ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Cevap için çok teşekkür ederim. Burası da olmasa uzayan akıntıdan hiç haberim olmayacaktı. Şu yaşa geldim daha yeni yeni takip etmeye başladım yeminle. Daha bilmediğim neler var kim bilir :)

Normalde adetin kahverengi leke ile mi başlar.ilkse yerleşme kanaması da olabilir
Hiç gelmezdi böyle canım ya açık pembe gelirdi oda ilk geçen ay oldu sonra adet oldum bu ayda kahve geldi peceteye dilince gelio hiç kan yok ama bildiğin kahve akıntı ile karışmış şekilde devamı gelicek bence canım hiç yerleşme kanaması gibi hissetmiyorum

Canım şimdi yine peceteyle kontrol ettim hiç bsy yok kizzz olabilir mi bende hiç böyle olmazdı hep fos DİE adet olurdum bugün çok iş yaptım ondan mi erken adet oluyorum aceba :)

Kizlarrr bsy söyleyin banaaaa huuuuuuu bilgisi olan yokmu

İnşallah yerleşme kanamasıdır canım...benim kasık ağrım arttı bu gece ya da sabah adet olucam sanırım...
İnşallah olmazsin canım hamilelikte adet ağrısı ayniymis bekleyelim bakalım benimde belki sonra sokulcek geçen ayda zor sokuldu ama o zaman direk pembe kırmızı lekelerdi bu kahve DİE şüpheye dustum Rabbim hakkımızda hayırlısıni versin

Olumsuzu çağırma Can'ım belki gebelik haberi verirsin belli olmaz
Haklısın canım ama kesinlikle hamile değilim eminim çünkü ovulasyon testi 16 aralıkta silikleşti o gün yumurtladım büyük ihtimalle ve yarın adet günü oluyor. Ayrıca regl belirtilerinin hepsi mevcut şu anda. Test de yaptım bu gün negatifti...

Elinde yumurtlama testi varsa onu yapabilirsin. Hamilelikte çift çizgi çıkıyor, ben öyle şüphelenmiştim
Canım çok isterdim ama adet oldum ilk defa böyle kahverengi başladı suphelendim ama bosunaymos kırmızılar geldi

Canım çok isterdim ama adet oldum ilk defa böyle kahverengi başladı suphelendim ama bosunaymos kırmızılar geldi
Hiç üzülme arkadaşım, suan zamanı değilmiş öyle düşün. Hemen önümüzdeki ayın yumurtlama günlerini hesapla hayırlısıyla yakın zamanda hamile kalırsın inşallah.

Hiç üzülme arkadaşım, suan zamanı değilmiş öyle düşün. Hemen önümüzdeki ayın yumurtlama günlerini hesapla hayırlısıyla yakın zamanda hamile kalırsın inşallah.
İnşallah canım Rabbim bebeğini kucağına sağlıklı bi şekilde almani nasip etsin inşallah bizde tadariz umarım bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…