- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
geç döllenme demekki...ya da ben çok aceleci davrandım. sen demiştin hatta ebruyla bana çok acele ediyorsunuz diye tatlım...
5 te uyandırdım o pek güvenmiyor idrar testine kanda çıkınca inandı. çok istiyordu zaten eşim ve oğlum çok mutlu oldular...oğlan hemen dua ediyor inşallah erkektir diyeBak ama gordunmu o kadar stres boşunaymış değerin bence guzel csnim hic tasalanma eşine soyledinmi tepkisi nasil oldu
Ayyy ne mutlu size mutlulugunuz daim olsun canim5 te uyandırdım o pek güvenmiyor idrar testine kanda çıkınca inandı. çok istiyordu zaten eşim ve oğlum çok mutlu oldular...oğlan hemen dua ediyor inşallah erkektir diye
testi bugün yaptım canım hem idrar hem kan...
sağol canım teşekkür ederim. inşallah sağlıklı bir gebeliktir...
inşallah canım benim...ben de tekrar teşekkür ederim...Darısı benim ve burada umutla bekleyen diğer arkadaşların başına. Hayırlı olsun tekrardan :)
amin canım sağol...darısı başınıza inşallah kuzum...Ayyy ne mutlu size mutlulugunuz daim olsun canim
sağol ebrucum inşallah sağlıklı ve hayırlıdır...Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inşallah kuzum...xkardelenx canimcimmm tekrardan hayırlı olsun :)
Canım hayırlı olsun belliydi oldugu zaten cok sevindim yıl bası hediyesi geldikızlar sonucum çıktı 77.6 hamileyimmm...
sağol canım evet en güzel yılbaşı hediyesi...ama hala ağrım var özellikle sağ alt kasıkta normal mi acaba sence?Canım hayırlı olsun belliydi oldugu zaten cok sevindim yıl bası hediyesi geldi
Ha ha haa...öldürcen sen beni kızzmoonna kız sen borcun bak xkardelenx maşallah iyi kaleci çıktı sende ver güzel haberler hadi bakem :))
Ayy takviminde hayirli olsun canimsağol ebrucum inşallah sağlıklı ve hayırlıdır...Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inşallah kuzum...
sağol kuzum...Ayy takviminde hayirli olsun canim
sağol canım inşallah hakkımda hayırlısı budur...sen de üzülme kuzum Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah bebeğim...merhaba canlarım.xkardelenx tebrik ederim canım.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
benim sonucum olumsuz arkadaşlar negatif malesef. çok üzüldüm. oğluma müjde veremedim. en çok ona üzülüyorum. hergün dua ediyor..kısmet değilmiş üzgünüm çok
adet de olmadım.ilaca rağmen. benim kısmetimde yok galiba.zaten oğlumda da hemen kalamamıştım. olmuyor. hayırlısı böyle demek kisağol canım inşallah hakkımda hayırlısı budur...sen de üzülme kuzum Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah bebeğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?