ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım sanki hafif bir koyulaşma var gibi ama önceki testlerinde durdukça koyulaşıyor sen devam kuzum testlere bence sen daha yumurtlamadın

koyulaşıyor kuzum

vorones I imtisall kızlar uzayan akıntılar başladı birkaç saat önce :)) acaba yumurta akıntılar bitince mi çatlamış oluyor? Bu gecede çalışma olmalı mı yoksa gün aşırı devam mı? Çalışma günleri 9.-11. Günler çalışma oldu bugün 12. Gün

Canım dün çalışma var mıydı yoksa bugünü mutlaka değerlendirin. Ya da sabahı değerlendirebilirsin:) Sabahları daha iyi diyor aslında doktorlar

hala gelen giden yok canlarım. test yaptım hayalet gibi bişey görüyorum foto çektim baktım fotoda görünmüyo bile. yüklemedim bende sildim.ben adet düzenleyiciye rağmen gebelikte yoksa niye adet olmuyorum yaaaa olsa şimdiye kadar idrarda çıkması lazımdı değil mi? ayın 4 üne kadar dr doluydu bugün internetten sık sık kontrol ettim.yarın öğleden sonra 1.30 a bir randevu boşaldı kaptım hemen. yarın doktora gidip kan vereceğim sanırım.ilacım biteli 10 gün olmuş oluyor zaten normalde 4-5 gün sonra olurdum

Canım bi köy resmi flaşlı çek bakcem HDİ heycanlandimm :))

Canım bi köy resmi flaşlı çek bakcem HDİ heycanlandimm :))
yavrum attım yaa hiçç belli değildi fotoda zaten tek ben hayal görüyom galiba.zaten öncede öyle olduydu sonra negatifi gördüydüm ama benim aklımı ilaca rağmen adetim gelmedi o karıştırıyo.. yarın öğlen kan testi vercem kuzum haber veririm

Uzayan akinti yumurta catlayinca oluyor canim kiz çalış bence

Canım benim geçen gordum kız ben swninkini nie ation keşke atmayadin bakydim bi

Canım benim geçen gordum kız ben swninkini nie ation keşke atmayadin bakydim bi
ya canım ama o zaman çizgi olsaydı şimdi koyulaşmış olmalıydı ki. ben varsa koyulaşmıştır diye bekliyordum çünkü o test 2 gün önceydi. baktım aynı onun gibi hemen hemn.fotoda da belli olmuyo canım sıkıldı attım

Canım benim akşam yaptığın testi bi sabah yapsan keşke akşama kadar sıvı alion illa ki köyü çıkmaz yeni bide

Canım benim akşam yaptığın testi bi sabah yapsan keşke akşama kadar sıvı alion illa ki köyü çıkmaz yeni bide
canım testim var. yarın sabah yapacağım yine ilk idrarla. sonra zaten 1.30 da dr randevum var. hayırlısı inşallah. böyle çok gerildim artık yoksa da öğreneyim yoluma bakayım diyorum. ama inşallah yılın son günü müjdeli haberler almayı nasip eder rabbim

Hayslet cizgimi

ya canım çooookk zor görünüyodu. fotoda bile görünmüyordu düşün yani o kadar.o galiba buharlaşma çizgisi. o çizgiye güvenmiyorum ben daha öncede başıma geldi ve sonuç negatifti çok üzülmüştüm. şimdi yine aynı üzüntüyü yaşamak istemiyorum umutlanmak istemiyorum ya

Var sende vardır sende de var xkardelenx de var atesli pandalarim benimm

Ben umutlanmaya basladim bile bide canim sabah ilk idrarla yapsana yarin gitcen demi doktora ayyyy inşallah hayirli haberlerle dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…