Yapmıyor yavrum ya... nerdeee. Bak düşün rica minnet anne şu ıspanakları yikayiver gelince pisirelim dedim.. ne var yani .ben demeden pişirsen hazırlasan. .. Eve gelip ögle arası bile onlara yemek hazirlamam gerekio...canım özellikle 20 haftadan sonra kendini iyi hissedeceğin hatta giyinip süslenmek isteyeceğin bir dönemde oluyor gebelikte..çok değişken oluyor duygular.. o nedenle takma kafana, hepsi gelip geçici.ilerde özlüyorsun o gebelik günlerini,tadını çıkar ama evde birileri yardımcı olmalı, tüm yükü üstlenme hamilesin sonuçta o kadar yorulman iyi değil, herkes elini taşın altına koysun biraz değilmi
Ağırlık çöker tabi canım bu gayet normal içinde tosun gibi bebis tasion vücudun su topluo boşuna cennet anaların ayaklarının altında değil demi evlat için her zorluğa katlanilio tek derdin taşan bu olsun canım benim hiç takma doğurunca gitcem siskinlikler huzursuzluklar kaynani filanda takma sana karşı bi kötü hareketleri yoksa yaşlıliliklarina ver takma kafanaAy haklısın galiba da işte allahım size de nasip edince goruceksiniz inşallah. İnsan bi tuhaf oluyor. Valla itsen beni tekmeyle yuvarlancam gibi hissediyorumhep şiş hep huzursuz. Bebişim den değil de galiba ben bu kaynana. Baba . Ya taktım. . Toparlanmaliyim
. Endişem şu ki . . Daha şimdiden böyle .. Yani 8. 9. Ay da nasıl olucam die korkuyorum. . .
ooo zormuş işin... umarım daha kalıcı değillerdir.sadece eşin ve sen olsan bir şekilde idare edersiniz daha rahat olursun. ne diyim Allah vicdan versin insanın içinden gelecek biraz. ne olur 2 kap yemek yapsan değil mi.Yapmıyor yavrum ya... nerdeee. Bak düşün rica minnet anne şu ıspanakları yikayiver gelince pisirelim dedim.. ne var yani .ben demeden pişirsen hazırlasan. .. Eve gelip ögle arası bile onlara yemek hazirlamam gerekio...
Ay çok haklısın. Heralde bana yazilabilevek en gerçekçi yorum bu. Teşekkürler. Çok yaşlılar. . Zaten ne temizliği ne de o yemeği yapmayı becerebilir. Takmamam lazımAğırlık çöker tabi canım bu gayet normal içinde tosun gibi bebis tasion vücudun su topluo boşuna cennet anaların ayaklarının altında değil demi evlat için her zorluğa katlanilio tek derdin taşan bu olsun canım benim hiç takma doğurunca gitcem siskinlikler huzursuzluklar kaynani filanda takma sana karşı bi kötü hareketleri yoksa yaşlıliliklarina ver takma kafana
Allahim kolaylık versin canım benim hiç bsy karnimda tasidigin yavrundan önemli değil bunu bil yorma kendini fazla kendine ve bebisine cici bak iyi geceler :)Ay çok haklısın. Heralde bana yazilabilevek en gerçekçi yorum bu. Teşekkürler. Çok yaşlılar. . Zaten ne temizliği ne de o yemeği yapmayı becerebilir. Takmamam lazım
. Hele ki dediğin gibi . Annelik fedakarlık. . Bu da benim fedakarlığım olacak ne var ki dimi. Şeytan vesvese veriyor. . Eşime de kızasim geliyor. .ama yapmamak lazım. Hepsi geçecek. .. pekala o halde. Ben mutfagimi temizlemeye gidiyorm. . Öpüyorum sizleri. .. İyi geceler . Bu arada diriliş ertuğrul izledim..mutfak işi kaldıbak gene geldi aklıma ben yapmasam o mutfak yarın öyle kalır. Kimse dokunmaz .pöff. tamam tamam sustum..
oww canım ben o kadar yaşlı olduklarını düşünmedim. idare et o zaman canım takma kafana fazla.. ileri dönemlerde çok sıkışırsan işlerde eşinde yardımcı olur,önemli olan sağlığınız. Allah kolaylık versin iyi geceler canım.Ay çok haklısın. Heralde bana yazilabilevek en gerçekçi yorum bu. Teşekkürler. Çok yaşlılar. . Zaten ne temizliği ne de o yemeği yapmayı becerebilir. Takmamam lazım
. Hele ki dediğin gibi . Annelik fedakarlık. . Bu da benim fedakarlığım olacak ne var ki dimi. Şeytan vesvese veriyor. . Eşime de kızasim geliyor. .ama yapmamak lazım. Hepsi geçecek. .. pekala o halde. Ben mutfagimi temizlemeye gidiyorm. . Öpüyorum sizleri. .. İyi geceler . Bu arada diriliş ertuğrul izledim..mutfak işi kaldıbak gene geldi aklıma ben yapmasam o mutfak yarın öyle kalır. Kimse dokunmaz .pöff. tamam tamam sustum..
Aynen ya. Aman git yemek yapınca daa .o mutfağı topla temizle sofrayı koy derken zaten... yaptım ben ettim lerini duymaktansa ben yaparım. . 2 hafta var gitmeleriné. Hoş bugün çok kotuydum dışardan soyledik yemekleri. . Bi iki bize mantı yaptı sağolsun. .Hemen kızları yani görümceler demiş .. annemi yormayin is mi yaptirionuz die. .ooo zormuş işin... umarım daha kalıcı değillerdir.sadece eşin ve sen olsan bir şekilde idare edersiniz daha rahat olursun. ne diyim Allah vicdan versin insanın içinden gelecek biraz. ne olur 2 kap yemek yapsan değil mi.
Gidemedim kı. Ay yarin sabah ders var. GidemKızmoonna kiz kaldık bacım başbaşa hadi yatalim yarın büyük gün güzel haberlerini bekliyorum duaların seninle optum gidisindan iyi geceler :))
Kızmoonna kiz kaldık bacım başbaşa hadi yatalim yarın büyük gün güzel haberlerini bekliyorum duaların seninle optum gidisindan iyi geceler :))
Huuuu bebegimmm hayırlı olsun çok mutlu oldum senin adına :))Kızlaaaaaaarrrr...Eki Görüntüle 1732158
sağol canımmm...kan verdim inşallah vardır gerçekten...darısı sen ve isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah bebeğim...Huuuu bebegimmm hayırlı olsun çok mutlu oldum senin adına :))
Ayyy inşallah canım benim kan sonucunu da yaz ben azcik daha uyucam uyanınca yazarim yine Rabbim gönlüne gore versin çok mutlu oldum hamisim duası kabul olur banada dua et bende yasiyim hayirlisiyla bu güzel duyguyusağol canımmm...kan verdim inşallah vardır gerçekten...darısı sen ve isteyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah bebeğim...
yazarım canım...tabiki hepinize dua edicem kuzum benim...Ayyy inşallah canım benim kan sonucunu da yaz ben azcik daha uyucam uyanınca yazarim yine Rabbim gönlüne gore versin çok mutlu oldum hamisim duası kabul olur banada dua et bende yasiyim hayirlisiyla bu güzel duyguyu
Aaaa canim kiloda neymis senin icin zamaninda azim edip vermedinmi yine verirsin takma bu kadar hem bebeğini düşün oda senin huzursuzlugundan etkileniyor.kaynanan yardim etmiyormu sana oyle yan gelip yatiyormuKızlar boyle nasıl desem kendimi Tosuncuk gibi hissediyorum. Evde kv kbaba var 2 hafta sonra gidecekler . Yoruldum artık onların varlığına . Yemek temizlik hep problem. Belim agrıyor. Okul çekilmez geliyor. Kendimi de bakımsız hissediyorum. Kaslarimi bıyık neyin bile alamadim. Yemek yiyip Tombak tombak uzanıyorm. Çok sinirli ve gerginim
. Okulda öğrencilere patlıyorm. Ben şimdiden böyleysem karnım burnumdayken nasıl olucam ya.iyi düşünüp bebis için kilo aldım böyle böyle. . Desem de içten gelen iç huzursuzlugumu yenemiyorum.
Canım baya baya 2.çizgiyi gördüm ben :) hemen kan sonucunu bekleyelim yaz bize de hadi canı hayırlı haberler ile gel :)5 te uyandım heyecandan uyuyamıyorum vallahi sabah ilk işim kan vermek olacak...
Aaaaa kiz harbimi allahım niye böyleler ya niye o gelin yapsin dusuncesindeler.halbuki yapsalar sen hizmetin daha alasini yaparsin onlaraYapmıyor yavrum ya... nerdeee. Bak düşün rica minnet anne şu ıspanakları yikayiver gelince pisirelim dedim.. ne var yani .ben demeden pişirsen hazırlasan. .. Eve gelip ögle arası bile onlara yemek hazirlamam gerekio...
Hamilelik hormonlari saldırmış kuzum sanaeAy çok haklısın. Heralde bana yazilabilevek en gerçekçi yorum bu. Teşekkürler. Çok yaşlılar. . Zaten ne temizliği ne de o yemeği yapmayı becerebilir. Takmamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?