çıkmaz takmiyalim olmazsa obur aya çalışırız :))
evet :) ama belirsizlik çok fena birşey ya. olumlu olumsuz belli olsun istiyor insan. olmazsa da önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…