yapıcam tatlım sabah ilk idrarla. çıkmazsa da zaten 1,30 da randevum.kanı verir eve gelip internetten takip ederim sonucumu. zaten ultrasona da alabilir bakalım ne diyecek. haber veririm size de.zaten kimseye demeden olumlu olumsuz ilk sizlerle paylaşıcam Allah izin verirseBen umutlanmaya basladim bile bide canim sabah ilk idrarla yapsana yarin gitcen demi doktora ayyyy inşallah hayirli haberlerle dönersin
2 ocak canim ama sanmiyorum adet belirtim var adet olmadan once dizlerimden asagisi cok agriyor
Valla kız calisiom da boşa calisiom hamissem eğer bana da sole kız kesin bi şeyi yanlış yapiom ama neyi cozemedkmyavrum sen feciydin ama bize diyosun bir de. sen diğer aya kesin tutturucan bak, buraya yazıyorum. maşşallah azimlisin çalışkansın kuzum
dizlerinden aşağısı mı2 ocak canim ama sanmiyorum adet belirtim var adet olmadan once dizlerimden asagisi cok agriyorne alaka demi benimki boyle
ay alemsin yaValla kız calisiom da boşa calisiom hamissem eğer bana da sole kız kesin bi şeyi yanlış yapiom ama neyi cozemedkm
Hadii inşallah yarın muflu haberlerle donersin inşallahhh canım benim kendim hamis kalmosim gibi sevincem haaa :))ay alemsin yatamam tamam söylemem mi söylerim tabi ne yaptıgımı
bende canım ya. ama sen birkaç aya kalacaksın içime öyle doğuyor .adetlerin de düzenliymiş ya korkma zaten daha evleneli de çok olmamışHadii inşallah yarın muflu haberlerle donersin inşallahhh canım benim kendim hamis kalmosim gibi sevincem haaa :))
Valla elimde değil ya takıom icim de kelebekler ucusuo adet gunum daha yaklaşmadan kendimi hamis hissediom ağır kaldırmamaya calisiom baya tribe giriom sorma ay sonunda fosss ama bu ay takmiycam söz verdim kendimebende canım ya. ama sen birkaç aya kalacaksın içime öyle doğuyor .adetlerin de düzenliymiş ya korkma zaten daha evleneli de çok olmamışkafana takmamaya çalış
ahh kuzum kıyamam :) hep psikolojik işte bende de oluyor.hatta isteyen hemen hemen herkeste oluyor eminim :) ama varya en takmadıgın anda oluveriyor benim 1 önceki gebeliğimde öyle olmuştu. cidden kafayı dağıtttıgım an geldiValla elimde değil ya takıom icim de kelebekler ucusuo adet gunum daha yaklaşmadan kendimi hamis hissediom ağır kaldırmamaya calisiom baya tribe giriom sorma ay sonunda fosss ama bu ay takmiycam söz verdim kendime
Amin canimm amin inşallah Rabbim herşeyin en iyisini bilirahh kuzum kıyamam :) hep psikolojik işte bende de oluyor.hatta isteyen hemen hemen herkeste oluyor eminim :) ama varya en takmadıgın anda oluveriyor benim 1 önceki gebeliğimde öyle olmuştu. cidden kafayı dağıtttıgım an geldiama onu da yapmak zor işte ben o ay misfirler falan vardı çok gezdim pek düşünemedim bir baktım gebeyim.yine nasip eder inşallah isteyen kıymet bilecek herkese
Kiz valla benim oyle baldırlarla kaval kemigi cok agriyor adete yakin ayyy bende niye hic olmuyor umut ve bekleyiş acaba tuttumu demelerdizlerinden aşağısı mıtövbe tövbe bunu da ilk duydum ama adet ağrılarıyla gebelik ağrıları benziyor canım. az kalmış seninde ayy ne heyecanlı .. bir de herkes sanmıyorum diyo.. ama içten içe tatlı bir umut öyle değil mi zaten hep umulmadık anda olur ya ..inşallah Allahım sen bizi duy çok aratmadan ver yarabbim ben zaten sabıkalıyım çok çektim bu konuda daha büyüğünü göstermesin
Valla kız calisiom da boşa calisiom hamissem eğer bana da sole kız kesin bi şeyi yanlış yapiom ama neyi cozemedkm
öyle olman daha güzel emin olKiz valla benim oyle baldırlarla kaval kemigi cok agriyor adete yakin ayyy bende niye hic olmuyor umut ve bekleyiş acaba tuttumu demeleryani hep olursa olur olmazsa olmaz modundayim ilk obu testine basladigim zamanlar diyordum bende tuttumu acaba diye hrp gun sayardim simdi saldim cayira modundayim :) rabbim aratmasin canim saglikli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Ayyy yerim senin tombakligini :)) ne güzel canım benim bebisin var o dogucak büyüyecek hep seninle olucak inşallah güzel şeyler dusun hem kilon doğumda gider benim ablamdan 10 kg gitti öyle şeyler dusunup hem kendini hem bebisini mutsuz etme o da hisseder takma hiç bsyi saliver gitsin amannnn kilo da neymişKızlar boyle nasıl desem kendimi Tosuncuk gibi hissediyorum. Evde kv kbaba var 2 hafta sonra gidecekler . Yoruldum artık onların varlığına . Yemek temizlik hep problem. Belim agrıyor. Okul çekilmez geliyor. Kendimi de bakımsız hissediyorum. Kaslarimi bıyık neyin bile alamadim. Yemek yiyip Tombak tombak uzanıyorm. Çok sinirli ve gerginim
. Okulda öğrencilere patlıyorm. Ben şimdiden böyleysem karnım burnumdayken nasıl olucam ya.iyi düşünüp bebis için kilo aldım böyle böyle. . Desem de içten gelen iç huzursuzlugumu yenemiyorum.
canım özellikle 20 haftadan sonra kendini iyi hissedeceğin hatta giyinip süslenmek isteyeceğin bir dönemde oluyor gebelikte..Kızlar boyle nasıl desem kendimi Tosuncuk gibi hissediyorum. Evde kv kbaba var 2 hafta sonra gidecekler . Yoruldum artık onların varlığına . Yemek temizlik hep problem. Belim agrıyor. Okul çekilmez geliyor. Kendimi de bakımsız hissediyorum. Kaslarimi bıyık neyin bile alamadim. Yemek yiyip Tombak tombak uzanıyorm. Çok sinirli ve gerginim
. Okulda öğrencilere patlıyorm. Ben şimdiden böyleysem karnım burnumdayken nasıl olucam ya.iyi düşünüp bebis için kilo aldım böyle böyle. . Desem de içten gelen iç huzursuzlugumu yenemiyorum.
Ay haklısın galiba da işte allahım size de nasip edince goruceksiniz inşallah. İnsan bi tuhaf oluyor. Valla itsen beni tekmeyle yuvarlancam gibi hissediyorumAyyy yerim senin tombakligini :)) ne güzel canım benim bebisin var o dogucak büyüyecek hep seninle olucak inşallah güzel şeyler dusun hem kilon doğumda gider benim ablamdan 10 kg gitti öyle şeyler dusunup hem kendini hem bebisini mutsuz etme o da hisseder takma hiç bsyi saliver gitsin amannnn kilo da neymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?