- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Canimmmmmmmmmmmmmmmmmm harika bir haber cabuk hadi hemen kan verdinmi5 te uyandım heyecandan uyuyamıyorum vallahi sabah ilk işim kan vermek olacak...
inşallah canım çıkar çıkmaz bildiricem...Canım baya baya 2.çizgiyi gördüm ben :) hemen kan sonucunu bekleyelim yaz bize de hadi canı hayırlı haberler ile gel :)
sağol güzelim verdim kanı yarım saati var bekliyorum heyecandan yazı yazamıyorum ellerim titriyor iş yerinde :)Canimmmmmmmmmmmmmmmmmm harika bir haber cabuk hadi hemen kan verdinmi
Canım Allah'ım gönlüne göre versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Tüm anne olmayı isteyen arkadaşlarım 2016 yılında bebeklerini kucaklarına alabilsinler inşallahhhhhhhhhhhh :)) Ben bile heyecan yaptım girip girip bakıyorum sayfaya sonucun çıktı mı diye canım. Birimizden güzel haber alınca hem onun için mutlu oluyoruz hem de bize de umut doğuyor :) 2016 bizim yılımız olacak inşallah :)sağol güzelim verdim kanı yarım saati var bekliyorum heyecandan yazı yazamıyorum ellerim titriyor iş yerinde :)
Ayyyy heyecanli olunmazmi dort goxle bekliyorum canim yeni yil hediyesi oldu vallasağol güzelim verdim kanı yarım saati var bekliyorum heyecandan yazı yazamıyorum ellerim titriyor iş yerinde :)
Çok sevindim canım 2016 en güzel hediyesiyle gelmiş size ne güzel,sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağınıza almak nasip olur inşallahKızlaaaaaaarrrr...Eki Görüntüle 1732158
Yuppiiiiiiiiiiikızlar sonucum çıktı 77.6 hamileyimmm...
sağol tatlım darısı başınıza inşallah en kısa zamanda canımmm...YuppiiiiiiiiiiiCanimmmmmm cok sevindim ya hayirli ugurlu olsun insallah saglikla kucaginada almayi nasip etsin allahim
inşallah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım çok teşekkür ederim...Çok sevindim canım 2016 en güzel hediyesiyle gelmiş size ne güzel,sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağınıza almak nasip olur inşallah
inşallah canım çok teşekkür ederim hepinize güzel yorumlarınız için...Allah ım en kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah canlarım...Canım Allah'ım gönlüne göre versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Tüm anne olmayı isteyen arkadaşlarım 2016 yılında bebeklerini kucaklarına alabilsinler inşallahhhhhhhhhhhh :)) Ben bile heyecan yaptım girip girip bakıyorum sayfaya sonucun çıktı mı diye canım. Birimizden güzel haber alınca hem onun için mutlu oluyoruz hem de bize de umut doğuyor :) 2016 bizim yılımız olacak inşallah :)
Canim geçmişti demi günün bide gecen haftada yaptirdin yanlis hatirlamiyorsam kan tahlilini onda cikmamistisağol tatlım darısı başınıza inşallah en kısa zamanda canımmm...
evet geçen hafta bugün 0.1 çıkmıştı kan. günüm 3 gün geçti canım...Canim geçmişti demi günün bide gecen haftada yaptirdin yanlis hatirlamiyorsam kan tahlilini onda cikmamisti
geç döllenme demekki...ya da ben çok aceleci davrandım. sen demiştin hatta ebruyla bana çok acele ediyorsunuz diye tatlım...Canim geçmişti demi günün bide gecen haftada yaptirdin yanlis hatirlamiyorsam kan tahlilini onda cikmamisti
Canım çok çok çok tebrik ederim ya :) çok sevindim senin adınageç döllenme demekki...ya da ben çok aceleci davrandım. sen demiştin hatta ebruyla bana çok acele ediyorsunuz diye tatlım...
sağol canım değer düşük mü acaba korkmaya başladım bi taraftan inşallah sağlıklı bi gebeliktir...Canım çok çok çok tebrik ederim ya :) çok sevindim senin adına
Kızlaaaaaaarrrr...Eki Görüntüle 1732158
sağol canım tanıştığıma memnun oldum...teşekkür ederim...bat 28 aralıktı canım 3-4 gün gecikti...Ay hayırlı olsun, tanışmıyoruz aslında ama takip ediyodum. Çok sevindim senin adına. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Gecikmen var mıydı? Testi kaçıncı gün yaptın acaba?
testi bugün yaptım canım hem idrar hem kan...Ay hayırlı olsun, tanışmıyoruz aslında ama takip ediyodum. Çok sevindim senin adına. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Gecikmen var mıydı? Testi kaçıncı gün yaptın acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?