Canım belki hsg düzenini değiştirmiştir veya 11.gün daha normal olan zaten 14.gün yumurtlamayı beklemek değil mi belki de kaçırmadın zaten 9.gün testin de silik o gün yumurtlama olduğuna emin değilsin ki bence testi yapmaya ve gün aşırı çalışma yapmaya devam et
Kuzum aaaaa dur bakim hemen niye moral bozuyon dongun kac gundu bence kacirmadin koyulasacak test
Benimde bu sekilde olmustu hatta dolunay falan catladi heralde demisti. Meger catlamamis o kadarda calismistk. Cok gec catladi mahvolmustum o ay calismaktanama karsiligini aldık cok şükür
Dün öğleden sonra yaptım negatifti tamamen bembeyazdı test çizgisi.bugün adet olurum diye yapmadım. 1 ocak sabahı yapayım diyorum adet olmazsam...Canım sabah idrarı ile bugun de yaptın mı test? Dualarım önce sizinle sonra kendime...
inşallah hamilesindir canım ya...Merhaba canlarim.gelen giden yok hala.takvime göre cumartesi,tarihe göre ise 28 inde olmaliydim.üstelik adet duzenleyici kullaniyorum.hep bitince 4. gün olurdum.ilaç biteli 9.gün bugun olmadim.dün ovu.testi çift koyu cizgiydi.bugun gebelik testini tekrarlamayi dusunuyorum
ovulasyon testlerini harcadım bitirdim canım...elimde sadece gebelik testi var...pazartesiye kadar olmazsa dr a muayene olacağım ve kan vereceğim canım...xkardelenx canım ovu.testin varsa bir yapsana nasıl çıkacak ? belki gebelik testinde çıkmıyordur, ovu testinde koyu çıkar ?
inşallahinşallah hamilesindir canım ya...
bende haftaya salıya randevu alabildim. o güne kadar dolu. o zamana kadar olmazsam gideceğim.hayırlısı olsun hakkımızda. olmazsa da vardır rabbimin bir bildiği.ben değilsem de adet olayım bir an önce diyorum. düzenleyiciye rağmen hala olmadım onun için aklım karışıyor.bitince 4. gün gibi olmam lazımdı aylarca öyle oldu hep .sonu hayır olur inşallahovulasyon testlerini harcadım bitirdim canım...elimde sadece gebelik testi var...pazartesiye kadar olmazsa dr a muayene olacağım ve kan vereceğim canım...
Kuzum herseyin zamani var senin bebisinde oyle cok şükür bir sorununuz yok olacak insallah allahin izniyleDi mi moral bozmamalıyım eskiden 26 günde bir adet oluyordum, son 4 aydır 27. gün adet oldum, HSG çekildiğim ay 22. gün oldum bilmiyorum ki artık ocak ayı ne olur....
Biliyor musun şubat 2015 te bebiş istemeye başlamıştım, neredeyse 1 yıl olmuşş. İnşallah meleğim kendini daha çok özletmez hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte gelir :)) ve tüm isteyenlerin melekleri gelir...
Ayyyy insallah hamissindirbende haftaya salıya randevu alabildim. o güne kadar dolu. o zamana kadar olmazsam gideceğim.hayırlısı olsun hakkımızda. olmazsa da vardır rabbimin bir bildiği.ben değilsem de adet olayım bir an önce diyorum. düzenleyiciye rağmen hala olmadım onun için aklım karışıyor.bitince 4. gün gibi olmam lazımdı aylarca öyle oldu hep .sonu hayır olur inşallah
Hayırlısı canım taktir Allahtan sabırla bekliyorum :)Aaaebruserkan canim uzuldum.ama kismet degilmiş.en hayirli zamanda olsun inşallah.benimde pek umudum yok.önumuzdeki ay denemeye devam
Canım yumurtlamadan bile adet yine olunjomus ki onla ilgili değilmiş valla internette öyle yaziodu ben onun yalancisiyim :) hadi kız inşallah gelecek bebis zorluo sadece :)en azından yumurtluyorsun canım, ben belki de yumurtlamadım bile adet olmadığıma göre
Valla bende dun adet oldum hakkatten bu yu.usama vardı normalde daha sert oluo bi günde değişi verdi dun öyleydi benim ondan önceki gün daha serttiya arkadaşlar şöyle bişey var mı?
adet olacaksam özel bölgemde bi yumuşama oluyor kaç aydır çocuk istediğim için bunu daha yakından takip edebiliyor duruma geldim, sanki gevşeklik bi, yumuşaklık oluyo o bölge bir kaç gün öncesinden
ben de hep olmamayı umut ediyorum ya aylardır, ama şimdi yine yumuşama var farkedilmicek gibi değil, tek ben mi böyleyim ozaman yine adet mi olucam bu dururmdaValla bende dun adet oldum hakkatten bu yu.usama vardı normalde daha sert oluo bi günde değişi verdi dun öyleydi benim ondan önceki gün daha sertti
Kız normalde yumuşama olunca gebelik olur diolar ama takılma bunlara yalan hepsi her belirtiyi yaşadım o yumusamada dahil bebis mebis yok şakır sakie adet oluom yanı takılma canım :))ben de hep olmamayı umut ediyorum ya aylardır, ama şimdi yine yumuşama var farkedilmicek gibi değil, tek ben mi böyleyim ozaman yine adet mi olucam bu dururmda(
senini hiç var mı bebeğin,Kız normalde yumuşama olunca gebelik olur diolar ama takılma bunlara yalan hepsi her belirtiyi yaşadım o yumusamada dahil bebis mebis yok şakır sakie adet oluom yanı takılma canım :))
Malasef yok 5 aylık evliyim 3 cü denememizde de olmadı bakalım denioz ama ben çok kafana takip stres yapiom yanı iliski sadece çocuk için yapiom dusun yanı ama bu ay umursamiycam strestende olmuomus senin var mi bebis ne kadar lık evlisinsenini hiç var mı bebeğin,
yoksa denemelerde misiniz
ben 3.5 yıl canım geçen yıl düşük yaptım sonra istemedim bi süredir deniyorum, yaş 31, sen daha erkenden karar verebilmişsin ne güzel ben karar verememiştim keşke güzel geçseydi ilk dönemlerim de ben de böyle yeni evliyken isteyebilseydim.Malasef yok 5 aylık evliyim 3 cü denememizde de olmadı bakalım denioz ama ben çok kafana takip stres yapiom yanı iliski sadece çocuk için yapiom dusun yanı ama bu ay umursamiycam strestende olmuomus senin var mi bebis ne kadar lık evlisin
Kız pek genç sayilmam 26 yaşındayım hatta 27 ne girdim :)) yaş geçtikçe olmuo ya benim ablam 18 yasında evlendi ilk gece hamis kaldı ben halen denemelerdeyim :)ben 3.5 yıl canım geçen yıl düşük yaptım sonra istemedim bi süredir deniyorum, yaş 31, sen daha erkenden karar verebilmişsin ne güzel ben karar verememiştim keşke güzel geçseydi ilk dönemlerim de ben de böyle yeni evliyken isteyebilseydim.
kafana takma bence ne güzel erkenden denemeye başlamışsın yaşın da gençtir şimdi senin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?