keşke ... inşallah
Koyu çizgi silikleşince anlaki çatladı:)Canim ya peki yumurtam catlamazsa ne olur yada catladigini nasil anlarim
Daha zamanın var kuzum testlere devam hsgden sonra hamile kalan çok. Sıra sende inşallah
3GÜN DAHA BÖYLE ÇIKAR BENCE CANIM. BU KEZ OLACAK OLACAK
Canım T çizgisi C ile aynı ya da daha koyu olana kadar testi yapmaya devam bu arada gün aşırı denemeleri de ihmal etme :)
Daha var kuzum hergun 3_ 5 saatlerı arasında yapmaya devam
en doğru zamanlar o saatler arasıymış canımBugün 19,30 da yapabildim bakalım yarın 3 _5 arası yapacağım bakalım
Canım usttekinde sanki bende gordum gibi test halen duruosa flaşlı Çeksene bifotolarda daha da belirsiz çıkmış yada ben görmek istediğim için görüyorum
Yok bebeğim yarın ilk idrarla yapım diom ama tirsiom cikmiycak biliomhpşgeldinebruserkan canımcım.test yaptın mı ne yaptın
ya çıkarsa ?Yok bebeğim yarın ilk idrarla yapım diom ama tirsiom cikmiycak biliom
attım canım ya .. akşama kadar beklemişti zaten foto çekip attım. adetim de gelmiyor ki düzenleyiciye rağmen. bişey yoksa adet olsam bari bir an önce çok gerildim artıkCanım usttekinde sanki bende gordum gibi test halen duruosa flaşlı Çeksene bi
Neyse 2 gün daha bekle canım gelmezse bida test yap ben görür gibi oldum çok çok silik en azından 2 güne biraz daha koyulasirattım canım ya .. akşama kadar beklemişti zaten foto çekip attım. adetim de gelmiyor ki düzenleyiciye rağmen. bişey yoksa adet olsam bari bir an önce çok gerildim artık
inşallah canım. bekleyelim bakalım. ben geç döllenme olmuşmudur diye ondan da şüpheliyim az. 23. gün gece anormal şekilde sağ kasıgımda ağrı olmuştu bıçakla oyulurmuşcasına.yarım saat falan sürdü. onun 1 gün öncesinde çalışma olmuştu. belki diyorum bir ihtimal o zaman mı oldu. hayırlısı artık beklemekten başka çare yok şu an için bugün kan testi vereyim kadın doğuma gideyim dedim. ayın 5 ine kadar dolu. mecbur bekleyeceğim.Neyse 2 gün daha bekle canım gelmezse bida test yap ben görür gibi oldum çok çok silik en azından 2 güne biraz daha koyulasir
canım hadı ınşallah umut var benceinşallah canım. bekleyelim bakalım. ben geç döllenme olmuşmudur diye ondan da şüpheliyim az. 23. gün gece anormal şekilde sağ kasıgımda ağrı olmuştu bıçakla oyulurmuşcasına.yarım saat falan sürdü. onun 1 gün öncesinde çalışma olmuştu. belki diyorum bir ihtimal o zaman mı oldu. hayırlısı artık beklemekten başka çare yok şu an için bugün kan testi vereyim kadın doğuma gideyim dedim. ayın 5 ine kadar dolu. mecbur bekleyeceğim.
Hakkımızda hayırlısı tatlım inşallah hayırlı haber alırız geç yumurtladik cikmiosa ondan da çıkmaz takmiyalim olmazsa obur aya çalışırız :))inşallah canım. bekleyelim bakalım. ben geç döllenme olmuşmudur diye ondan da şüpheliyim az. 23. gün gece anormal şekilde sağ kasıgımda ağrı olmuştu bıçakla oyulurmuşcasına.yarım saat falan sürdü. onun 1 gün öncesinde çalışma olmuştu. belki diyorum bir ihtimal o zaman mı oldu. hayırlısı artık beklemekten başka çare yok şu an için bugün kan testi vereyim kadın doğuma gideyim dedim. ayın 5 ine kadar dolu. mecbur bekleyeceğim.
evet :) ama belirsizlik çok fena birşey ya. olumlu olumsuz belli olsun istiyor insan. olmazsa da önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkHakkımızda hayırlısı tatlım inşallah hayırlı haber alırız geç yumurtladik cikmiosa ondan da çıkmaz takmiyalim olmazsa obur aya çalışırız :))
Ay nie boyle çıktı ki . 12 . Güne kalmadan yumurtlamaoldu mu ki acep dün neyin..Sen yine de çalış gün asiriKızlar yaa bugün de sanki daha açık gibi bi bakınsevdabuzer vorones M3rv3_gkn @ihtimalle bilemedim ben ( yorumlar mısınız kızlar
Heh söyle moralli olun. Rahat olun..Gelecek o minnaklar....Hakkımızda hayırlısı tatlım inşallah hayırlı haber alırız geç yumurtladik cikmiosa ondan da çıkmaz takmiyalim olmazsa obur aya çalışırız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?