- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
Canım yumurtan çatlamış demek... yumurta aslında o uzayan akıntının içinde duruyo, uzayan akıntı normalde yumurtanın etrafında olan bişey. İşte yumurta çatlayınca etrafındaki sıvıdan kurtuluyo, o akıntı da vajinadan atılıyo, yumurta çatladıktan sonra 24 saate kadar yaşayabiliyo. Bugünü ve yarını mutlaka değerlendir.
Adet mi başladı
Olumsuzu çağırma Can'ım belki gebelik haberi verirsin belli olmazyok canım ben yarın regl haberimi vereceğim burdan bak görürsün...
Galiba kahverengi gelio çok çok az kırmızıya dönmedi daha olmadı yineAdet mi başladı
Normalde adetin kahverengi leke ile mi başlar.ilkse yerleşme kanaması da olabilirGaliba kahverengi gelio çok çok az kırmızıya dönmedi daha olmadı yine
Hiç gelmezdi böyle canım ya açık pembe gelirdi oda ilk geçen ay oldu sonra adet oldum bu ayda kahve geldi peceteye dilince gelio hiç kan yok ama bildiğin kahve akıntı ile karışmış şekilde devamı gelicek bence canım hiç yerleşme kanaması gibi hissetmiyorumNormalde adetin kahverengi leke ile mi başlar.ilkse yerleşme kanaması da olabilir
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım...benim kasık ağrım arttı bu gece ya da sabah adet olucam sanırım...Kizlarrr bsy söyleyin banaaaa huuuuuuu bilgisi olan yokmu
İnşallah olmazsin canım hamilelikte adet ağrısı ayniymis bekleyelim bakalım benimde belki sonra sokulcek geçen ayda zor sokuldu ama o zaman direk pembe kırmızı lekelerdi bu kahve DİE şüpheye dustum Rabbim hakkımızda hayırlısıni versinİnşallah yerleşme kanamasıdır canım...benim kasık ağrım arttı bu gece ya da sabah adet olucam sanırım...
canım yaptığın testlerı toptan koyma sansın varmıCanım bak ben yumurtlamayı kaçırdım sanırım yine baksana bu sefer çok da dikkat ettim ama bak
Haklısın canım ama kesinlikle hamile değilim eminim çünkü ovulasyon testi 16 aralıkta silikleşti o gün yumurtladım büyük ihtimalle ve yarın adet günü oluyor. Ayrıca regl belirtilerinin hepsi mevcut şu anda. Test de yaptım bu gün negatifti...Olumsuzu çağırma Can'ım belki gebelik haberi verirsin belli olmaz
Elinde yumurtlama testi varsa onu yapabilirsin. Hamilelikte çift çizgi çıkıyor, ben öyle şüphelenmiştimKizlarrr bsy söyleyin banaaaa huuuuuuu bilgisi olan yokmu
Canım çok isterdim ama adet oldum ilk defa böyle kahverengi başladı suphelendim ama bosunaymos kırmızılar geldiElinde yumurtlama testi varsa onu yapabilirsin. Hamilelikte çift çizgi çıkıyor, ben öyle şüphelenmiştim
Hiç üzülme arkadaşım, suan zamanı değilmiş öyle düşün. Hemen önümüzdeki ayın yumurtlama günlerini hesaplaCanım çok isterdim ama adet oldum ilk defa böyle kahverengi başladı suphelendim ama bosunaymos kırmızılar geldi
İnşallah canım Rabbim bebeğini kucağına sağlıklı bi şekilde almani nasip etsin inşallah bizde tadariz umarım bu duyguyuHiç üzülme arkadaşım, suan zamanı değilmiş öyle düşün. Hemen önümüzdeki ayın yumurtlama günlerini hesaplahayırlısıyla yakın zamanda hamile kalırsın inşallah.
Canım inşallah yerleşme kanamasıdır ya merak ettim son durumlar Nasıl :) bir kan testi şart yarın da gelmezse benceKizlarrr bsy söyleyin banaaaa huuuuuuu bilgisi olan yokmu
Ah Canım şimdi okudum sağlık olsun inşallah 2016 hepimize ocak ayında güzel haberler getirsin tatlımCanım inşallah yerleşme kanamasıdır ya merak ettim son durumlar Nasıl :) bir kan testi şart yarın da gelmezse bence
Daha erken degil mi kuzum var daha catlamasina.vorones sevdabuzer I imtisall @m3rv3_gkn ve diğer arkadaşlar bakın adetim 8 gün sürdü ve 9. Gün yapmaya başladım sonuçlar böyle
vorones sevdabuzer I imtisall @m3rv3_gkn ve diğer arkadaşlar bakın adetim 8 gün sürdü ve 9. Gün yapmaya başladım sonuçlar böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?