ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ay nie boyle çıktı ki . 12 . Güne kalmadan yumurtlamaoldu mu ki acep dün neyin..Sen yine de çalış gün asiri

Bilemedim ki bu film alt üst etti düzenimi dün 9. Günüydü bi çalışma oldu bugün boş gündü. Acaba sıvıya mı dikkat edemedim çok sıkışık değildim sanki pöff bilemedim ki neyse hayırlısı olsun Hakkı'mda Hakkı'mızda yarın 4 gibi yapacam 9. 10. Ve 11. Gün çatlamam olurdu film değiştirdi mi ki bilemedim bir daha yapsam mı yatmadan :)) gece 12 gibi doğru sonuç verir mi ki?

evet :) ama belirsizlik çok fena birşey ya. olumlu olumsuz belli olsun istiyor insan. olmazsa da önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Canım sende akıntı var mi bende kuruluk var sadece elimle kontrol ettiğimde beyaz mat losyon gibi akıntı gelio ama peceteye gelmio sadece elimle kontrol ettiğimde gelio

Canım sende akıntı var mi bende kuruluk var sadece elimle kontrol ettiğimde beyaz mat losyon gibi akıntı gelio ama peceteye gelmio sadece elimle kontrol ettiğimde gelio
benim arada sarımsı akıntım oluyor canım... ama çok değil o da genel olarak kuruyum

Kuruluk adet belirtisi miki canım ya çok merak ediom hiç dikkat etmemistim
vallahi canım belirtiler kişiden kişiye çok değişiyor. kimisi akıntım çok oldu diyor, kimisi kuruluk oldu diyor.ama genel olarak akıntıya gebelik belirtisi diyorlar. bende daha önceki gebeliğimde hiç belirti olmamıştı

Anladim bebeğim

Aynısı gibi cikar bence . Yarın yap. Aynen canım hayırlısı olsun. . İyi geceler herkese ay uykum cokkk kk

Koklamammi teyzesi
Seninde melegine kavusmana az kaldi hayurlusu ile alirsin kucagina
Gece nobetleri baslar :)

Kizlarrr malwsef yine negatif çıktı test bu ay olmadı yine

ben yapmayacağım test canım benim de negatif çıkacak kesin çünkü...
Ben adet oluyum DİE yaptım hissediodum hamile olmadigimi psikolojik adetimi tutuosam yapıtında adet oluyum dedim olsa çıkardı zaten bugün 12 veya 13 gün yumurtlamanin

Ben adet oluyum DİE yaptım hissediodum hamile olmadigimi psikolojik adetimi tutuosam yapıtında adet oluyum dedim olsa çıkardı zaten bugün 12 veya 13 gün yumurtlamanin
İdrar testleri bazen yanıltıyor dAHAgeçen hafta arkadaşım hamile olduğunu öğrendi. 2-3 gün hep idrar testi yaptı negatif çıkıyordu ama adeti gelmeyince kan testinde hemen öğrenci gebeliğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…