ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

canım yaptığın testlerı toptan koyma sansın varmı

Koymuştum canım bir daha koyarım. Hsgden den sonra erken adet olmuştum bu ara da ilk defa bu kadar erken adet oldum ve 8 gün sürdü ama toplamda 3 gün kanama oldu ben 9. Gün başladım teste moralim düşük ne yalan söyleyeyim ama tabi hayırlısı

Eklentiler

• DSC_0186.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 30
Benimde bu sekilde olmustu hatta dolunay falan catladi heralde demisti. Meger catlamamis o kadarda calismistk. Cok gec catladi mahvolmustum o ay calismaktan ama karsiligini aldık cok şükür

Can'ım bilmiyorum ki işte inşallah hayırlısıyla olur dua et bana olur mu? İnan ki sinirlerim bozuldu HsG den sonra düzenim değişti erken adet oldum 8 gün sürdü sonrA test işte böyle çıkınca üzüldüm biraz

Yani demem o ki pes etme sakın

Etmiyorum etmeyeceğim de Allah ın izniyle diğer adetle( inşallah olmam bebişim gelir) doktora gidip aşılama istiyeceğim sömestra geliyor ya denemek istiyorum hem dinlenmiş de olurum. Ama diğer taraftan erken mi ki ama diğer taraftan 1 kere de olsa denesem diyorum ....

Kuzum aaaaa dur bakim hemen niye moral bozuyon dongun kac gundu bence kacirmadin koyulasacak test

En önemli şey sabır ve sakin kalabilmek ama Nasıl kafaya takmayacağız ben de bir çözüm bulamadım hepimize sabır sanr sabır... :)
Valla insan kafaya takmadn yapamiyir ama sabır ve tevekkül gercektn cok onemli Rabbim hayırlısıyla versin tüm isteyenlere :)

Dua ederim tabi etmem mi kuzumm :) moral bozmak yok. Uzulmek yokk. Dua ve tevekkül var

vorones sevdabuzer I imtisall M3rv3_gkn ve diğer arkadaşlar bakın adetim 8 gün sürdü ve 9. Gün yapmaya başladım sonuçlar böyle
Canım belki hsg düzenini değiştirmiştir veya 11.gün daha normal olan zaten 14.gün yumurtlamayı beklemek değil mi belki de kaçırmadın zaten 9.gün testin de silik o gün yumurtlama olduğuna emin değilsin ki bence testi yapmaya ve gün aşırı çalışma yapmaya devam et

moonna senden haber var mı canım?
Merhaba canlarim.gelen giden yok hala.takvime göre cumartesi,tarihe göre ise 28 inde olmaliydim.üstelik adet duzenleyici kullaniyorum.hep bitince 4. gün olurdum.ilaç biteli 9.gün bugun olmadim.dün ovu.testi çift koyu cizgiydi.bugun gebelik testini tekrarlamayi dusunuyorum

ay bilemedim . senin yumurtlama olmus gibi.. ya da du bakalım 15. 17 . günlere kadar yapıver testi

BİLMİYORUM Kİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM BAKALIM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH HAYIRLISIYLA OLSUN:))
9. GÜN T EN KOYU ÇIKMIŞ SONRAKİ İKİ GÜN HİÇ ÇİZGİ BİLE YOK TUHAF ÇÜNKÜ ESKİDEN YAPTIĞIMDA İLK BAŞLADIĞIMDA BİLE HAFİF ÇİZGİ OLUR VE SONRA İKİSİ DE KOYULAŞIRDI. HSG BOZDU DÜZENİMİ YAHUUU...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…