ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

geç döllenme demekki...ya da ben çok aceleci davrandım. sen demiştin hatta ebruyla bana çok acele ediyorsunuz diye tatlım...
Bak ama gordunmu o kadar stres boşunaymış değerin bence guzel csnim hic tasalanma eşine soyledinmi tepkisi nasil oldu

Bak ama gordunmu o kadar stres boşunaymış değerin bence guzel csnim hic tasalanma eşine soyledinmi tepkisi nasil oldu
5 te uyandırdım o pek güvenmiyor idrar testine kanda çıkınca inandı. çok istiyordu zaten eşim ve oğlum çok mutlu oldular...oğlan hemen dua ediyor inşallah erkektir diye

merhaba canlarım. xkardelenx tebrik ederim canım.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
benim sonucum olumsuz arkadaşlar negatif malesef. çok üzüldüm. oğluma müjde veremedim. en çok ona üzülüyorum. hergün dua ediyor..kısmet değilmiş üzgünüm çok

sağol canım inşallah hakkımda hayırlısı budur...sen de üzülme kuzum Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah bebeğim...

sağol canım inşallah hakkımda hayırlısı budur...sen de üzülme kuzum Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah bebeğim...
adet de olmadım.ilaca rağmen. benim kısmetimde yok galiba.zaten oğlumda da hemen kalamamıştım. olmuyor. hayırlısı böyle demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…