ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ben umutlanmaya basladim bile bide canim sabah ilk idrarla yapsana yarin gitcen demi doktora ayyyy inşallah hayirli haberlerle dönersin
yapıcam tatlım sabah ilk idrarla. çıkmazsa da zaten 1,30 da randevum.kanı verir eve gelip internetten takip ederim sonucumu. zaten ultrasona da alabilir bakalım ne diyecek. haber veririm size de.zaten kimseye demeden olumlu olumsuz ilk sizlerle paylaşıcam Allah izin verirse

yavrum sen feciydin ama bize diyosun bir de. sen diğer aya kesin tutturucan bak, buraya yazıyorum. maşşallah azimlisin çalışkansın kuzum
Valla kız calisiom da boşa calisiom hamissem eğer bana da sole kız kesin bi şeyi yanlış yapiom ama neyi cozemedkm

2 ocak canim ama sanmiyorum adet belirtim var adet olmadan once dizlerimden asagisi cok agriyor ne alaka demi benimki boyle
dizlerinden aşağısı mı tövbe tövbe bunu da ilk duydum ama adet ağrılarıyla gebelik ağrıları benziyor canım. az kalmış seninde ayy ne heyecanlı .. bir de herkes sanmıyorum diyo.. ama içten içe tatlı bir umut öyle değil mi zaten hep umulmadık anda olur ya ..inşallah Allahım sen bizi duy çok aratmadan ver yarabbim ben zaten sabıkalıyım çok çektim bu konuda daha büyüğünü göstermesin

Hadii inşallah yarın muflu haberlerle donersin inşallahhh canım benim kendim hamis kalmosim gibi sevincem haaa :))
bende canım ya. ama sen birkaç aya kalacaksın içime öyle doğuyor .adetlerin de düzenliymiş ya korkma zaten daha evleneli de çok olmamış kafana takmamaya çalış

bende canım ya. ama sen birkaç aya kalacaksın içime öyle doğuyor .adetlerin de düzenliymiş ya korkma zaten daha evleneli de çok olmamış kafana takmamaya çalış
Valla elimde değil ya takıom icim de kelebekler ucusuo adet gunum daha yaklaşmadan kendimi hamis hissediom ağır kaldırmamaya calisiom baya tribe giriom sorma ay sonunda fosss ama bu ay takmiycam söz verdim kendime

Valla elimde değil ya takıom icim de kelebekler ucusuo adet gunum daha yaklaşmadan kendimi hamis hissediom ağır kaldırmamaya calisiom baya tribe giriom sorma ay sonunda fosss ama bu ay takmiycam söz verdim kendime
ahh kuzum kıyamam :) hep psikolojik işte bende de oluyor.hatta isteyen hemen hemen herkeste oluyor eminim :) ama varya en takmadıgın anda oluveriyor benim 1 önceki gebeliğimde öyle olmuştu. cidden kafayı dağıtttıgım an geldi ama onu da yapmak zor işte ben o ay misfirler falan vardı çok gezdim pek düşünemedim bir baktım gebeyim.yine nasip eder inşallah isteyen kıymet bilecek herkese

Amin canimm amin inşallah Rabbim herşeyin en iyisini bilir

Kiz valla benim oyle baldırlarla kaval kemigi cok agriyor adete yakin ayyy bende niye hic olmuyor umut ve bekleyiş acaba tuttumu demeler yani hep olursa olur olmazsa olmaz modundayim ilk obu testine basladigim zamanlar diyordum bende tuttumu acaba diye hrp gun sayardim simdi saldim cayira modundayim :) rabbim aratmasin canim saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

öyle olman daha güzel emin ol keşke bende öyle olabilsem.. hem negatif olursa da hayal kırıklığı çok olmaz böylece.. hemde farkında bile olmadan süreci hızlandırmış oluyorsun aslında

Kızlar boyle nasıl desem kendimi Tosuncuk gibi hissediyorum. Evde kv kbaba var 2 hafta sonra gidecekler . Yoruldum artık onların varlığına . Yemek temizlik hep problem. Belim agrıyor. Okul çekilmez geliyor. Kendimi de bakımsız hissediyorum. Kaslarimi bıyık neyin bile alamadim. Yemek yiyip Tombak tombak uzanıyorm. Çok sinirli ve gerginim
. Okulda öğrencilere patlıyorm. Ben şimdiden böyleysem karnım burnumdayken nasıl olucam ya. iyi düşünüp bebis için kilo aldım böyle böyle. . Desem de içten gelen iç huzursuzlugumu yenemiyorum.

Ayyy yerim senin tombakligini :)) ne güzel canım benim bebisin var o dogucak büyüyecek hep seninle olucak inşallah güzel şeyler dusun hem kilon doğumda gider benim ablamdan 10 kg gitti öyle şeyler dusunup hem kendini hem bebisini mutsuz etme o da hisseder takma hiç bsyi saliver gitsin amannnn kilo da neymiş

canım özellikle 20 haftadan sonra kendini iyi hissedeceğin hatta giyinip süslenmek isteyeceğin bir dönemde oluyor gebelikte.. çok değişken oluyor duygular.. o nedenle takma kafana, hepsi gelip geçici.ilerde özlüyorsun o gebelik günlerini,tadını çıkar ama evde birileri yardımcı olmalı, tüm yükü üstlenme hamilesin sonuçta o kadar yorulman iyi değil, herkes elini taşın altına koysun biraz değilmi

Gün aşırı calismaya devam et canim.

Ay haklısın galiba da işte allahım size de nasip edince goruceksiniz inşallah. İnsan bi tuhaf oluyor. Valla itsen beni tekmeyle yuvarlancam gibi hissediyorum hep şiş hep huzursuz. Bebişim den değil de galiba ben bu kaynana. Baba . Ya taktım. . Toparlanmaliyim
. Endişem şu ki . . Daha şimdiden böyle .. Yani 8. 9. Ay da nasıl olucam die korkuyorum. . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…