- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Vardır vardır sen bi tanesini dogurduysan otekinide dogurursun Allahın izniyle ben kendi derdime tanıtım daha bi tane bilen doguramadim :)Tamam canım atarım ama hiiiiiç umudum yok açıkçası...
Canım sanki hafif bir koyulaşma var gibi ama önceki testlerinde durdukça koyulaşıyor sen devam kuzum testlere bence sen daha yumurtlamadın
koyulaşıyor kuzum
Canım dün çalışma var mıydı yoksa bugünü mutlaka değerlendirin. Ya da sabahı değerlendirebilirsin:) Sabahları daha iyi diyor aslında doktorlar
o da olacak inşallah canım hepimize en az birer tane nasip olacak olacak :))Vardır vardır sen bi tanesini dogurduysan otekinide dogurursun Allahın izniyle ben kendi derdime tanıtım daha bi tane bilen doguramadim :)
İnşallah canım aminnn hayirlisiyla :)o da olacak inşallah canım hepimize en az birer tane nasip olacak olacak :))
Canım bi köy resmi flaşlı çek bakcem HDİ heycanlandimm :))hala gelen giden yok canlarım. test yaptım hayalet gibi bişey görüyorum foto çektim baktım fotoda görünmüyo bile. yüklemedim bende sildim.ben adet düzenleyiciye rağmen gebelikte yoksa niye adet olmuyorum yaaaaolsa şimdiye kadar idrarda çıkması lazımdı değil mi? ayın 4 üne kadar dr doluydu bugün internetten sık sık kontrol ettim.yarın öğleden sonra 1.30 a bir randevu boşaldı kaptım hemen. yarın doktora gidip kan vereceğim sanırım.ilacım biteli 10 gün olmuş oluyor zaten normalde 4-5 gün sonra olurdum
yavrum attım yaa hiçç belli değildi fotoda zaten tek ben hayal görüyom galiba.zaten öncede öyle olduydu sonra negatifi gördüydüm ama benim aklımı ilaca rağmen adetim gelmedi o karıştırıyo.. yarın öğlen kan testi vercem kuzum haber veririmCanım bi köy resmi flaşlı çek bakcem HDİ heycanlandimm :))
Canım benim geçen gordum kız ben swninkini nie ation keşke atmayadin bakydim biyavrum attım yaa hiçç belli değildi fotoda zaten tek ben hayal görüyom galiba.zaten öncede öyle olduydu sonra negatifi gördüydüm ama benim aklımı ilaca rağmen adetim gelmedi o karıştırıyo.. yarın öğlen kan testi vercem kuzum haber veririm
ya canım ama o zaman çizgi olsaydı şimdi koyulaşmış olmalıydı ki.Canım benim geçen gordum kız ben swninkini nie ation keşke atmayadin bakydim bi
Canım benim akşam yaptığın testi bi sabah yapsan keşke akşama kadar sıvı alion illa ki köyü çıkmaz yeni bideya canım ama o zaman çizgi olsaydı şimdi koyulaşmış olmalıydı ki.ben varsa koyulaşmıştır diye bekliyordum çünkü o test 2 gün önceydi. baktım aynı onun gibi hemen hemn.fotoda da belli olmuyo canım sıkıldı attım
canım testim var. yarın sabah yapacağım yine ilk idrarla. sonra zaten 1.30 da dr randevum var. hayırlısı inşallah. böyle çok gerildim artık yoksa da öğreneyim yoluma bakayım diyorum. ama inşallah yılın son günü müjdeli haberler almayı nasip eder rabbimCanım benim akşam yaptığın testi bi sabah yapsan keşke akşama kadar sıvı alion illa ki köyü çıkmaz yeni bide
Hayslet cizgimihala gelen giden yok canlarım. test yaptım hayalet gibi bişey görüyorum foto çektim baktım fotoda görünmüyo bile. yüklemedim bende sildim.ben adet düzenleyiciye rağmen gebelikte yoksa niye adet olmuyorum yaaaaolsa şimdiye kadar idrarda çıkması lazımdı değil mi? ayın 4 üne kadar dr doluydu bugün internetten sık sık kontrol ettim.yarın öğleden sonra 1.30 a bir randevu boşaldı kaptım hemen. yarın doktora gidip kan vereceğim sanırım.ilacım biteli 10 gün olmuş oluyor zaten normalde 4-5 gün sonra olurdum
ya canım çooookk zor görünüyodu. fotoda bile görünmüyordu düşün yani o kadar.o galiba buharlaşma çizgisi. o çizgiye güvenmiyorum ben daha öncede başıma geldi ve sonuç negatifti çok üzülmüştüm. şimdi yine aynı üzüntüyü yaşamak istemiyorum umutlanmak istemiyorum yaHayslet cizgimi
Var sende vardır sende de varcanım testim var. yarın sabah yapacağım yine ilk idrarla. sonra zaten 1.30 da dr randevum var. hayırlısı inşallah. böyle çok gerildim artık yoksa da öğreneyim yoluma bakayım diyorum. ama inşallah yılın son günü müjdeli haberler almayı nasip eder rabbim
Ben umutlanmaya basladim bile bide canim sabah ilk idrarla yapsana yarin gitcen demi doktora ayyyy inşallah hayirli haberlerle dönersinya canım çooookk zor görünüyodu. fotoda bile görünmüyordu düşün yani o kadar.o galiba buharlaşma çizgisi. o çizgiye güvenmiyorum ben daha öncede başıma geldi ve sonuç negatifti çok üzülmüştüm. şimdi yine aynı üzüntüyü yaşamak istemiyorum umutlanmak istemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?