Yani demem o ki pes etme sakınvorones sevdabuzer I imtisall M3rv3_gkn ve diğer arkadaşlar bakın adetim 8 gün sürdü ve 9. Gün yapmaya başladım sonuçlar böyle
En önemli şey sabır ve sakin kalabilmek ama Nasıl kafaya takmayacağız ben de bir çözüm bulamadım hepimize sabır sanr sabır... :)Yani demem o ki pes etme sakın
canım yaptığın testlerı toptan koyma sansın varmı
Canım kırmızı da var kahvede var sanırım adet çok gelmio sökülmedi sanırım dahaCanım inşallah yerleşme kanamasıdır ya merak ettim son durumlar Nasıl :) bir kan testi şart yarın da gelmezse bence
Benimde bu sekilde olmustu hatta dolunay falan catladi heralde demisti. Meger catlamamis o kadarda calismistk. Cok gec catladi mahvolmustum o ay calismaktanama karsiligini aldık cok şükür
Yani demem o ki pes etme sakın
En önemli şey sabır ve sakin kalabilmek ama Nasıl kafaya takmayacağız ben de bir çözüm bulamadım hepimize sabır sanr sabır... :)
Kuzum aaaaa dur bakim hemen niye moral bozuyon dongun kac gundu bence kacirmadin koyulasacak testKoymuştum canım bir daha koyarım. Hsgden den sonra erken adet olmuştum bu ara da ilk defa bu kadar erken adet oldum ve 8 gün sürdü ama toplamda 3 gün kanama oldu ben 9. Gün başladım teste moralim düşük ne yalan söyleyeyim ama tabi hayırlısı
Valla insan kafaya takmadn yapamiyir ama sabır ve tevekkül gercektn cok onemli Rabbim hayırlısıyla versin tüm isteyenlere :)En önemli şey sabır ve sakin kalabilmek ama Nasıl kafaya takmayacağız ben de bir çözüm bulamadım hepimize sabır sanr sabır... :)
Dua ederim tabi etmem mi kuzumm :) moral bozmak yok. Uzulmek yokk. Dua ve tevekkül varCan'ım bilmiyorum ki işte inşallah hayırlısıyla olur dua et bana olur mu? İnan ki sinirlerim bozuldu HsG den sonra düzenim değişti erken adet oldum 8 gün sürdü sonrA test işte böyle çıkınca üzüldüm biraz
ay bilemedim . senin yumurtlama olmus gibi.. ya da du bakalım 15. 17 . günlere kadar yapıver testivorones sevdabuzer I imtisall M3rv3_gkn ve diğer arkadaşlar bakın adetim 8 gün sürdü ve 9. Gün yapmaya başladım sonuçlar böyle
Canım belki hsg düzenini değiştirmiştir veya 11.gün daha normal olan zaten 14.gün yumurtlamayı beklemek değil mi belki de kaçırmadın zaten 9.gün testin de silik o gün yumurtlama olduğuna emin değilsin ki bence testi yapmaya ve gün aşırı çalışma yapmaya devam etvorones sevdabuzer I imtisall M3rv3_gkn ve diğer arkadaşlar bakın adetim 8 gün sürdü ve 9. Gün yapmaya başladım sonuçlar böyle
en azından yumurtluyorsun canım, ben belki de yumurtlamadım bile adet olmadığıma göreCanım çok isterdim ama adet oldum ilk defa böyle kahverengi başladı suphelendim ama bosunaymos kırmızılar geldi
Canım sabah idrarı ile bugun de yaptın mı test? Dualarım önce sizinle sonra kendime...adet olmadım testler negatif oooof of...
Merhaba canlarim.gelen giden yok hala.takvime göre cumartesi,tarihe göre ise 28 inde olmaliydim.üstelik adet duzenleyici kullaniyorum.hep bitince 4. gün olurdum.ilaç biteli 9.gün bugun olmadim.dün ovu.testi çift koyu cizgiydi.bugun gebelik testini tekrarlamayi dusunuyorummoonna senden haber var mı canım?
ay bilemedim . senin yumurtlama olmus gibi.. ya da du bakalım 15. 17 . günlere kadar yapıver testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?