ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım benim hiç üzülme demek ki şuan hayırlı değil ki Rabbim vermio benimde olmadı baksana hayırlısı olsun Rabbim bekletmesin inşallah cumlemizi

Canım benim hiç üzülme demek ki şuan hayırlı değil ki Rabbim vermio benimde olmadı baksana hayırlısı olsun Rabbim bekletmesin inşallah cumlemizi
umutlanmışım çok. üzüldüm ağladım baya.. zaten pko luyum ben. olması zor.. hayırlısı olsun ne yapalım. olmayacaksa rabbim çocugumun kalbinden şu kardeş istediğini alsın da üzülmesin.o üzülüyor bana kızıyor kardeş yapmıyorsun diye ben daha çok üzülüyorum elimden birşey gelmiyor

gözlerim doldu şu anda Allah ım en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım ya

belki benimki de sağlıksız bilemiyorum Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimize de inşallah...

belki geç yumurtlamışsındır senin bi ara tekrar pozitifleşmişti ovulasyon testlerin canım ya benim de geçen hafta bugün negatif çıkmıştı kuzum...
yok canım sanmıyorum.benim galiba pko dan dolayı öyle oldu testlerim. zaten son ilişkinin üstünden de baya zaman geçmiş oluyor olsa çıkardı,keşke adet olsam bir an önce. böyleside çok kötü.ne adet var ne gebelik.içim sıkılıyor

insanların laflarından da bıktım artık. ben ilk bebeğimi kaybettim zaten doğumdan sonra. bildiğin gördüm yani bebeğimi.. cenazesi yapıldı mezarı bile var.sonra oğlum oldu işte. yolda sokakta bile biriyle karşılaşsam yok mu bişey diye soruyorlar bıktım artık size ne diyesim geliyor. zaten hassasım bu konuda sorunum da oldugu için.. üstüme üstüme geliyorlar ağlayasım geliyor.. ben yakın arkadaşlarıma bile onlar konu açsa öyle sorarım yani. belki olmuyor bir sorunu var neden üzeyim sorup kendi konuşmak isterse konuşurum.. ama anlamıyorlar işte çok üzülüyorum

Canım benim nie uzuluom kız banada sorup duruolar valla gicik oluom deniom olmuo diom napiyim utaniom bazen aman salla kız olur be hayırlısı bende çok uzuluom ama bi agliyom bi deliliğe vuruom sende öyle yap vardır Rabbimin bi bildiği

öyle aslında isyan etmemek lazım. randevu aldım ben.haftaya perşembe özel hastaneden. o zamana kadar adet olsam bari. tedavisiz zor zaten benim. kontrollü gidicem bu defa.yumurtlama takibi yaptırıcam

öyle aslında isyan etmemek lazım. randevu aldım ben.haftaya perşembe özel hastaneden. o zamana kadar adet olsam bari. tedavisiz zor zaten benim. kontrollü gidicem bu defa.yumurtlama takibi yaptırıcam
Bende tükürük testi alaçam bu ay cisle yaptım olmadı bide tukuruyum barı belki oolur Allahimm cildiricemmm kafayı bozdjm

Olsun kız bi lokmada gotururum ben onu :)) kız su hormon testleri dediğimiz sey ne tam olarak sağlık ocakları yapiomu illa kadın dogumami gitmek lazkm
adetin 3. günü bakılıyor canım üreme yumurtlama kadınlık hormonları sağlık ocakları yapıyor mu bilemiyorum kuzum...

Olsun kız bi lokmada gotururum ben onu :)) kız su hormon testleri dediğimiz sey ne tam olarak sağlık ocakları yapiomu illa kadın dogumami gitmek lazkm
yok canım sağlık ocağında yapılmıyor. kadın doğuma gitmen lazım. adetin 3. yada 4. günü... muayene eder kan alır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…