- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
pozitif idrar testi paylaştın sandım sabah sabah heyecanlandım valla...neyse hayırlısı olsun canım benim...ben de aynı durumdayım...kasıklarım belim ağrıyor adet olmadım daha...Kizlarrr malwsef yine negatif çıktı test bu ay olmadı yine
aynen canım...şimdi test yaptım negatif negatif negatif...Pek adet belirtilerimde yok napalim demekki hayırlısı buymus inşallah yeni yıl şans getirir de hamis kalırız kkzlarr adet olsakta baslasak çalışmalara yawwww
ben üzülmedim olsa sürpriz olacaktı zaten...hayırlısı olsun canım üzülme...Şaka maka ben çok üzüldüm ya nie olmuo ki eşim aradı ağladım tutamadım kendimi oda uzuluo bana kiyamam
Hormon testi yaptırmayı dusunuom canım çünkü bende tuylenme var çene altı göğüs ucu gibi belki sorun hormonlardan kaynaklıdır ama nice tuyluler gordum çatır çatır doğuran anlamadım ki :)ben üzülmedim olsa sürpriz olacaktı zaten...hayırlısı olsun canım üzülme...
olabilir canım adetin 3. günü baktır istersen...Hormon testi yaptırmayı dusunuom canım çünkü bende tuylenme var çene altı göğüs ucu gibi belki sorun hormonlardan kaynaklıdır ama nice tuyluler gordum çatır çatır doğuran anlamadım ki :)
Belki geç döllenme dır benim içimde hep bi ümit daha var ya niyeyse benimde 31 aralık ovulasyona gore erken yapmış olabilir mıyız tatlım iyice kafayı yedim yaovulasyona göre (16 aralık + 14 eklersek 30 aralık) yarın adet olmam lazım zaten niye test yapıyorsam
yok canım ben yarın regl haberimi vereceğim burdan bak görürsün...Belki geç döllenme dır benim içimde hep bi ümit daha var ya niyeyse benimde 31 aralık ovulasyona gore erken yapmış olabilir mıyız tatlım iyice kafayı yedim ya
Valla mi inşallah bebis haberi verirsinnnn :))yok canım ben yarın regl haberimi vereceğim burdan bak görürsün...
Aynısı gibi cikar bence . Yarın yap. Aynen canım hayırlısı olsun. . İyi geceler herkese ay uykum cokkk kk
Canım yumurtam catliycak demek 2 güne kadar sen mutlaka degerlendir bu iki günü boş geçme hadi işin gücün rast gitsinKızlar,
Ovulasyon testinde adetimin 15. günü çift çizgiyi yakaladım. Bugün 18. gün ve şu meşhur uzayan akıntı bugün teşrif etti. Şimdi sizce bu ne demek oluyor? Benim ne yapmam gerek.
Kafam çok karıştı. Konu hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Canım yumurtam catliycak demek 2 güne kadar sen mutlaka degerlendir bu iki günü boş geçme hadi işin gücün rast gitsin
O sıvı gelince catliycak demektir canım bol şans :)Hımm.. Ben hep ovu. testindeki çift çizgiyi gördüğüm günle bir sonraki günü değerlendiriyordum ama bugün akıntıyı görünce şaşırdım. Çok teşekkürler cevabın için.
Canım yumurtan çatlamış demek... yumurta aslında o uzayan akıntının içinde duruyo, uzayan akıntı normalde yumurtanın etrafında olan bişey. İşte yumurta çatlayınca etrafındaki sıvıdan kurtuluyo, o akıntı da vajinadan atılıyo, yumurta çatladıktan sonra 24 saate kadar yaşayabiliyo. Bugünü ve yarını mutlaka değerlendir.Kızlar,
Ovulasyon testinde adetimin 15. günü çift çizgiyi yakaladım. Bugün 18. gün ve şu meşhur uzayan akıntı bugün teşrif etti. Şimdi sizce bu ne demek oluyor? Benim ne yapmam gerek.
Kafam çok karıştı. Konu hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?