ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kız pek genç sayilmam 26 yaşındayım hatta 27 ne girdim :)) yaş geçtikçe olmuo ya benim ablam 18 yasında evlendi ilk gece hamis kaldı ben halen denemelerdeyim :)
sen de daha yeni deniyorsun ya , olur inş. bi an önce , istemeye başlayınca sabırsız oluyor insan, bunun daha 9 ayı var....

sen de daha yeni deniyorsun ya , olur inş. bi an önce , istemeye başlayınca sabırsız oluyor insan, bunun daha 9 ayı var....
Valla hemen hamis kalinio saniodum hiçte öyle değilmiş bu ay tükürükten ovulasyon testi alicam eşim söz verdi :)) onla deniycem bakalım Allah büyük canım ya inşallah bizimde sağlıklı sıhhatli noksansız evlatlarimiz olur

eşinle mi yapacan:)
benim eşim böyle şeylerde geriliyor bi daha yum günü vs tek kelime etmiicem, strese giriyor, ilişki vs olmuyor maalefse, ben bi daha onla paylaşmııcam

eşinle mi yapacan:)
benim eşim böyle şeylerde geriliyor bi daha yum günü vs tek kelime etmiicem, strese giriyor, ilişki vs olmuyor maalefse, ben bi daha onla paylaşmııcam
Yok kız eşim alçak bana söz verdi oda yapmaz ovulasyon testi doğru mu DİE bi idrar örneği istedim de vermedi ne var sanki accik bisi yapacaktı :))

ebruserkan ben hala adet olmadım çıldıracağım ya gebelik de yok neden gelmiyor bu adet
Bebeğim bence senin geç döllenme cikmio testte kana geçmeden belki kan testini yaptırdın çünkü insan test yapınca negatifi görünce adet oluo benim dun öyle oldu sabah yaptım akşamına adet oldum ilk idrarla yaptın mi testini canım

Kuzum herseyin zamani var senin bebisinde oyle cok şükür bir sorununuz yok olacak insallah allahin izniyle

İnşallah canım çok şükür dediğin gibi :))
Bak bugünkü testim ve hepsi bişey yok ama yine de bi umut yapıyorum bu testleri vorones M3rv3_gkn I imtisall kızlar bu şekil sizce aynı mı kıpırdanmalar var mı

Eklentiler

• DSC_0191.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 34
  • DSC_0192.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 32
Canım sanki hafif bir koyulaşma var gibi ama önceki testlerinde durdukça koyulaşıyor sen devam kuzum testlere bence sen daha yumurtlamadın

Canım sanki hafif bir koyulaşma var gibi ama önceki testlerinde durdukça koyulaşıyor sen devam kuzum testlere bence sen daha yumurtlamadın

Dimi o bekleyenler kendiliğinden koyulaştı bu 10 dk içinde koyulaştı ve durdukça diğerlerine oranla daha da koyulaşacak. Devam ediyorum bakalım gün aşırı çalışmada oluyor hayırlısı artık canım önümüzde ki ay aşılama isteyeceğim iğneli tedavi olacağım artık yeterki olsun diyorum ama tabiki veren de Allâh alan da Allâh inşallah hayırlısıyla verir benimde meleğimi...

İnşallah canım benim en hayırlı zamanda sağlıklı bir bebeğin müjdesini alırsınız sen ve burada bekleyen bütün bayanlar. Herşeyin bir vakti zamanı var o gün geldiğinde istemesende gelecek o bebiş. Sen elinden geleni yap takdir Allahtan kuzum

Yapmadım canım yarın sabah yapayım bari 20 yıldır ikinci defa bu kadar gecikiyorum. Birincisinde oğluma hamileydim bi de bu. Eşim askere gidince de hapı bırakmıştım ama hiç gecikme olmamıştı bu şekilde. Geçen ayki konyrolde dr herşeyin normal gözüküyor dedi anlamadım gitti valla yav...

Bence sende bisiler var canım hadi hayırlısı inşallah mutlu haberlerini bekliyorum :)

İnşallah canım ama aklıma hep kötü şeyler geliyor kist falan olabilir mi acaba?
Yok bebeğim kız benim kuzenim benden 15 gün sonra evlendi bekarkende kist vardı kız adet olamamayi bırak ayda 2 kere adet oluodu dusun yanı doğum kontrol hapı filan kullandı ve çok sancılı geciodu adetleri hastanelik oluidu kist filan dusunme bebis o bebiss

İnşallah hayırlısı neyse o olsun canım, sabah test yapıcam bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…